Nieuwe diaspora talkshow op televisie in Suriname

9

Na een geslaagde pilot van de nieuwe TV talkshow ‘Suriname Overzee’ gaat nu ook de nationale televisie zender van Suriname, de STVS, deze uitzenden. De eerste serie bestaat uit 6 shows, opgenomen in hotel Royal Torarica en mede mogelijk gemaakt door Surinam Airways.

Afgelopen nacht (om 22.30u SR tijd) was de eerste aflevering te zien. Het onderwerp was remigratie en een van de gasten was de Surinaamse minister van Buitenlandse zaken Winston Lackin. Talkshowhost Roshnie Phoelsingh(FOTO) probeerde hem de waarheid te ontfutselen hoe hij aan zijn bijnaam is gekomen.

Bekijk hier de eerdere pilot van deze talkshow over homoseksualiteit in Suriname:

9 REACTIES

 1. Beste Pindakaas, helaas. Ik ben NIET van de club die er vanuit gaat dat mensen met ongelijke vermogens zijn geboren. Uitzonderingen daar gelaten. #Respect


  Maak melding

 2. ..en de volgende gast zal zijn Sandew Hira allias de FORGIVER en dan mag Roshnie met plezier het waarheids spelletje van haar voortzetten met deze gek.
  En dan mag Roshnie Sandew van a-z uitmaken , we weten wat het eindresultaat zal zijn.Sandew gaat heeeel LIEFJES zeggen….ik vergeef het je Roshnie,
  Baja ik kijk uit op de dag dat bouta komt deelnemen aan het spelletje waar Roshnie haar best zal doen om de waarheid uit hem te halen.
  Het is de politie niet gelukt,de rechters nog minder .Zodra de gemeenschap om tekst en uitleg vraag komt bouta met zijn VERGIFFENIS SMEEKBEDE NAAST DE AMNESTIE DIE HJ AL GENIET MAAR NIET VOLDOENDE BLIJKT TE ZIJN .


  Maak melding

 3. RobG, begin je nu onder de hitte van de laatste paar dagen helemaal verward te raken, of laat die dikke duim van je amputeren, je fantasie slaat nu helemaal op hol. fantast


  Maak melding

 4. Goed dat een dergelijk onderwerp uit de taboesfeer wordt gehaald. De dames in de uitzending vond ik een klasse apart. In Suriname is veel meer mogelijk dan tot nu toe werd aangenomen.


  Maak melding

 5. Mooi Surinaamse televisie.
  Een Surinaamse homo die trots en ontspannen over zijn homo zijn vertelt. Daar kunnen we in Holland veel van leren want iedereen is hier zo heetgebakerd. A.d.h.v. de uitzending en ook door mijn ervaring in Suriname zelf merk ik dat mensen daar veel ontspannender zijn en toleranter met elkaar omgaan, ook al zijn ze het niet met elkaar eens. Ik heb het idee dat de polarisatie vanuit Holland wordt aangewakkerd.

  Als je luistert naar Rishi Kanhai dan lijkt de homohaat zich in Holland te huizen want deze ‘koningin’ vertelt fier en onverschrokken over zichzelf! Die ophef over band uit Suriname die homohaat predikte begreep ik dus niet want in de Surinaamse gemeenschap gaan we geen homosexualitiet aanmoedigen maar Suriname behoort naar mijn beleving tot een van de meest homo veilige landen. Sowieso heeft Suriname nooit geschiedenis gemaakt in vervolging van mensen om wat voor aard dan ook en daar kunnen we als Surinamers wel trots op zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.