Nieuwe CD van de formatie Sabakoe muzikaal anders

4

De nieuwe CD van van de formatie Sabakoe gaat muzikaal heel anders klinken. Dat onthult bandleider Alfons Heye aan Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N). “We zijn al begonnen met de opnamen en ik kan je zeggen dat het een topper wordt”, verzekert hij. Als alles volgens plan verloopt, moet de CD in oktober/november uitkomen.

Het wordt een album met 8 of 9 liederen. Sabakoe stopt veel tijd en moeite in het opnemen van een CD. Dit om een top product aan het publiek te presenteren. Er wordt eerst gewerkt aan de arrangementen alvorens de studio in te duiken voor de opnamen. “Bij ons gaat het om de kwaliteit en goed doordachte teksten”, aldus bandleider Heye.

De populaire kasekogroep, die langer dan 30 jaar aan de weg in de muziekwereld timmert, is reeds achttien jaar de Owru Yari attractie van Suriname. Dit jaar zijn ze weer in december en op Nieuwjaar in Suriname.

4 REACTIES

  1. Sabakoe is leuk maar een cd opnemen ? Dat is toch old skool. Wordt het niet tijd dat bands contracten gaan afsluiten on line diensten als spotify of zo. Suriname loopt achter.


    Maak melding

  2. sheila a ; dan bel je toch prince effe op om sabakoe te steunen… in suriname gebruiken ze niet allemaal spotify; trouwens als je geheugen kaart defect raakt ben je ook meteen al je muziek dat electrisch geladen is; meteen ook kwijt, kun je meteen opnieuw naar spotify toe; dubbel betalen….als je een cd koopt kunt je ten alle tijden opnieuw vanaf de cd een kopie op je pc maken en dan op je geheugen kaart zetten… 100 den keren… wel zo handig een cd….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.