Enterprise Ambassadeurs Network Suriname verbindt en inspireert

3

Eind september wordt het startschot gegeven van het Enterprise Ambassadors Network. Daarmee ontstaat een uniek platform voor iedereen met een hart voor Suriname. Binnen het netwerk worden maandelijks ontmoetingen georganiseerd, uitdagende thema’s besproken en zaken gedaan op hoog niveau. De focus ligt daarbij op samen bouwen aan een mooie toekomst voor Suriname.

Het Enterprise Ambassadeurs Network Suriname is voor en door de deelnemers, beslissers bij bedrijven, overheden, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties. Als ambassadeurs zijn ze zichtbaar en laten hun stem horen, binnen en buiten het netwerk. Daarnaast participeren ze actief in commissies en internationale projecten. Gezamenlijk werken ze aan de welvaart en het welzijn van Suriname. Mama Sranang mi lobi yu.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de feestelijke aftrap van het Enterprise Ambassadors Network Suriname op 26 september 2015, dan ontmoeten gelijkgestemden elkaar in Kasteel Groeneveld te Baarn in verbondenheid en eenheid.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.