Recycle-boekenmarkt van de Stichting Unu Pikin

2

Kinderen in Suriname zoeken naar boeken tijdens een recycle-boekenmarkt van de Stichting Unu Pikin. In verband met het recycleproject roept de stichting mensen op om gebruikte, maar nog bruikbare spullen in te leveren, zodat die verwerkt kunnen worden tot nieuwe producten of verkocht kunnen worden op de bunkopu seri in september. Kinderboeken, maar ook strips, romans, kookboeken, Engelse boeken zijn al voor SRD 2 te koop bij de stichting. De volgende recycle-boekenmarkt is op vrijdag 31 juli.

Stichting Unu Pikin bestaat uit een meubelafdeling waar o.a. (school-)meubilair wordt opgeknapt, uit een fietsenafdeling waar Hollandse fietsen worden gerepareerd en verkocht en een boekenafdeling waar scholen gratis boeken kunnen komen ophalen. Al deze producten krijgen een tweede leven en zorgen voor werkgelegenheid voor mensen met een beperking.

De stichting is te bereiken via www.stichtingunupikin.nl

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.