Politicus neemt afstand van omstreden advertentie

9

PARAMARIBO, 30 jul – “Door de link van deze politicus met de overheid bent u als toekomstige bewoner verzekerd van goede infrastructuur en nutsvoorzieningen”. Dit staat in een krantenadvertentie, waarin ook de naam van de politicus genoemd wordt: Oesman Wangsabesarie.

De politicus staat op de kandidatenlijst van de Nationale Democratische Partij, NDP. De advertentie betreft North City, een woningbouwproject in het noorden van Paramaribo. “Het is nonsens, die zin moest er helemaal niet bij”, zegt Wangsabesarie tegenover de Ware Tijd. Hij geeft toe dat de advertentie nepotisme suggereert. Energie- en watervoorziening mag niet makkelijker toegankelijker zijn voor een bepaalde groep.

Het bedrijf dat het woningbouwproject uitvoert, wordt geleid door Wangsabesarie. Hij zegt de advertentie niet gezien te hebben. De persoon die verantwoordelijk was voor de advertentie, had ze al verstuurd. “Ik heb hem via (whats)app aangegeven dat hij de zin moest vervangen en moest schrijven dat conform de regels en voorwaarden van de overheid alle nutsvoorzieningen geplaatst zullen worden.” Intrekken bij de krant bleek niet meer mogelijk.

krantenartikel

9 REACTIES

 1. jaja….de gebruikelijke NDP- streken. Altijd maar ontkennen. Waar rook is, is vuur en Nepotisme is het hoofddoel van de paarse NDP-kliek.


  Maak melding

 2. Zie je wel. Ze doen eerst, en dan pas gaan ze nadenken. Ezels! En deze Wangsabesarie moet zelf eens gaan kijken op het project. Dan kan hij zelf zien wat een bende het is daar!


  Maak melding

 3. Ik vind het terecht dat Wangsabesari direct op de stijgers klimt en direct wereldkundig maakt dat hij niet achter de advertentie staat. Hij is immers politicus en de praktijk leert dat de tegenstanders van de NDP van alles doen om de partij in een kwaaddaglicht te manoeuvreren. Bij het minste en geringste voorval loopt men moord,brand en verkrachting te schreeuwen tegen de NDP.

  De enthousiaste opsteller van de advertentie en de persoon die de advertentie in de media heeft gepubliceerd hebben het product niet aan Wangsabesari voorgelegd. Zij hadden moeten weten dat een kleine minderheid, een dodelijke haat heeft t.a.v. de grootste en succesvolste partij van Suriname. Er is dus een afstemmingsprobleem m.b.t. de taken en de bevoegdheden.


  Maak melding

 4. En zoals usual springen de wkn kampeerders als hyena’s op Dhr Wangsabesarie van het NDP. De opstellers van de advertentie hebben Dhr Wangsabesari niets voorgelegd. Men heeft blind de advertentie gepubliceerd. Hiervoor kan je als politicus niet wapenen. Het is goed dat Dhr Wangsabesari van zich laat horen en hopelijk wordt de beeldvorming door zijn statement genuanceerd. De NDP is een brede volkspartij en de nutsvoorzieningen moeten voor iedere Surinamer toegankelijk zijn. De redimusu’s kunnen hun kwijl afvegen want ze halen weer bakzijl.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.