Succesvol ‘I Love Baithak Gana meets Chutney’ event in Suriname

8

Het bekende Hindoestaanse dansfeest ‘I Love Baithak Gana meets Chutney’ uit Nederland werd onlangs voor het eerst ook in Suriname gegeven. De première vond op 8 augustus plaats op een bomvol veld van Boma Star. Speciaal hiervoor werd de populaire Baithak Gana-groep ‘The Little Champs’ naar Suriname gehaald(FOTO), die een geweldig optreden hebben verzorgd.

Deze groep bestaat uit vier broers in de leeftijdsgroep van 8 tot en met 13 jaar. Het gaat om: Widesh, Raynesh, Arnesh en Sharwesh Doelarie. The Little Champs Brothers hadden daarna nog enkele optredens in Suriname. Gisteren, vrijdag 15 augustus waren zij te zien in Club Solar en vandaag (16 augustus) sluiten ze af in Stichting De Olifant.

Het ‘I Love Baithak Gana Meets Chutney’ concept bestaat in Nederland inmiddels twee jaar. Dit wordt op 31 oktober met een groot feest in Club Sunrise Rotterdam gevierd.[Foto /Royal Dutch Events]

8 REACTIES

 1. Voor de omwonenden van de Olifant was dit verschrikkelijk om aan te horen! Zowel zaterdag- als zondagavond was er verschrikkelijke herrie. Het gedreun van de boxen en het schreeuwerig zanggeluid gingen door merg en been.
  Beide avonden wakker gelegen. Verschrikkelijk hoor, jullie plezier is een straf voor een ander


  Maak melding

 2. Beste lezers, ik ben door 5 personen benaderd met de vraag of ik het ben die onder de naam Dew een reactie heeft geplaatst. Nee dat ben ik niet, ik plaats nooit reacties hier op Wk. Er zijn natuurlijk heel veel (jonge) mannen met de naam Dew. In ieder geval ben ik het dus niet. Mocht ik ooit in de toekomst wel op een topic willen reageren, dan zal ik altijd mijn achternaam erbij vermelden. Groeten.


  Maak melding

 3. @surinette,

  Is dat zo!

  En wanneer die kaboela feesten van jullie worden georganiseerd denk je niet dat dit storend is. En dan heb ik het niet eens over de stank van verdovende middelen.

  Laat die kinderen met rust, ze hangen en roven tenminste niet.


  Maak melding

 4. @Surinette,

  Dat zijn de zegeningen van de moderne samenleving. Maar zelfs zonder versterkers weten de boomstammenroffelaars enorme lawaai te maken. Het is maar net waar (aan welk lawaai) je aan gewend bent.
  Overigens verbaast het me dat je niet in extase bent geraakt nadat al die geluidsgolven door je merg en je been gingen. Da ie moes sekie tok?


  Maak melding

 5. @Esmerald,
  Jij reageert telkens erg agressief naar anderen die een mening geven. Ik vraag me af over welke kaboela feesten jij het hebt. Nooit eentje meegemaakt en nooit eentje gezien. En stinkende drugs? Dat duidt op randfigurenen die heb je binnen alle volkeren!

  Overigens ik ben wel liefhebber van de Baithak Gana. Dat is tenminste echt Sarnami Hindustani. Als het goed gespeeld wordt kunnen deelnemers in trance raken; een soort winti zoals bij de
  Karina. Overigens nooit eerder vernomen dat kinderen de Baithak Gana bezingen. Ik weet niet beter dat het een grote mensen ding is


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.