La Fiesta op Caribbean Beach Party 16 augustus

0

Heb je de vorige Caribbean Beach Party gemist of wil je nog een keer genieten? Haal dan nu je kaarten voor de volgende *Caribbean Beach Party* op zondag 16 augustus te Scheveningen. Op deze editie is de populaire allround band LA FIESTA te gast. Samen met DJ SENZY en DJ MEO MANIA zorgen wij weer voor de lekkerste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina *classics* .

Het feest vindt van 17.00u – 23.00u plaats in Beachclub Bliss te Scheveningen. Beachclub Bliss heeft een open terras EN een volledig overdekt gedeelte en ligt rechts naast de pier van Scheveningen aan Strand Noord nummer 52, direct bereikbaar via de boulevard! Vanaf 17.00u kun je een hapje eten op het terras van de beachclub.

Kaarten zijn voor slechts 15 euro (excl fee) hier online verkrijgbaar of in Den Haag bij restaurant Warung Mini XL en in Rotterdam bij Billboard Records (Kruiskade). Haal ze snel want OP=OP! Let op: er zijn (alleen online) ook groepstickets te koop met korting voor 5 personen.

Caribbean Beach Party met La Fiesta Allroundband – zondag 16 augustus – Scheveningen.
Meer info: 010-2151770 of www.carifesta.nl

LA_FIESTA-insta

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.