Nederlandse worstelaar wint in Suriname

21

De Nederlandse top zwaargewichtworstelaar Rob Nuij heeft zondag in het Sportcomplex Kwatta een overtuigende zege geboekt op de Surinaamse kampioen Delano Muntslag. Muntslag wist halverwege het duel terug te komen van een 6-0 achterstand. De Surinamer beet flink van zich af, maar Nuij voerde de strijd op. Even leek Muntslag nog een kans te maken om op gelijke hoogte komen. De stand werd 14-12 voor de Nederlander.Worstel-3 (1)

21 REACTIES

 1. Een bakra helemaal uit het voormalig moederland komt ons hier verslaan.Dit typeert ons kunnen: we hebben een grote mond,maar wanneer het moet kunnen we niet leveren.
  Dit kennen we allang .In de jaren 80 zei men:Mek ding kong,we wakti deng.Te deng kong we sa long!


  Maak melding

 2. Forummers/reageerders, odi odi.

  Ik had verwacht dat onze (pero) deel zou nemen aan zo’n worstel wedstrijd.
  Want hij is een bijzondere (worstelaar) op het forum.
  Of was hij bang om zich te begeven in het Sportcomplex Kwatta?
  Want onze (pero) was ook uitgedaagd door Chandrika & Schijndood Somo, voor een echte worstelwedstrijd.

  En nu even naar de verliezer.
  Even leek Muntslag nog een kans te maken om op gelijke hoogte komen. De stand werd 14-12 voor de Nederlander middels een “NEKKLEM”. (zie foto) bij het artikel.


  Maak melding

 3. 04 aug. 2015

  Door meer wedstrijdervaring op te doen zal Muntslag daarvan alleen maar beter worden ! Geldt ook voor de andere worstelaars in Suriname.
  Ga zo door !
  Srika


  Maak melding

 4. dus surinaamse worstelaars; veel kaas eten, melk drinken en veel groenten en vooral veeeeeeeeel meeeer trainen,,, dan krijg je een betere uithoudings vermogen en kracht en pas dan kun je fysiek van de tegen stander winnen…. dus geen daroe en doksa en te veel massala,,, daar redt je het niet mee….


  Maak melding

 5. @Aboikoni:
  Hoe groot en breed was Muhammed Ali niet toen hij in 1974 “The Mountain” George Foreman in de 8ste ronde vloerde ? Als je niet over het juiste lichaam beschikt heb je nog wel hersenen om de strijd te winnen.


  Maak melding

 6. Daar heb je wel een punt in. Maar Ali behoorde tot de beste. Muntslag niet. Als Ali in Suriname zou wonen zou hij nooit tot de beste behoren. Het punt dat ik wil maken Is dat de Surinaamse sport van een ontzettend laag niveau is. De enige die ik me kan herinneren die het goed deed Was Anthony Nesty.


  Maak melding

 7. Die Hollanders zijn zo groot als reuzen. Zelfs in Europa zijn Nederlanders de langste en meest forse mensen. Toch kunnen ze tegen andere Europeanen (vooral tegen Duitsers) geen potten breken. Gisteren nog kreeg Amsterdam een pak slaag van Wenen met voetbal. Helaas hebben de Hollanders een grotere bek dan daadkracht. Tegen een ondervoede Surinamer weet deze Hollandse overbevreten reus wel te winnen.


  Maak melding

 8. @@ Muntslag!! niet slecht hoor. Het scheelde niet veel!! een kwestie van ietsjes meer trainen en wie weet!!! ben jij de volgende die de felicitaties verdiend en andere lofs!!


  Maak melding

 9. @Wiep-ding, net als met worstelen, je wint het niet met je grote mond, trainen en je hersens gebruiken

  Hé Hans, je begint het te snappen. Ga zo door!


  Maak melding

 10. @Wiep-ding, net als met worstelen, je wint het niet met je grote mond, trainen en je hersens gebruiken

  Hans, je begint het te begrijpen. Ga zo door!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.