Adviseur twijfelt of Bouterse waarheid zal vertellen

48
Jaarlijkse Herdenking Decembermoorden in Suriname

PARAMARIBO, 28 jul – Het is een ‘positieve stap’ dat twee individuen een bijdrage willen leveren aan waarheidsvinding en een oplossing willen aandragen. Dit zegt Hugo Essed, juridisch adviseur van nabestaanden van slachtoffers van de Decembermoorden. Dat Desi Bouterse ‘te biecht’ wil gaan bij een nabestaande lijkt inderdaad positief.

De vraag is wel of oprechte waarheidsvinding ook zal plaatsvinden. Het is ook nu niet zeker dat Bouterse de waarheid zal vertellen. In de brief waarin hij Baboerams voorstel accepteert, worden namelijk “oude leugens” herhaald. De in 1982 geëxecuteerde mannen worden in één adem genoemd met verraders en coupplegers. “Aan dat standpunt van Bouterse is niets ten positieve veranderd”, zegt Essed tegenover de Ware Tijd.

Maar ook het “nationaal en wettelijk kader” ontbreekt. Essed ziet geen oplossing komen zonder nationaal kader. Het is zeker geen aangelegenheid van maar twee individuen. Waarheidsvinding zal binnen het kader van wet en recht moeten plaatsvinden. Dit komt dus neer op procederen bij de strafrechter. Het reeds ingezette strafproces is in 2012 onderbroken na herziening van de amnestiewet.

48 REACTIES

 1. Je broer wordt afgeslacht door Bouterse en vervolgens sta je op zijn loonlijst. Vervolgens wil je hem na een intervieuw vergeven.
  Hoe laag kun je zinken. Deze sandew iets te diep gekeken in zijn baboeglaas. Laat ik het zo stellen, ik ken deze familie persoonlijk maar niet iedereen achter zijn bezopen actie.


  Maak melding

 2. het begon met de mededeling van ;;;; het waren zij of wij..

  op de vlucht dood geschoten..

  if jou opo gong,dang i no sotoe,dang mi no sabie..

  ik was niet aanwezig dáár..fort zeelandia

  mi no go na rechter in domburg..

  het is allemaal belachelijk..

  de laatste 35 jaren ,,liegen ,bedriegen,voor liegen,achter af liegen,,

  heeft geen 10 stuks scalians goud boten op de stuw-meer..

  geeft zijn vrouw geen 10 000 srd per maand voor niks doen..

  heeft geen persoonlijke geestelijke begeleider betaald door de staat sme 6000 srd p.m.

  nog een lange lijst…

  hoe kun je dan deze meneer geloven..die nog nota bene ons president is..

  nu durft hij niet naar het buitenland te gaan..

  maar aan alles komt een einde..


  Maak melding

 3. ” Chavéz ” heeft het reeds in een eerder artikel aangegeven dat het ” PAARSE LIEGBEEST , Desiderius ” zijn LEUGENDRAAIBOEK reeds heeft samengesteld en op dit moment VOLOP aan het BLOKKEN is om op de ” D-Day en H-Hour ” geen brokken te maken gedurende het ( eventuele) gesprek met ” Dr. Phil Baboeram ” .

  ” Dr. Phil Baboeram ” zal NIET opgewassen zijn tegen het GEBOREN LIEGBEEST, MANIPULATOR en NOTOIRE SPLIJTZWAM (serpula splitosis ), ” Desiderius ” !!!!!!

  KLEENEX tissues, zeer bestand tegen KROKODILLENTRANEN !!!!!!

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 4. Hulde aan Sandew Hira!
  Met deze gesprekken komt er in ieder geval beweging in deze al bijna 33 jaar durende splijtzwam binnen de Surinaamse gemeenschap.
  Dichter bij verklaringen van de toenmalige legerleider, zijn wij de afgelopen bijna 33 jaren immers toch nooit gekomen?
  Het enige wat met grote regelmaat gebeurde, en nog steeds gebeurt, is het oeverloze napraten en vooral schelden van personen, die nauwelijks kennis van zaken dragen.

  Dit toont wat mij betreft wederom aan, dat intelligentie een groot goed is. Alleen zij die goed onderlegd zijn, zoals de wetenschapper Sandew Hira, die nota bene zelf ook nabestaande is van deze tragische gebeurtenissen, hebben het lef en de durf om aan een dergelijk karwei te beginnen. Bedenk maar zelf de vraag: “zou ik aan een dergelijke klus beginnen”?

  Ik stel mezelf daarom op het standpunt, dit is vele malen beter dan helemaal niets of alleen maar dagelijks gescheld.
  Aan de domme massa (met weinig of helemaal geen scholing) moet Sandew Hira, m.i. helemaal geen boodschap hebben. Deze “specifieke kudde” waarvan een klein gedeelte dagelijks haar “kwaliteiten” etaleert op o.a. dit forum, zal zoals zij gewend zijn, een dergelijk initiatief altijd bagatelliseren en de grond in proberen te werken. Het zijn immers “Surinamers”! Zij weten het ondanks hun latente ongeletterdheid, immers altijd beter! Nuancering is deze groep Surinamers volslagen vreemd.
  Ik hoop van harte, dat alle nuchtere Surinamers, deze unieke mogelijkheid van Sandew Hira op zijn minst een kans geven en daarna pas (publicatie op 8 december a.s.) een waarde oordeel vellen over de uitkomst.

  Als Surinamer heb ik persoonlijk nog meer respect en achting voor Sandew Hira, dan ik hiervoor reeds voor hem had.
  Hopelijk hebben vele Surinamers met mij, ook een dergelijk gevoel.

  Veel wijsheid toegewenst Sandew Hira!


  Maak melding

 5. Ik wil de waarheid horen uit de mond van president Bouterse en niet de schijnwaarheid van de boosaardige, demonische mensen die vol haat,wrok,nijd en jaloezie zitten. Ik snap het niet waarvoor deze boosaardige mensen bang voor zijn. Willen ze niet met de echte waarheid geconfronteerd worden en hebben zij er belang bij dat deze kwestie zich blijft voortslepen zodat zij een alibi hebben om hun persoonlijke en maatschappelijke frustraties te verbergen?

  Een ding voor deze boosaardige mensen duidelijk zijn. Het gesprek komt er en niemand zal het tegen kunnen houden. Het kleine groepje protesteerders kan deze positieve ontwikkeling m.b.t. de december gebeurtenissen nooit dwarsbomen. Nu gaan deze haatdragende lieden over tot het demoniseren van de initiatiefnemer van het gesprek met pres. Bouterse en dat is hun allergrootste zwakte.


  Maak melding

 6. Kan niemand die man adviseren gewoon af te treden en te gaan genieten van z’n pensioen in het binnenland waar hij zo graag verblijft? Dan heeft niemand last van hem en heeft hij last van niemand. Nu blijft hij maar als een brommende vlieg steeds rondom de oren heen cirkelen. Erg irritant! De kans bestaat dus dat deze misselijke vlieg een mep krijgt en bezwijkt.


  Maak melding

 7. De ééndaagse kuiken Hugo Essed, juridisch adviseur van nabestaanden van slachtoffers van de Decembergebeuren is één van de zo velen gelukzoekers van de nabestaanden.

  Dat ding begint te lijken op een hoerenkamp een ieder komt en speelt zijn deel en verdwijnt.
  Waarom zou een Burgerrechter niet de militaire wetten mogen hanteren en militairen mogen veroordelen?

  Mijn vraag is: In hoeverre mag het hof-PG zich bemoeien met Krijgsraad zaken?

  De nabestaanden voelen zich aangesproken door de briefwisseling tussen Mr, Dew Baboeram en de President D. Bouterse.

  Democratie komt soms erg moeilijk over bij mensen met een zeer laag EQ of anders gezegd in een emotionele toestand verkeren.


  Maak melding

 8. De advocaat heeft gelijk.Opa D wil maar de aandacht afleiden van de zooi dat hij van het land gemaakt heeft.
  Woorden als oprecht en waarheid kent opa D niet.Niemand heeft hem in haast 36 jaren daarop kunnen betrappen.


  Maak melding

 9. Dit is een set-up tussen een loyalist en een pathologische leugenaar, die alleen zijn eigen, zelfbedachte “waarheid”, komt verkondigen. 35 jaar lang het volk leugens verteleen, zoals “tegencoupe” en “op vlucht neergeschoten”. Dit LAFFE MONSTER met bloed aan zijn klauwen heeft niet de ballen om zich te verantwoorden voor de rechter. Schijterig mietje. Gewoon uitleveren aan het Internationaal Strafhof en berechten en veroordelen zoals alle meervoudig moordenaars en mensenrechtenschenders.


  Maak melding

 10. RobG, al voeren Bouterse en Sandew duizend gesprekken met elkaar, het zal het probleem niet oplossen, jij en ik kunnen hier op WKN net zo goed de gesprekken gaan voeren, onze gesprekken hebben even veel waarde als de gesprekken, die de twee burgers, waarvan een de verdachte is en de ander een nabestaande, met elkaar gaan voeren. Alleen in een rechtszaal kan dit probleem opgelost worden en als dat niet mogelijk is in een Surinaamse rechtszaal, dan wijken de nabestaanden maar uit naar internationaal erkende rechters. Bouterse zal niet de eerste en ook niet de laatste regeringsleider zijn die vrijgesproken of veroordeeld wordt door een internationaal gerechtshof.


  Maak melding

 11. @RobG,

  De Meest boosaardige man met een DIABOLISCHE INBORST is DDB en daar ben JIJ een MEGA FAN van. Voor jou is DDB meer dan een DRIEKWART god.

  Voor DDB ga jij door het VUUR: Jij zou in èèn hand omdraai JOUW MOEDER VERMOORDEN voor DDB.

  Daaaaaag Rob,


  Maak melding

 12. Het is nog een grotere rat dan je voor mogelijk kunt houden , eentje die met emoties van mensen speelt en bespeelt, net hoe het hem uitkomt, met zijn krokodrillentranen, walging en woede is het enigste wat hier op zijn plaats is


  Maak melding

 13. Hulde aan Hira,hij probeert in ieger geval iets,om Bouta tot spreken te krijgen,geef die man de ruimte.

  De zg tegenstanders hier op het forum zijn SurNed. ze aanbidden de Hollanders zo erg dat ze alles wat dezelfde Hollanders hebben geflikt in Indonesie hebben vergeven,maar hun eigen mensen blijven ze haten bah bah bah.De gebeurtenissen in Celebes zijn in de politiekedoofpot gestopt na het vermoorden van 4000 mannen,vrouwen en KINDEREN, over deze smerige akties zijn ook heel veel en nog ergere leugens verteld door de moordenaar kapitein R.Westerling.
  Ik adviseer mensen als Motjonaar,marcel,pindakaas ea,1x jullie hier wonen,ga lekker op het binnenhof demonstreren eerst over Celebes en daarna over Bouta,stelletje lapzwampen.
  Na mie takkie Jampa Karto…..


  Maak melding

 14. nou, nou mensen, wij kunnen wel wat geloven van wat bouterse ooit zal verklaren, in dit geval aan de persoon Hira.

  wij kunnen geloven dat hij verder zal gaan met leugens vertellen. dat kunnen wij zeker geloven. zie het positief in. toch?


  Maak melding

 15. RobG

  Ik wil de waarheid horen uit de mond van president Bouterse en niet de schijnwaarheid van de boosaardige, demonische mensen die vol haat,wrok,nijd en jaloezie zitten.

  je maakt nu toch een grapje, neem ik aan?

  De waarheid uit de mond van Bouterse….?

  Ik pies in mijn broek van het lachen


  Maak melding

 16. @Henkes en @Henry,mijn gebod!!!!!! Gij zult nooit ver komen met de voorgekauwde tunnelvisie die men je heeft aangeleerd.Laat de wraakzuchtige cultuur varen naar de eeuwige jachtvelden.


  Maak melding

 17. Er zijn diverse mensen met zoals een dna voorzitter die er aan meegewerkt heeft dat deze man van strafvervolging is vrijgesteld van moord en foltering.
  Een strafrechtelijk onderzoek had moeten uitwijzen of de Grondwet is geschaad door de dna.


  Maak melding

 18. Beste RobG, je zit zo zwaar onder plak bij Bouterse dat je je eigen familie zou opgeven voor hem. Jouw interesseerd de waarheid niet. Het gaat erom wat Bouterse te melden heeft en dat slik je voor zoete koek. De waarheid is dat 15 broeders van ons op het kerkhof liggen. Ook 39 zusters incl hun kinderen zijn op een beestachtige wijze afgeslacht. Vraag mij af in welke wereld jij leeft.
  Je moet je doodschamen.


  Maak melding

 19. @RobG,

  Ik ben niet wraakzuchtig maar als iemand een DIERBARE van mij heeft VERMOORD en nota bene mij BELEDIGD, de SPOT met mij drijft dan wens ik deze persoon DE HEL toe.

  Ik ben voor Wet en Recht en daar hoort een ieder zich aan te houden dus ook DDB.

  Rob, Je bent heel goed onderlegd, toch verdedig jij DDB met je hele leven zonder een kritische kanttekening te plaatsen bij die man??Dit begrijp ik niet!!!


  Maak melding

 20. Paraman, de surinaamse oplossing is njang dringie en priserie, daarna doen ze een plas over… Case closed. Suriname pretendeert een rechtstaat te zijn. Als Bouterse ongeschuldig is hoeft hij ook niet te vrezen voor evt vervolging. Maar dat is hij niet anders had hij geen beroep gedaan op amnestie. In principe kun je amnestie alleen krijgen als je veroordeeld bent geweest. Best wel vreemd vindt je dat zelf ook niet ? Inmiddels zal je paarse tong wel nu van leer zijn. Jullie paarse landverraders hebben het land naar de donder geholpen. Maar wij rusten niet, Bouterse gaat de bak in en Sandew Hira gaat daar geen verandering in brengen. Begin Misikaba en Linscheer te bellen dat ze met een betere plan moeten komen.


  Maak melding

 21. De waarheid zal voor sommigen pijnlijk zijn. De zgn nabestaanden vallen door de mand, eerst wilden ze de waarheid nu kunnen ze het krijgen maar willen het niet. Ze willen wraak maar dat zjllen ze nooit krijgen.

  Haat en wraak vreet je van binnen, kijk maar naar de zieke reacties hier op waterkant.net


  Maak melding

 22. Trouwens het idee dat men de waarheid via de rechtbank kan krijgen, kan alleen uit een ziek geest komen.

  Een rechtbank spreekt recht en heeft niets met de waarheid te maken.

  Het Surinaams volk heeft recht op de waarheid, dus ik zou zeggen heren mijn zegen hebben jullie. Laat die paar gefrustreerde haatzaaiers op het dak gaan zitten, ze zijn irrelevant.


  Maak melding

 23. Wat het gesprek tussen Desi en Sandew zal opleveren weten we niet, we zouden ons honderden misschien wel duizenden mogelijk uitkomsten kunnen voorstellen. Maar laten we voor het gemak de twee uiterste uitkomsten opnoemen;

  1. Bouterse bekent volmondig dat hij de 15 slachtoffers eigenhandig heeft gemarteld en vervolgens heeft geëxecuteerd.

  2. Sandew wordt door Bouterse ervan overtuigd dat hij Bouterse totaal niets gedaan heeft en zo onschuldig is als een pasgeboren baby.

  Ad 1. Gaan we, na de eerste uitkomst, gewoon over tot de orde van de dag, mag Bouterse daarna zo vrij als een vogel rond blijven lopen in Suriname?

  Ad 2. Denk je dat de overige nabestaanden dan genoegen gaan nemen met de bevindingen van Sandew en zullen ze daarna een streep trekken onder het hele 8 december gebeuren?

  In beide gevallen denk ik dat het nog niet het einde is van het verhaal, hoe we het ook willen bekijken, een rechter zal er uiteindelijk ook aan te pas moeten komen, voordat we er een streep onder kunnen trekken. Het hele hoorspel, toneelstuk of de poppenkast die Desi en Sandew samen willen opvoeren brengt ons geen stap verder. Het verstandigste dat Sandew kan doen, nu hij er beter over heeft nagedacht, is de stekker er gewoon uit trekken, Bouterse zal er niet veel problemen mee hebben, hij weet alles van projecten waar hijzelf van de ene op de andere dag de stekker eruit getrokken heeft (denk maar aan de trein, Asakuda (of hoe de ordening van de invoerrechten ook genoemd werden), de dijk te Alkmaar en de dijk te Weg naar Zee, de beschoeiing van de gracht van de Sofie Redmondstraart enz.), en zijn aanhang heeft hem dat nog nooit kwalijk genomen, ook nu zal hij dus niet veel schade van ondervinden dat de gesprekken niet doorgaan.


  Maak melding

 24. Feitelijk.

  De allerbelangrijkste taak van een rechtbank is aan waarheidsbevinding doen.
  Dit is het eerste, dat je leert tijdens de studie rechten.


  Maak melding

 25. Alle mensen die negatief praten moeten hun mond dicht houden. Waarom eisen ze niet dat de Nederlandse kabinet het dossier openbaar maakt. Nee ze houden het de komende 60 jaar in de kluis. Maar daar hoor je geen enkele surinamer over. En dan praten jullie over democratie.


  Maak melding

 26. RobG is de verpersoonlijking van de Paarse Holtor die zo diep in het achterwerk van Bouterse zit dat hij niet meer terug kan en zijn gastheer tot in de hel zal verdedigen.


  Maak melding

 27. Beste Henk Molenaar.

  Dit is een zeer serieuze zaak geworden. Schei aub eens uit met het in je broek te doen.

  Bouterse gaat zich zo goed mogelijk voorbereiden, Net als Baboeram .
  Zie het als een duel. Ik zit op het puntje van mijn stoel om te zien wat er uitkomt en hoe er gereageerd gaat worden.

  Als


  Maak melding

 28. Sandew Hira moet het hier ook ontgelden! Als je nagaat wordt iedereen hier belaagd door een stelletje ‘schizofrenen’ die telkens weer een andere alter ego aannemen om mensen die zich gematigd tonen te stenigen.

  Over die meneer Essed: Hij doet zich voor als ‘bigi’ juridisch adviseur maar kon niet eerder bewerkstelligen wat de held Sandew Hira doet. Nu komt hij als mosterd na de maaltijd zijn ‘kraboe larie’ in de media uitkramen.

  Laten we nu ophouden met steeds olie op vuur te gooien om te voorkomen dat dit vuur dooft. We moeten uiteindelijk samen door een deur kunnen.

  Bouta is Jezus niet maar daar gaat het wel op lijken. Tegengestelde wat tegenstanders beogen, kan gebeuren. Namelijk dat hij een martelaar wordt want hij heeft een ongekend groot aanhang die zich zeer bescheiden tonen en zich niet misdragen in de media!


  Maak melding

 29. Vraag is welke leugenversie Desi nu zal kiezen om
  Sandew tevreden te stellen ! Niemand, ook niet de
  wetten van Sranang hebben Sandew aangewezen
  of om hulp gevraagd. Twee burgers mogen best
  babbelen, maar pretendeer niet dat een saboteur
  van de rechtsgang en van de rechtsstaat Sranang,
  ons enige waarheid zal brengen!

  De Krijgsraad is en blijft het door wet en Grondwet
  aangewezen orgaan om in deze strafzaak recht te
  spreken !

  De verdachte massamoordenaar, die weigert en
  bang is onder ede gehoord te worden door de
  Krijgsraad, zal wel even een van zijn eerdere
  leugenversies uit de kast halen !
  Immers CONTROLE NO DE !

  Schatting :
  Nog voor december komt de Inter-Amerikaanse
  Mensenrechten Commissie met het oordeel
  dat de Surinaamse Desi-amnestiewet NIETIG is !

  Krijgsraad kan de 8 december-massamoord-strafzaak
  hervatten, eisen OM aanhoren en vonnis lezen!

  De hoofdverdachte wordt bij verstek veroordeeld ,
  evenals zijn mede-moord-plegers !

  PS : Bouta behoort tot de weinige presidenten die
  hun eigen rechtsstaat niet erkennen !
  Zij zien hun staat als een dictatuur !


  Maak melding

 30. Sandew Hira moet het hier ook ontgelden! Als je nagaat wordt iedereen hier belaagd door een stelletje ‘schizofrenen’ die telkens weer een andere alter ego aannemen om mensen die zich gematigd tonen te stenigen.

  Over die meneer Essed: Hij doet zich voor als ‘bigi’ juridisch adviseur maar kon niet eerder bewerkstelligen wat de held Sandew Hira doet. Nu komt hij als mosterd na de maaltijd zijn ‘kraboe larie’ in de media uitkramen.

  Laten we nu ophouden met steeds olie op vuur te gooien om te voorkomen dat dit vuur dooft. We moeten uiteindelijk samen door een deur kunnen.

  Bouta is Jezus niet maar daar gaat het wel op lijken. Tegengestelde wat tegenstanders beogen, kan gebeuren. Namelijk dat hij een martelaar wordt want hij heeft een ongekend groot aanhang die zich zeer bescheiden tonen en zich niet misdragen in de media!


  Maak melding

 31. Sranang strijders hebben mede ervoor gezorgd
  dat de SLAVERNIJ is afgeschaft en dat wij in een
  RECHTSSTAAT willen leven !

  Daarom “gooit niemand olie op het vuur” wanneer
  een massamoordenaar zoals het hoort volgens wet
  en recht voor de Krijgsraad verschijnt en zijn
  verdiende straf aanhoort !

  Zodra de massamoordenaar is gevonnist “kan
  iedereen in Sranang gewoon weer door een deur”.

  De slachtoffers van Moiwana en van 8 December
  en de slachtoffers van de vele individuele moorden
  tijdens de periode van Militaire Onderdrukking zijn
  HELDEN en MARTELAREN, NIET DE
  MOORDENAARS VAN ONSCHULDIGE BURGERS!

  Sranang is GEEN TERREURSTAAT, de plannen van
  DINO en de NDP-clan zijn door de USA verijdeld !

  PS : Momenteel zit Sranang met een ondemocratisch
  bestuur waarbij de begrotingen, door toedoen van
  president en ministers, vodjes blijken te zijn !

  DESI heeft oa een TEKORT van een HALF
  MILJARD structureel aan EXTRA ONBEGROTE
  SALARIS-KOSTEN veroorzaakt !

  Waar is de MILJOENEN staatssteun van de SRD
  begroot ??? Waar is de MILJOENEN staatssteun
  aan de SRD, VERANTWOORD ???

  DESI start met het terugbetalen van het bedrag van
  de ONNODIGE staatsschuld van ZES MILJARD ,
  voordat je tijd maakt om met BUITENLANDSE
  columnisten te babbelen, over je misdaden !

  STOP met je financieel het project dat tot doel heeft
  de ARME BEVOLKING UIT TE PERSEN voor de
  FINANCIERING van de Onrendabele PRET-uitgaven
  van de NDP-clan !


  Maak melding

 32. Is het gelul over de December moorden nog niet afgelopen begrijp dat er in elke oorlog doden vallen dus ook in deze we mogen blij zijn dat het er maar 15 waren kijk maar wat er in oekraine [ rusland ] gebeurd.Hoelang willen jullie deze man straffen ,de enige aan wie hij verantwoording hoeft te geven is onze lieve heer daar boven.Wake up Surinam


  Maak melding

 33. Na alles gehoord en gelezen te hebben,begint zich een beeld te ontplooien die Dew Baboeram aanwijst als medeplichtige aan broeder moord.In ’82 wist hij wat er zou gebeuren maar heeft zijn broer niet gewaarschuwd.


  Maak melding

 34. Beste moderator van Waterkant.Net, beste lezers van dit forum!

  Helaas treedt er regelmatig een erratum op bij het verzenden van een bericht. Soms verschijnt plotseling de nickname en
  e-mailadres van een ander in je scherm waardoor na het geven van een Enter na intypen van je bericht zulke dingen ontstaan als hierboven. Ik heb het bericht verzonden en niet KOOS!

  Ik hoop dat de moderator van Waterkant.Net hierover een excuses wilt uitspreken als dit aan hun technische mankement ligt.

  Hopende u voldoende ingelicht te hebben.

  Dank!

  Van 1502 tot 1863


  Maak melding

 35. @ai baja,

  Welke waarheid verwacht je nou van Bouterse? Die man heeft regelmatig blackouts en z’n geheugen is ook niet meer wat het is geweest. Zo erg zelfs dat hij is vergeten dat hij ooit met een wapen rondliep. Dus de hele waarheid zal niet naar boven komen, hooguit een persoonlijke beleving van een rechtvaardigheidsgevoel, zoiets van ze wilden me pakken dus heb ik hen eerder gepakt dan zij mij konden pakken, hahaha.

  Wat hij nu probeert is om iedereen aan z’n kant te krijgen, een soort eensgezinde verdediging voor hem tegen een mogelijke nihilatie van de Amnestiewet door de OAS en voor de aanpak van de ernstige economische problemen, door z’n eigen regering veroorzaakt. In short, het volk moet nu bijspringen om al ZIJN problemen op te lossen. Wie niet meegaat daarin, zal als anti-Nationalist en als anti-Revoltionair worden afgeschilderd en bejegend. Polarisatie zal dus volgen…….geen prettig vooruitzicht dus.
  Dat de heer Sandew Hira zich laat lenen voor dit soort zaken is teleurstellend.
  Niemand rekent er meer op dat Bouterse de bak in zal gaan, maar de geschiedenis heeft toch het recht op de waarheid? Laat hem maar eerlijk vertellen wat er feitelijk is gebeurd. Maar dan niet aan Hira, maar aan een scherpe intervieuwer, iemand als Jeroen Pauw bijv. die behoorlijk irritant door kan vragen. Heeft Suriname zo’n intervieuwer?


  Maak melding

 36. @Koos,
  Sorry! Jij hebt het dus ook opgemerkt. Er zullen wel meer mensen hier zijn die plotseling op hun display een ander e-


  Maak melding

 37. ….@KOOS, ik wou zeggen ander e-mail adres zien. Ik zag KOOS @UPC … te laat sorry. Dat begrijpen de lezers denk ik wel want ik ben recht door zee! Voor mij heeft het geen meerwaarde om met een andere naam berichten te sturen.

  Nogmaals, excuses Koos. Ligt niet aan mij. De privacy blijkt hier dus NIET waterdicht!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.