zondag, februari 25, 2024
HomeFotoMinisterie traint medewerkers voor taludmaaiers

Ministerie traint medewerkers voor taludmaaiers

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het directoraat Openbaar Groen van het ministerie van Openbare Werken in Suriname heeft afgelopen week de eerste groep medewerkers laten trainen in het bedienen van taludmaaiers. De training werd verzorgd door Yflaar Ludwig en Illio Olivieira van CKC Surmac. Het theoretische gedeelte bestond uit het identificeren van componenten op de machine en de machine inspecteren. Het praktische gedeelte bestond uit kennis maken met het bedieningsmechanisme en het maaien van bermen. Deze medewerkers zullen ook worden ingezet bij het onderhouden van bermen en overheidsterreinen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Directeur: “Zo, u komt solliciteren voor een leidinggevende functie binnen ons ministerie? Welke papieren en opleiding heeft u gehad?”

  “Ik ben gediplomeerd taludmaaier”.

  Hahahahahaha.


  Maak melding
 2. Klinkt erg revo achtig. Let maar op, net als in begin jaren tachtig zal baas en corrupte gang het wan beleid uitstippelen. En wie niet willen meewerken….of kritiek wil leveren zal worden gewaarschuwd. Ook al die paarse aanhangers zullen ervan lusten. Stree de foe stree…di di bri na oenoe egte lijdsman, Leve Suribabawe.


  Maak melding
 3. Blaka bakra ,als surinamer heb ik waardering voor wat ow doet.
  had frond het ook kunnen doen was ik ook blij geweest,het gaat tenslotte om lands belang .jullie kunnen het afwijzen ,maar gelukkig tellen jullie mening niet anders zou het slecht aflopen met su .
  strede strede wie no sa vrede ,wij kijken vooruit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES