zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSuriname wacht aanklacht bij Internationaal Strafhof

Suriname wacht aanklacht bij Internationaal Strafhof

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 23 jul – Suriname mag uitzien naar een aanklacht bij het Internationaal Strafhof (ICC). Dit meldt de Ware Tijd. Mensenrechtenorganisatie Allied Collective treft voorbereidingen voor een case rond overmatig geweld.

Het betreft meerdere gevallen, waarbij de politie haar boekje te buiten zou zijn gegaan. In sommige gevallen was het zelfs zo erg dat er doden zijn gevallen. “Wij zullen autorisatie aanvragen bij het ICC voor een internationaal strafrechtelijk onderzoek naar een aantal politieoptredens die geresulteerd hebben in de dood van verdachten”, zegt voorzitter Robert Hewitt van Allied Collective.

Het gaat om een nog diepgaand onderzoek. “Er moet worden onderzocht of het om standrechtelijke executies ging”, aldus Hewitt. Gedacht wordt aan meerdere gevallen, waarbij de verdachten werden doodgeschoten tijdens momenten dat ze werden opgejaagd. Het gaat Allied Collective erom de daders te berechten. De organisatie heeft al zaken lopen bij het Inter-Amerikaans Hof voor Mensenrechten.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

53 REACTIES
 1. 23 juli 2015

  Dat agenten die buiten hun boekje gaan vervolgt en gestraft moeten worden, daar staat Srika geheel achter. Daar kan de Surinaamse rechter voor zorgen ! Die zijn toch nog functioneel???

  Maar waarom dan naar de internationale Strafhof? Uiteindelijk schaadt je niet de politie van Suriname, maar een gehele natie !!
  Wat is de bedoeling hiervan??? Is het om Suriname internationaal een slechte imago te blijven bezorgen en waardoor potentiële investeerders wegblijven???

  Robert Hewitt, dat jij bedoelde politieagenten wil vervolgen is te begrijpen. Waarom aan de internationale gerechtelijke klok hangen terwijl in Suriname een goed functionerende rechtssysteem bestaat? Waarom niet eerst hiervan gebruik maken ???
  Wat is uiteindelijk jouw bedoeling ?? En wie zal dat betalen???
  Srika


  Maak melding
 2. Is Suriname nou beter af met minder of meer criminelen die de wetten overtreden en de burgers de angst en stuipen aanjaagt?
  Ik denk in ieder geval dat een moordenaar, verkrachter, overvallen minder een geluk is en 1 meer in leven een ongeluk is.

  In Suriname ben je heden ten dage niet veilig in je huis met heel veel traliewerk want zelfs door het plafond komen ze naar binnen en word je mishandeld en je vrouw en of dochter worden onder je ogen verkracht.

  Van mij mogen ze een enkeltje richting de eeuwige jachtvelden.


  Maak melding
 3. Voorzitter Robert Hewitt van Allied Collective Robert Hewitt neemt u de politie standrechtelijke executies van vakbondsman Abaisa in de 70’er jaren en de politie executie (Van ’t Hogerhuysstraar) van kabelie gelijk mee.

  Roy Frits Lansdorf


  Maak melding
 4. ,Begin bij het begin. Eerst de DEC moordenaars ,Moiwana moordenaars helpen berechten!!!
  Standrechterlijke executies op 8 Dec 1982 IN OVERVLOED AANWEZIG!
  En hierna Belfort opsluiten !Hij is medeplichtig aan alle ellende in Suriname! Lagen dievenijzers die onmogenlijk maken voor burgers om hun huizen te ontvluchten tijdens een brand,boeven die gratis in je buurt afgezet worden zogenaamd om te werken…werken voor wie,voor wat?!
  Boeven en moordenaars die Belfort niet ziet als criminelen maar als studenten die een ulo diploma verdienen en respect van dezelfde burgers die beroofd worden door deze gedboeften . enz…enz….


  Maak melding
 5. Suriname loopt ook grote kans te worden veroordeeld door het Inter-Amerikaanse Hof voor de Mensenrechten, indien dat zich zou uitspreken over de amnestiewet.

  In een geciviliseerde samenleving is er geen plaats voor een moordenaar of veroordeelde drugsdealer als president, dit geschied enkel in een land waar normen en waarden (moraal en fatsoen) plaats hebben gemaakt voor complete moreel verval.

  Het is triest maar Suriname staat wederom voor joker.


  Maak melding
 6. Suriname loopt ook grote kans te worden veroordeeld door het Inter-Amerikaanse Hof voor de Mensenrechten, indien dat zich zou uitspreken over de amnestiewet

  In een geciviliseerde samenleving is er geen plaats voor een moordenaar of veroordeelde drugsdealer als president, dit geschied enkel in een land waar normen en waarden (moraal en fatsoen) plaats hebben gemaakt voor complete moreel verval.

  Het is triest maar Suriname staat wederom voor joker.


  Maak melding
 7. En dan gaan zeiken over kwajongen die een valse identiteit opgeeft en een stukje moet rennen en dan Nederland neerzetten als een land van racisten terwijl je in Suriname direct wordt afgeknald.


  Maak melding
 8. Waar zijn we nou mee bezig?
  Er zijn meer koelbloedige roofmoorden gepleegd dan het aantal gevallen waarbij schiet gevaarlijke bandieten, rovers door de politie zijn uitgeschakeld.
  Wil Robert Hewitt soms op deze manier aan zijn strepen komen,?
  ik hoop het niet voor hem maar hij moet zich wel eens indenken als plotseling drie a vier mannen je huis komen binnen dringen met automatische wapens, je huis doorzoeken, je martelen tot doden toe, je vrouw en dochter verkrachten, schiet gevaarlijk zijn en dat ze door de politie vriendelijk worden benaderd of ze aub. mee willen komen voor verhoor.


  Maak melding
 9. ALLE mogelijke acties moeten worden ingezet om
  Sranang weer tot rechtsstaat te maken !

  STOP de rechtsongelijkheid en het machtsmisbruik
  door de gewapende diensten !

  Openbaar Ministerie FAALT nog steeds,
  waarschijnlijk door het dictatoriale optreden
  van president en regering !

  PS : Daarom zit Sranang nog steeds met een
  100 % Ongrondwettige amnestiewet !


  Maak melding
 10. Srika,

  Waarom aan de internationale gerechtelijke klok hangen terwijl in Suriname een goed functionerende rechtssysteem bestaat ?

  ==============================================

  Suriname is geen democratische rechtstaat meer. Na aanname van de amnestiewet moet je dat toch kunnen begrijpen. Keer op keer heeft Bouterse het rechtssysteem verkracht. gaat halen. Immers we laten de slager toch ook niet haar eigen vlees keuren.


  Maak melding
 11. @ Roy Frits Lansdorf
  Het verbaast mij dat je 8 december niet vermeld.
  Sabajo die uit het politiecel van Tammenga door militairen is gehaald. Is ook spoorloos verdwenen. De 4 lijken aan de Highway. Biga, Ravenberg etc…En zo is er een waslijst.


  Maak melding
 12. die hele ka P.G. als de O.M. deugt voor geen ene male moer..

  het zijn allemaal mede plichtige moordenaars van de pres.. die hoofd verdachte is..

  ze hebben het land leeg geroofd geplunderd en nu nu moet het domme volk zelf het gelag betalen door de riem heel strak aan te halen,waar is geen bal te halen is..

  laat de lantie mang eerst de helft van zijn salaris inleveren inclusief de lijder die boef met zijn vrouw en geestelijke begelijder..

  waarom moet een a.o.v er die amper kan rond komen van die 565 srd nog inleveren,terwijl een minister meer dan 30 duizend srd per maand krijgt voor niks doen..

  hoe zit het met al die spook lantie mangs..


  Maak melding
 13. Molenaar, je bent een notoire volhouder van je eigen onzin.
  In Suriname zeggen ze “je hoofd is hard”. Dit is letterlijk vertaald.

  In jouw optiek mag de agent uit Almere vrolijk verder gaan met z’n werk en al die zeikerds moeten hun mond maar houden want er is helemaal niets aan de hand.
  Ik laat je over aan de anderen hier op dit forum want ik geef het op. Vroeger liet de juf je ook met rust als je hoofd te hard was.

  Vandaag, op de dag dat in Nederland bekend wordt gemaakt dat er een speciale politiewet zal komen om een agent meteen als verdachte te kenmerken na een schietpartij, en op de dag dat 1 of 2 agenten worden voorgeleid i.v.m. een schietpartij met dodelijke afloop, ja op deze dag kom jij hier je flut verhaal vertellen.


  Maak melding
 14. Don”t talk shoot shoot ……..als je niet wil werken…..punt.
  mensenrechten wat een lachertje…jij komt mij beroven dan moet ik je verwelkomen…..jokersssss allemaal…
  我喜欢生活和工作的苏 I LOVE SU WOON EN WERK


  Maak melding
 15. 23 juli 2015

  Beste @Koos,

  Ik moet constateren dat jij nog steeds niet kan begrijpen wat internationaal onder een democratische rechtstaat verstaan moet worden.

  Maar ja,’sa wang dongmang pot’ na inie ing ede, tien konimang no mang puru!
  Srika


  Maak melding
 16. als deze criminele organisatie uit suriname rovers en moordernaars van criminele bendes gaat goed praten dan wil ik graag weten wie deze mensen zijn; want dan mag dit rotzooi ook meteen opgeruimd worden…


  Maak melding
 17. Srika, het rechtsysteem in Suriname werkt zo goed, dat je blij mag zijn, dat je na 35 jaar niet onder verdachte omstandigheden het tijdelijke met het eeuwige hebt verwisseld en je verder geen stap vooruit bent gekomen om je recht te halen.

  Henk Molenaar zegt: “En dan gaan zeiken over kwajongen die een valse identiteit opgeeft en een stukje moet rennen en dan Nederland neerzetten als een land van racisten terwijl je in Suriname direct wordt afgeknald”.

  Henk Molenaar, jouw redenering verschilt in geen enkel opzicht van die van de NDPers, die willen ook steeds wijzen op de misdaden van anderen om de misdaden van hun leiders te bagatelliseren. Henk, het moet voor iemand die pretendeert hoogstaande morele normen en waarden erop na te houden, niets uitmaken of mensenrechten nu in Suriname, Nederland of Timboektoe geschonden worden, in alle gevallen zijn ze even verwerpelijk. Als anderen de misdaden, in hun land gepleegd, willen goedpraten of niet willen bespreken, wil dat nog niet zeggen dat jij dat ook moet doen, los van wat er in Suriname gebeurd of niet gebeurd, is wat die Nederlandse agent gedaan heeft met die jongen, niet goed te praten.


  Maak melding
 18. Suriname voor het Internationaal strafhof…
  Dino Bouterse 16 jaar bajes in Amerika….
  DDB bovenaan alle internationale opsporingslijsten…

  Wat een criminele teringbende is dat narco-landje.


  Maak melding
 19. De aanklacht tegen de Surinaamse politie is politiek gemotiveerd geweest. Rovers overvielen en roofden winkeliers en onschuldige burgers. Deze rovers trokken zich van de politie en de justitie niets aan. De oppositie spinde er garen bij en ze beschuldigden de regering Bouterse van een slap beleid t.a.v. de criminelen.

  Toen de politie eenmaal keihard een aanvang maakte om hard op te treden tegen de criminelen begon de Nieuwfront oppositie moord en brand te gillen over schending van mensenrechten,enz. Helaas heeft deze tweeslachtige houding, deze dubbele tong, deze huichelachtige houding, deze schizofrenie hen geen gevulde eieren opgeleverd. Ze zijn door de kiezers zwaar gestraft.


  Maak melding
 20. AHE
  Molenaar, je bent een notoire volhouder van je eigen onzin.
  In Suriname zeggen ze “je hoofd is hard”. Dit is letterlijk vertaald.

  In jouw optiek mag de agent uit Almere vrolijk verder gaan met z’n werk en al die zeikerds moeten hun mond maar houden want er is helemaal niets aan de hand.
  Ik laat je over aan de anderen hier op dit forum want ik geef het op. Vroeger liet de juf je ook met rust als je hoofd te hard was.

  Vandaag, op de dag dat in Nederland bekend wordt gemaakt dat er een speciale politiewet zal komen om een agent meteen als verdachte te kenmerken na een schietpartij, en op de dag dat 1 of 2 agenten worden voorgeleid i.v.m. een schietpartij met dodelijke afloop, ja op deze dag kom jij hier je flut verhaal vertellen.

  En je punt is?


  Maak melding
 21. Srika,

  Ik waag te betwijfelen en zelfs zeer ernstig of Suriname een goed functionerend rechtssysteem heeft.
  Alles in ons land neigt naar vriendjespolitiek, ook binnen de rechtspraak.
  Daarvoor hoef je zelfs niet in Suriname te wonen.
  In ons land hangt alles af van een goede kennis en niet van kennis in de theoretische zin van het woord.
  Zoals alle Surinamers moet jij dat toch ook weten.


  Maak melding
 22. Hewitt pl..r toch op man.
  Ga je het opnemen voor die criminelen?
  What about de zovele slachtoffers die deze beesten hebben gemaakt?
  De politie is wat dat betreft nog altijd mijn beste kameraad.
  Ik ben het helemaal met ze eens; gewoon standrechtelijk executeren dat gespuis.


  Maak melding
 23. Gerechtigheid, en neem die moordenaar die nu president is, ook mee in dat onderzoek, want die denken hier allemaal voor eigen rechter te kunnen spelen.


  Maak melding
 24. In een geciviliseerde samenleving gelden wet en recht voor iedereen. Strandrechtelijke executies moeten worden onderzocht en fel bestreden worden. Moordenaars wit, zwart, bruin of geel mogen hun straf niet ontlopen.
  Moordenaars, roofmoordenaars, verkrachters moeten ook te vuur en te zwaard worden bestreden. Maar wel met de middelen en instrumenten die de rechtstaat ons biedt. En niet door middel van strandrechtelijke executies. Wetsdienaren mogen hun boekje niet te buiten gaan. En het mag ook niet zo zijn dat als mensen in uniform aan trekken je legaal mogen beroven. In een rechtstaat staat niemand boven de wet.


  Maak melding
 25. kwakoe is bezig een grote show te bouwen met de 40 jarige srefidinsie..

  daarbij zit een grote verrassing bij..

  de vermoedens lijken,dat ddb zal komen om het n d p volk in holland op te vrolijken..


  Maak melding
 26. RobG, niemand is tegen het aanpakken van criminelen, waar men tegen is, is dat de politie VERDACHTEN zonder vorm van proces neerknalt, het had een haartje gescheeld of een van diefstal verdachte jongen was in de Pengelstraat voor de deur van zijn eigen woning doodgeschoten, alleen omdat zijn auto dezelfde kleur had als die van de echte dief. De vier verdachten die door de politie in hun auto doorzeefd zijn, daar is ook nog steeds niet duidelijk van geworden of ze inderdaad met criminele activiteiten bezig waren. Ik ben geen Messias die zijn andere wang toekeert aan iemand die hem een klap verkoopt, berooft of op een of andere manier mishandelt, als dieven bij mij bezig zijn in te breken, zal ik geen moment aarzelen om, uit zelfverdediging, op ze te schieten, maar zomaar op straat iemand neerschieten omdat ik (ook al was ik politieagent) hem van diefstal verdenk, is gewoon moord.

  (Pipa Americana, het woord is standrechtelijk en niet strandrechtelijk.)


  Maak melding
 27. De rechtsstaat en de mensenrechten in Sranang
  zijn al langere tijd ernstig in gevaar !

  Vandaar dat ALLE akties, ook internationaal,
  moeten worden ingezet om de Surinaamse
  burger te beschermen tegen machtsmisbruik
  en onrechtmatig geweldsgebruik.

  Ik heb herhaaldelijk gewezen op de moord in
  koelen bloede op VIER VERDACHTEN van roof,
  te Paramaribo !

  Deze mensen dienen, indien verdacht, te worden
  opgepakt en te worden gestraft door de RECHTER !
  Door NIEMAND anders !
  NIEMAND heeft het recht deze ONVEROORDEELDE (verdachten) mensen te doden !

  Deze vier zijn gedood/vermoord door de politie in
  samenwerking met de CTU van DINO !

  Onderzoek door OM is tot nog toe achterwege gebleven !

  De vermoorde verdachten zaten in een auto en waren
  ALLEN ONgewapend.

  Het lijkt er op dat zij in de val zijn gelokt !

  Omdat het ook uw broer, vader, oom of neef kon zijn,
  moet u strijden om de waarheid in deze zaak boven
  water te krijgen !

  Deng mang na libisma en deng mang abbi famiri tu !

  Bij onterecht wapengebruik of andere manipulatie in
  deze zaak, dienen de betrokkenen/geweldplegers/
  moordenaars te worden gestraft !

  De rechtsstaat en de mensenrechten in Sranang
  gaan elke burger aan !
  Vandaag zijn deze burgers slachtoffer van onwettig
  geweld, morgen is het een lid van uw familie !

  Dus zet ALLE middelen in om ONRECHT in Sranang
  tegen te gaan, ook internationale middelen !

  PS : Denk er om , de Mensenrechten Commissie van
  de OAS heeft de eerdere amnestiewet van Sranang
  ook NIETIG verklaard !

  Stre djie rechtsstaat nanga mensenrechten !
  NO SRIBI !!!


  Maak melding
 28. @Henkes, het zal me niet verwonderen als Suriname als klein land met een geringe internationale invloed wordt verdoordeeld voor het politie optreden door het Inter Amerikaanse Hof.Maar we kunnen dagelijks via de media vernemen dat zwarte Amerikanen vogelvrij verklaard zijn door de Amerikaanse politie.Maar ik heb nog nooit vernomen dat de Amerikaanse politie door het Inter Amerikaanse Hof is veroordeeld. Men is gewoon bang om Amerika aan te pakken.


  Maak melding
 29. Wanneer gaat een organisatie met het verzoek naar de ICC over de 8 december moorden 1982 en de Moi Wana slachting van 1986?
  Meneer Heiwit heeft nu al de trend gezet, ik vind dat goed hopelijk is dit een stimulans voor de nabestaanden van 8 december 1982 en Moi Wana 1986.
  Wat er ook gebeurt het recht zal haar beloop krijgen.


  Maak melding
 30. Henk Molenaar- mijn punt?

  Hier wil ik nog aan toevoegen dat ook in Nederland de politie steeds vaker is verwikkeld in schietpartijen met dodelijke afloop, waarna de handelswijze van de politie in twijfel wordt genomen.
  Dan heb ik het nog diplomatiek gebracht want in feite mag je soms spreken van moord.

  Maar volgens jou gebeurt dit niet in het beschaafde Nederland.
  Nu moet een agent ook twee jaar gaan brommen, en echt niet zonder reden. Of volg je alleen het Surinaamse nieuws.

  Jij bagatelliseert het geval van de jongen en de agent in Almere en vergelijkt met wat er in de rest van de wereld gebeurt.

  Je probeert alles wat krom is recht te lullen.
  Dat is mijn punt.


  Maak melding
 31. Ik hoop van harte dat Suriname veroordeeld wordt door de strafhof.
  Dat heb ze zelf te wijten. Voor het keer op keer verkrachten van vrouwe Justitia zal een prijs worden betaald. Potentiële investeerders zullen Suriname met een grote boog mijden, als ze al dit niet deden. Ook geld lenen met een veroordeling wordt straks moeilijker. Het land raakt langzaam maar zeker geïsoleerd. Het land staat wederom voor aap.


  Maak melding
 32. @Marcel, waarschijnlijk komt Adhin de paarse evangelie verspreiden. Geloof nooit dat baas DDB zelf komt. Die schijt alle kleuren van de regenboog als hij de oceaan moet oversteken.


  Maak melding
 33. @Pero-DDB-slaafje :
  “Alweer een andere onzin” “soso keka”

  Jaja, uw IQ en slaafse NDP-houding blijkt duidelijk
  uit het feit dat u ONTERECHTE en STAND-
  RECHTELIJKE MOORDEN op verdachten,
  onzin vindt !

  PS : DESI heeft extra LUIERS besteld vanwege
  de aan de gang zijnde DEVALUATIE van de SRD !

  Werken zonder begroting en reserves van het land
  verkwanselen, leiden tot STAATSFAILLISSEMENT !

  Jaja, NDP-slaaf, MEER MOORDEN brengen welvaart !


  Maak melding
 34. comments are closed..waarom closed..

  zijn ze bang,dat de boeken die door ddb waren verboden op de scholen verboden werd ook verboden zou worden in Holland..

  die arme javaan Soentiek die directeur was bij het min. van onderwijs is per direct ontslagen wegens onder deskundigheid verweten door ddb..,

  omdat in die geschiedenis boeken een foto stond op de voor pagina van ddb de moordenaar 8-12-1982,,dit mocht niet in de geschiedenis vermeld worden..

  geen wonder dat de jeugd die nu tegen de dertiger jaren loopt geen bal af weet van van suri..geschiedenis..

  maar wel alles wat er in 1929 gebeurt is zelf door ddb verteld..

  vandaag dag de dag groet de wereld economie als een kool,terwijl volgens ddb er een grote crisis op komst is alleen voor de suri volk,aldus ddb..

  hij heeft zelf de staats kas leeg geplunderd,en nu beweert hij andere rotzooi die niet waar zijn..


  Maak melding
 35. AHE
  Henk Molenaar- mijn punt?

  Hier wil ik nog aan toevoegen dat ook in Nederland de politie steeds vaker is verwikkeld in schietpartijen met dodelijke afloop, waarna de handelswijze van de politie in twijfel wordt genomen.
  Dan heb ik het nog diplomatiek gebracht want in feite mag je soms spreken van moord.

  Maar volgens jou gebeurt dit niet in het beschaafde Nederland.
  Nu moet een agent ook twee jaar gaan brommen, en echt niet zonder reden. Of volg je alleen het Surinaamse nieuws.

  Jij bagatelliseert het geval van de jongen en de agent in Almere en vergelijkt met wat er in de rest van de wereld gebeurt.

  Je probeert alles wat krom is recht te lullen.
  Dat is mijn punt.

  En dit is mijn punt:

  En mijn punt is dat een onafhankelijke rechter de zaak beoordeelt en dat als de agent fout is hij de gevangenis in moet.

  Dat heet een rechtstaat.

  Als in Suriname een agent 4 verdachten executeert doet iedereen een plas en alles blijft zoals het was…

  En dat noemen ze een bananenrepubliek. ( zie amnestiewet)

  Dat is mijn punt.


  Maak melding
 36. Henk Molenaar.

  Helemaal mee eens. Nederland is een rechtstaat, daarom heb ik het voorbeeld van de agent die twee jaar moet brommen ook aangehaald. Maar je gaat dat nu niet gebruiken om terug te krabbelen en aan te geven wat jij bedoelde over het geval in Almere, want daar ben je te laat voor. We weten allemaal wel wat jouw punt is want dat heb je al vaker laten blijken.

  Wat heeft dit specifieke geval in Almere trouwens te maken met een amnestie wet in een ander land? Je haalt er van alles bij om iets wat zich in Nederland afspeelt proberen goed te praten.

  Neem nou vanaf het begin een duidelijk standpunt in en geef aan dat het fout is wat de agent heeft gedaan in jouw zo geprezen rechtstaat waar men normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan. Desnoods geef je aan dat er wel een onderzoek moet komen. maar zelfs dat is teveel voor jou, je draait er liever om heen.


  Maak melding
 37. Hallo,
  Deze meneer Hewitt snapt er helemaal niets van!
  Hij denkt dat hij een regering is om iemand aan te klagen voor een strafhof.
  Deze meneer maakt zich zelf belachelijk.

  Ga maar vissen of pink ponk ballen,slagbal met meisjes is ook goed.


  Maak melding
 38. AHE..

  jouw criminele corrupte megalomane drugsveroordeelde meervoudig moordenaar, DESIRE DELANO BOUTERSE, is door randdebielen en dorpsidioten als jij beloont met het presidentschap voor het folteren, martelen,verminken en standrechtelijk vermoorden van 15 onschuldige landgenoten. Evenals het afslachten van 39 onschuldige vrouwen en kinderen. Deze pathologische leugenaar staat tevens bovenaan alle internationale opsporingslijsten. verleent zichzelf vervolgens amnestie.Dit is de zgn rechtstaat waar jullie wonen en gedoogt het paarse stemvee, waar jij toe behoort, deze mensenrechtenschender.
  Dus op naar ICC met deze gek en berechten en veroordelen, zoals het hoort. Hang m high.


  Maak melding
 39. Duidelijk standrechtelijke executies en geen strandrechtelijke executies. foutje, bedankt.

  Even ter herinnering. In Liberia werden standrechtelijke executies verricht aan het strand. En hoe noemen we zulke executies??? Precies. Strandrechtelijke executies.


  Maak melding
 40. Die witte vrienden van Srika zijn echt goed fout. Ze twijfelen nooit aan hun vriend Srika die een enorme sympathie heeft voor de dictator-moordenaar. Soort zoekt soort, ongeacht huidskleur!


  Maak melding
 41. Beste heer Frits Landsdorf, alvorens je woorden gebruikt zou ik je willen vragen de betekenis ervan op te zoeken en verder de juiste weergave van feiten te vermelden. Abaisa is niet standrechtelijke geexecuteerd zoals u beweerd. Vertel dus geen onzin. En als je het toch wil hebben over standrechtelijke executies dan verwijs ik jou naar 8 december. Dat zijn standrechtelijke executies in de ware betekenis van het woord. En dat zijn zaken die je niet zomaar afdoet met een amnestiewet. Met verve verdedigd en verdraai je feiten die enigszins met je broodheer te maken hebben.


  Maak melding
 42. Er zijn een aantal commentatoren hier die na de dood niet naar de hemel willen, maar het liefst in het achterwerk van de dictator willen kruipen. Slecht nieuws voor ze dan, want het achterwerk van dictator B begint te verkruimelen en te schrinken. Er is weinig plaats meer daar en zeker niet na z’n dood. Wat moeten deze arme ass-kruipers dan? Bezint u nu het nog kan, beste aanhangers van het wormvormige aanhangsel van die kleine bejaarde wreedaardige worm.


  Maak melding
 43. flyer

  Je bent niet goed wijs!!! Ga lezen hoor.
  Lees goed (niet alleen mijn postings op dit artikel), verwerk en geef daarna aan waar je aanwijzing ziet dat ik enige sympathie koester voor een politiek figuur of politieke partij in Su. Nergens te vinden. als je vrienden hebt bij de redactie laat ze dan de hele database doorspitten. De hele politieke situatie in Su interesseert me geen moer, je zal van mij ook bijna geen reacties vinden op politieke nieuwsberichten. Dat laat ik aan jullie gefrustreerden (zoals jij) over. Je staat ermee op en gaat ermee naar bed, en dat is ook te merken aan jou bevooroordeelde reactie. Alles wat niet in jouw straatje past is voor NDP. En als ze met je mee lullen vind je het prima. Blind van haat tegen alles wat NDP is.
  Gelukkig heb ik die frustratie niet en kan ik nog helder denken

  Ik ben geen meeloper noch papegaai want ik praat niemand na. Op ieder bericht geef ik een objectieve mening, m.i. althans. En de berichten waar ik op reageer hebben over het algemeen niets met politiek te maken, dus weet ik niet waar jij de wijsheid vandaan haalt om mij zomaar een etiket op te plakken.

  Ik voel me niet geroepen verantwoordelijkheid aan jou af te leggen maar dat je even weet hoe ik over mensen zoals jij denk.

  Ga leren lezen, beoordelen en verwerken, voordat je als een wilde kip begint te kakelen.

  Jij bevestigt het lage niveau wat over het algemeen hier op WK te vinden is, een paar uitzonderingen nagelaten.

  Wie komt hier als de dorpsgek over, jij of ik.


  Maak melding
 44. Serpico,
  Hoe weet jij dat,was jij daar ook,waar kom jij vandaan?
  Als jij daar was,dan heb jij ook gemoord.
  Maar als jij daar niet was,blijf maar weg van dit forum,want jij schrijft maar alleen onzin.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES