Badr Hari komt uit tegen Surinamer Ismael Londt

29

De Marokkaanse kickbokser Badr Hari gaat zijn rentree maken in de ring. Hij neemt het in de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië op tegen de Surinaamse Rotterdammer Ismael Londt. Dat heeft Mike’s gym, de sportschool waar Hari traint, gisteren bekendgemaakt.

Het gevecht zal op 22 augustus plaatsvinden in de hoofdstad Grozny. Het gevecht tussen Hari en ‘Mr. Pain’ Ismael Londt zou op 17 mei vorig jaar nog in Nederland plaatsvinden, maar vanwege problemen met de vergunning kon de strijd destijds niet doorgaan.

Beide vechters stonden nog nooit in de ring tegenover elkaar. Dat gebeurde in maart 2013 bijna, maar toen moest de in Marokko woonachtige Badr Hari vanwege een blessure afzeggen. In 2014 ging het gevecht ook al niet door. Ismael Londt, woonachtig in Nederland, werd afgelopen mei tot een van de tien beste fighters van de K1 verkozen.

UPDATE 23 aug:
Ismael Londt verliest van Badr Hari in Grozny.

29 REACTIES

 1. ” Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov heeft een privéjet beschikbaar gesteld voor Badr Hari. De Marokkaanse kickbokskampioen gaat regelmatig naar Tsjetsjenië om er de lijfwachten van Kadyrov op te leiden.

  Badr Hari heeft zelf op zijn Facebook een foto en een filmpje gepubliceerd met de privéjet. Hij schrijft erbij: “Op weg naar Grozny. Ik wil mijn broer Ramzan bedanken die altijd goed voor mij zorgt. Allah Akbar”.

  Begin december had de kampioen veel kritiek gekregen nadat hij zijn verjaardag met de omstreden Tsjetsjeense president had gevierd. De golden boy had toen foto’s op internet gezet waarop hij in een gouden badkuip en met een gouden machinegeweer in zijn handen poseerde ”

  Ra Ra, wie gaat winnen ?????????????


  Maak melding

 2. Dan zou Londt mee moeten werken en z’n geld pakken. Anders wint simpelweg degene die beter is, ongeacht wie er aan de touwtjes trekt. Zelfs als de touwtjestrekker 2 meter verwijderd van de ring zit, gebeurt het nog steeds binnen de ring.


  Maak melding

 3. Londt moet hem pakken , zijn carrière is toch al bijna voorbij nu , het zou mooi zijn als hij juist nu een hard pak rammel gaat krijgen. En daarna mag zijn carrière als een nachtkaars uit. Beter verdient ie niet , die onsportieve na trapper en mishandelaar van ”non fighters”. Hij zou toch gaan boksen in de VS ? Londt moet voorbereid zijn want deze onsportieve lafaard schopt na en zoekt een uitweg wanneer hij de op de verliezende hand is.


  Maak melding

 4. Ooohh, wat zou die Badrtje een geld verdiend hebben bij Glory. Zeker 3 x per jaar een megaknaller Pay Per View opstrijken. Hij zou binnenlopen, multimiljonair zijn op eigen kracht, ipv in de kont te kruipen bij een gelegitimeerde dictator.. Kijk wat Overeem in de UFC maakt. Die stond voor 2014 op de 1e plaats best verdienende vechters. Wow, en dan jezelf terugvinden in Grozny, Vechtend voor het Global Fight Club (?) Zelfverklaard Wereldkampioen zijn is geen kampioen zijn. Dat is eenzaam zijn. En waarom? Je komt de USA niet in met een crimineel verleden. Simpel.


  Maak melding

 5. badr hari is supersterk. zag zijn laatste trainingen en zijn lichaamsbouw. is een monster. ik vrees voor londt . badr zegt heel nederland stuk te maken. en eerlijk geloof ik het ook.


  Maak melding

 6. Allemaal potten kijkers waarom omdat de gemiddelde marokkaan veel kan bereiken ik ben zelf van algerijnse afkomst en die mensen hier in nederland zouden een heropvoeding krijgen in frankrijk buurten als barbes parijs marseille


  Maak melding

 7. Wat een stelletje haters zeg badr is gewoon een goede kickbokser en wat hij in zijn prive leven doed is zijn zaak net als of jullie allemaal lievertjes pfff badr gaat GEWOON WEER winnen


  Maak melding

 8. Het is op youtube live te zien. Ik weet niet hoelaat het begint maar er zijn nu andere partijen bezig. Het komt waarschijnlijk als laatst. Zoek op; mix fight: badr hari vs londt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.