donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenMedia en literatuurTante Es brengt binnenkort boek over liefde uit

Tante Es brengt binnenkort boek over liefde uit

-

Does Travel & Cadushi Tours

Tante Es, het bekende alter-ego van cabaretier Jörgen Raymann brengt in november een nieuw boek uit. Het gaat om een ‘flossy’ met als titel ‘Liefde bekeken op een andere bril’ en bevat korte verhalen over liefde: van versieren, huwelijk tot echtscheiding. Tante Es werd bij het maken van dit boekje geholpen door Jörgen Raymann en de Surinaams-Nederlandse schrijver Guus Pengel.

De teksten in het boek zijn verlucht door tekeningen van Richard Bijloo en foto’s van Raoul Neijhorst. Het concept is gebaseerd op kleine boeken die men vroeger schreef met korte verhalen. Verder omvat het boek ook wijsheden van Tante Es, gedichten, leuke illustraties en zelfs een pin-up fold van Tante Es in het midden.

‘Liefde bekeken op een andere bril’ is het tweede boek van Tante Es dat dit jaar op de markt verschijnt. Het eerste boek is een kookboek. De presentatie vindt op 15 november in Nederland plaats en op 29 november in Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
  1. Goed als dit niet aanslaat,dan weet je hoe laat het is.
    Dan ga je door de media molen(Molen maalt)
    ik zou adviseren doe waarin je goed bent.
    En laat schrijvers schrijven.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES