Parmessar nieuwe ambassadeur in Nederland of België?

18

PARAMARIBO/DEN HAAG – “Assembleelid en oud-minister van Openbare Werken, Rabin Parmessar, zal mogelijk opteren voor een diplomatieke post.” Dat meldt Dagblad Suriname. Volgens de Surinaamse krant is dit vernomen ‘uit betrouwbare bronnen’ en zal Parmessar een standplaats krijgen in Den Haag of in België.

In een reactie van Parmessar aan Dagblad Suriname zegt de NDP politicus dat de twee genoemde standplaatsen op dit moment slechts als geruchten kunnen worden aangeduid. “De leiding van de partij is nog niet zover om een uitspraak hierover te doen” aldus Parmessar, die aangeeft in ieder geval wel bereid te zijn om zijn krachten waar dan ook in te zetten.

De 62-jarige politicus wil de komende periode eerst bijkomen van zijn termijn als minister van Openbare Werken, voordat hij een nieuwe uitdaging aangaat. Hij geeft verder aan dat het aanblijven in De Nationale Assemblee (DNA) ook tot een van zijn toekomstige opties behoort.

Dagblad Suriname:
db_parmessar

18 REACTIES

 1. Van presidentskandidaat tot ambassadeur in Equatoriaal Guinee. De ene ‘promotie’ na de andere. In het belang van de partij.
  Wat een loyalisten kent de NDP toch……..of is er geen keuze omdat men chantabel is (geworden)?


  Maak melding

 2. Ik pies echt ik in mijn broek , echt als deze man ambassadeur wordt in ned of belgie, ik zou zeggen laten wij ons niet meer druk maken over de toekomst van su , want we gaan nu alvast leren hoe we moeten stelen , frauderen en vooral liegen. Deze man nan gaat klappen krijgen, zijn vorige functie heeft hem niets opgeleverd en nu wil meneertje op kosten van de staat een onschendbare functie krijgen en uitrusten op de ambassade. Surinamers jullue hebben voor deze poppenkast gekozen, en nu gasn jullie een emotioneel theater stuk krijgen!


  Maak melding

 3. Als die uit Sur.geraakt,gaat hij nooit meer terug.
  Eerst had opa D zijn arm gebroken.Deze keer kreeg Rabindernath een keiharde rechtse.De volgende keer wordt het zijn dood.En dat weet hij.


  Maak melding

 4. Mie e beg oenoe ete vijf jaar mie e kiendie gie oenoe wat een lafaard is deze ezel en vandaag is hij eruit geschopt. Wat kun je niet allemaal doen als je mini/ster wil blijven, a kies a lafaard mooi.


  Maak melding

 5. Een terechte keus van de winnaars in Paramaribo om Pamessar in Nederland of Belgie op de ambassade te plaatsen. Deze held van Suriname zal het goede werk voortzetten in Europa. Het clubje landverraders in Nederland onder aanvoering Romeo Hoost zal nog meer de bek gesnoerd worden.

  Dit clubje anti-Surinamers bepaald al vijf jaren niet meer de politieke agenda in Nederland. Hun invloed op de Nederlandse politiek is teruggedrongen vanaf het moment toen Bouterse president van Suriname werd. Als valse gillende meiden Bouterse willen bestrijden moeten ze maar opkrassen naar Suriname om daar het gevecht te voeren. In Suriname moeten ze laten zien dat ze daar over stierenballen beschikken om de strijd te voeren.


  Maak melding

 6. @robg,

  Jij maakt jezelf, dagelijks, onsterfelijk belachelijk.
  Dag in en dag uit zit je op wkn, op elk uur van de dag.
  Wanneer ga jij terug om je geliefde suri te helpen opbouwen?

  Langer dan vijf jaar roep jij vanaf de Noordzee; bouta hoeraaa, hoeraaaa!
  Jij hebt toch zoveel invloed vanaf de Noordzee, dus wat let je?
  Als een vals gillend wijf vanaf de Noordzee bouta aanbidden helpt niet, je moet maar opkrassen naar su om daar je steentje bij te dragen. In su moet je laten zien hoeveel je om bouta geeft.

  Ik denk het te begrijpen……………
  Tjee, gossie, gossie, jeminee, mannetje mannetje toch, wat erg, ……… je hebt toestemming nodig van je witte bazen; de Overheid en huisbazin, zielughhhhhhhhhhh, whahahahahahahahaha.

  Lekker de pantoffelheld hier uithangen en thuis durf jij je s’mond niet open te doen!
  Doe normaal, want je stelt niets voor! Jij kan nooit meer terug.
  Ik wel, maar ik wil niet …. 2 weken is meer dan voldoende.

  Parmisser tijd voor je pensioen!


  Maak melding

 7. @RobG, beste man je rent als een olifant door een porseleinkast. In tussen toeter je de boel bij elkaar vanuit Nederland maar je hebt niet de ballen om Bouterse te gaan helpen bij het bezweren van de zogenaamde crises. Vindt je dat zelf ook niet merkwaardig? Ook je anti koloniale houding is lachwekkend. Als je zo begaan bent met het verleden waarom lever je dan niet je Nederlandse paspoort in. Lekker opkrassen naar Suriname. Voor jouw nog 10 andere Syrische vluchtelingen. Feit dat je Rabin Parmessar als held betiteld betekent maar 1 ding: je bent knettergek en niet zo’n beetje ook. Parmessar kun je het beste vergelijken met Albert Speer. Ook zo’n mislukte spindoctor. In een geciviliseerde samenleving is er toch geen plaats voor een massamoordenaar als president. Kennelijk wil dat maar niet doordringen tot je bovenkamer.


  Maak melding

 8. @Esmerald,

  De komende 5 jaren mag ik wederom juichen voor de regering Bouterse en jij mag weer vijf jaren knarsetandend met leedvermaak en wonden likkend kijken naar de overwinnaars in Suriname. Ik had het je echt oprecht iets beter gegund, maar dat is je eigen keus.

  Het is de tegenstanders de afgelopen vijf jaren niet gelukt om een doorbraak te forceren in Suriname en in Nederland, en die doorbraak zal er ook niet komen.Nooit, never, nada. In feite wordt jullie invloed teruggedrongen. Weet je waarom? Een ding is duidelijk. Jullie schijten/poepen in je eigen nest en daar hebben Nederlanders een bloedhekel aan.

  Kijk maar met wat er nu met de NPS gebeurd? De partij die het voortouw heeft bij de tegenstanders gaat helemaal stuk. Ze vallen op hun bek en Nederland steekt hen niet de reikende hand uit. Het kamp van de tegenstanders is oninteressant voor een Nederlandse politicus om mee te kunnen scoren.

  M.b.t. mijn terugkeer naar Suriname moet ik je echter teleurstellen. Ik kan het goede werk voor de NDP ook vanuit Nederland uitvoeren.Ik heb daarnaast verplichtingen die ik moet nakomen. Jij heb me nooit kunnen overtuigen dat ik hiermee verkeerd bezig ben om de NDP en om Suriname te steunen. Waarom sluit jij je niet aan bij mij, bij de kamp van de overwinnaars? Ik zal je met open armen ontvangen.Ik ga ervan uit dat je hierop niet zal ingaan.Maar ja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

  Mijn advies! In Suriname alleen kan jij de verlangde politieke macht vergaren om tegen de regering Bouterse te strijden. Je moet daarvoor in Suriname zijn bij de kiezers, bij de mensen op straat.Laat het tot je doordringen dat de meeste mensen in Suriname geen internet hebben en dat jij ze nooit zal bereiken vanachter je computer, op je driehoog achterkamertje. Maar hoe is het je in Suriname vergaan? Leuk!!!!!


  Maak melding

 9. Die mevrouw komt alleen maar haar zakken vullen want niemand wilt zaken doen met Suriname.Ik had zelf gedacht dat Bouterse een familie lid zou benoemen tot Ambassadeur van Suriname in Nederland.


  Maak melding

 10. Ik dacht dat ze Ronny Brunswijk zouden benoemen tot Ambassadeur van Suriname in Nederland voor bewezen diensten de afgelopen 5 jaren.Al die laatste Ambassadeurs die wij in Nederland gehad hebben zijn alleen maar zakkenvullers geweest.Geen van ze heeft met succes zijn werkt afgemaakt.
  Dat is spijtig om te constateren.


  Maak melding

 11. Aanvankelijk zou deze man die vertrok op 4 september 2004 naar suriname (5 dagen, nadat ik al in suriname bevond) om na de verkiezingen van 25 mei 2005… president van suriname te worden..namens de NDP.. de man werd tegen gewerkt door otmar rodgers; de goorste debiel van dat periode…dat mocht niet baten…daarom is het nu zo dat bouterse toendertijd het beter vond om niet zelf president te worden, wat hij nu wel doet….deze man had veel kennis dat suriname goed kon gebruiken, maar mocht niet president worden; vanwege de gekibbel over dubbel paspoort…iedere politici in suriname heeft of had een dubbel paspoort; ook de grootste domme politici als venetiaan heeft dat..dus dat hij als ambassadeur komt naar den haag of brussel… is bekend terrein voor hem… dus hij is GEEN DOMME POLITICI,,,wel 1 die weet wat hij wilt…hij heeft gelijk,,,wat zal hij blij zijn, om geen kakkerlak tegen te komen..


  Maak melding

 12. Het is altijd makkelijk om iemand zwart te maken..maar doe het hem maar eens na. Dhr. parmessar heeft vele vijanden..beter gezegd misgunners..misgunners die zelf geen ene poot voor t land uitsteken. Men vergeet dat hij van het academisch ziekenhuis iets moois gemaakt heeft..gehosseld en gebedeld in Nederland om goede zorg in suri te krijgen. Heel makkelijk om meneer zo af te schilderen maar benoemen wat hij aan goede werken heeft verricht ho maar. Niet hij is de lafaard maar al die poepzakken hier die een grote bek hebben en hem zwart maken..bah


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.