Koninkrijksboot wint Canal Parade Amsterdam

8

De koningskrijksboot met mensen afkomstig van Curaçao, Aruba en Sint Maarten heeft de Canal Parade 2015 in Amsterdam gewonnen, dat heeft de jury gisteravond bekend gemaakt. De boot won omdat het Gay Pride thema ‘delen’, het best door deze boot werd uitgedragen. Dat meldt AT5.

De koninkrijksboot was een initiatief van belangenorganisaties uit Curaçao, Aruba, Sint Maarten en Nederland. De initiatiefnemers wilden erop wijzen dat de wetten en regelingen voor de LHBT-gemeenschap niet overal gelijk zijn in het koninkrijk. Lees verder op Kontabai.NL.

Video van de boot

De koninkrijksboot, die voor het eerst meedoet aan de Amsterdam Canalpride vaart langs het dek van Barefoot wines. Thank you Barefoot Wine for inviting us!

Posted by Kontabai.NL on zaterdag 1 augustus 2015

8 REACTIES

 1. Die parade laat duidelijk het stigmatiserende nichterige homo type zien, precies dat nichterige beeld dat veel mensen van homo’s hebben, dat wordt versterkt op deze manier. Ik moet er niets van hebben, als je homo wilt zijn prima, maar dit overdreven nichterig gedoe is verwerpelijk. Ben trouwens benieuwd wanneer er een hetero parade komt.


  Maak melding

 2. Als ik zeg dat ik niet gediend ben van dit soort vulgaire en ongegeneerde nichterige gedragingen, word ik voor homohater uitgemaakt.
  Het wordt ons allemaal zo door de strot geduwd; of je wil of niet.


  Maak melding

 3. Ik vermoed een voorkeursbehandeling bij het uitdelen van de prijs.Het moet een opsteker zijn voor de soortgenoten op de Antilliaanse eilanden. Het moet een signaal zijn naar de overige delen van het koninkrijk. De rechten van lesbo’s en homo’s in de overige delen van het koninkrijk lopen niet parallel met de rechten van homo’s en lesbo’s in Nederland.

  Volgens diverse media uitzendingen moet hierin verandering komen. Maar ik gun de mensen deze prijs hoor, ik zeg niets verkeerd.Trouwens de Surinaamse boot met aan dek Romeo Hoost, Henk Molenaar, Henry, Ram Singh,blaka bakra vond ik een negatieve uitstraling hebben. Komt vast door de opeenhoping van negativiteit in de hersenpannen van deze genders.


  Maak melding

 4. Ik heb het liever te maken met een homo of lesbo, het liefst liever niet !!! Maar aan een Pedo heb ik helemaal een bloedhekel aan, deze soort ( mensen ) zou ik het liefst zien op gehangen worden .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.