Telegraaf schrijft: ‘Suriname verspreidt homohaat’

55

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 11 jul – “Suriname verspreidt homohaat“. Dat schrijft journalist Hans Kuitert vandaag in De Telegraaf. Hij doelt daarbij op de tour van de rapgroep Hakuna Matata Gang(HMG) uit Suriname, die momenteel in Nederland is voor optredens. Volgens de krant staat HMG bekend als notoire homohaters, die eerder gerapt hebben dat homo’s doodgeschoten moeten worden.

Kuitert schrijft verder dat de ‘de Surinaamse regering de twaalfkoppige rapgroep naar Nederland heeft gestuurd’. Volgens hem zou de Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken, Winston Lackin, deze hiphopgroep steunen. Lackin heeft hen uitgezwaaid en het pad opgestuurd als ambassadeurs van hun land, schrijft hij in het artikel(onder).

De leden van de Hakuna Matata Gang(HMG) waren eind vorige maand op bezoek bij de Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken, die hen een hart onder de riem stak en alle succes toewenste met hun Nederlandse tour zoals te zien is in het filmpje hieronder. Maar dat de leden van de rapgroep door de Surinaamse regering als ambassadeurs naar Nederland zijn gestuurd, is vooralsnog niet duidelijk. Bekijk het filmpje op Facebook:

30 Juni 1 Jaar HMGdaarna gaan wij rt EuropaBlijf ons volgen mischien zijn wij ook in de club bij jou in de buurt.

Posted by Hakuna Matata GANG on maandag 29 juni 2015

knipsel

55 REACTIES

 1. Ach, de Telegraaf. Dan weet je het wel. Waarom worden al die Telegraaf-journalisten niet zelf homo’s? Dat zou pas solidariteit zijn!!


  Maak melding

 2. Als Nederland hun niet wil hoe zijn zij dan binne gelaten op Schiphol???? Hoe hebben ze Viza gehad??? Nu probeert men spijkers op lag water te zoeken. Omdat minister Lackin word voorder is van de President. Rot op hoor Kuitert, zoek iets beters


  Maak melding

 3. In Nederland hebben alle groepen rechten.Dan ga je niet één groep hun rechten ontnemen dat ze dat niet mogen zijn op straffe van dood geschoten te worden.Dan zoek je problemen met de staat want die beschermd elke burger.
  In Sur.is dat wel anders.


  Maak melding

 4. Het probleem van de Telegraaf is dat ze problemen hebben met haast iedereen. Er deugt daarom iets niet aaan de Telegraaf. Ze zitten zelf dus goed fout. Maar zullen dat natuurlijk nooit erkennen. Want dat doen pigheads nooit. Ze kunnen alleen schreeuwen als magere varkens en kunnen hun politieke partij, de VVD voor alles voor hun karretje spannen en laten zich vaak in hun achterwerk naaien door dezelfde VVD. Over homo´s gesproken dus…
  Ga maar na. De Telegraaf is mordicus tegen het geven van geld aan Griekenland. Hun huispartij, de VVD echter doet dat maar al te graag. Ooit een woord van kritiek op de VVD hierover gelezen in de Telegraaf? Of op Rutte? Never. Want ze tillen hun achterpoten graag op voor de VVD, net zoals een hond dat doet die gaat plassen. Alleen biedt de T-graaf haar achterwerk als urinoir (of wat anders) aan aan de VVD.


  Maak melding

 5. Koos,eet keka net als jou telegraaf.
  mijn minister gaat oproepen tot haat tegen homos!!!!!!!!!!!
  Ze kunnen zeggen wat ze hebben willen wij zijn dit al gewent van nederland met name de pers vooral deze krant .
  mies koosje ,jullie zijn negatief in het nieuws niet suriname .als je dingen zegt en zeker bewijs hebt moet jij dat kunnen staven .wij willen geen bla bla bla zoals de telegraaf mensen moetwillig om de tuin leidt .mies koosje blijven jullie elkaar maar boelen in nederland ,in su heb ik nog nooit gehoort waar homos zijn vermoord zoals homos in parken worden vermoord in nederland.mies koosje ,in iedergeval geen gay boten in su waar ministers ook hun kont schudden op boten .mies koosje wij hebben het over normen en waarden ,jullie hebben toch de mond vol van als het over normen en waarden gaat.in nederland moeten 29 mannen voor de rechter verschijnen omdat er een meisje van 16 sex had met deze mannen voor geld .twee van deze mannen pleegden zelfmoord.bijna al deze mannen hebben een gezin .koos waar zijn de nederlandse normen en waarden .alleen maar poep vertellen jullie .deze gasten denken dat su wakker ligt van wat ze vertellen .wie is nederland koos om su de les noor te lezen.
  die tijd is al jaren voorbij koos ,zolang de ndp regeert.koos blijf dromen .wij hebben geen tijd voor dit soort akevietjes er zijn belangrijkere dingen dan homos .brazilie gaat zaken doen met su daar kijken wij naar.de nieuwe regering moet aantreden dat is belangrijk voor su,wij hebben geen tijd voor jullie.koos ik zal jou en nederland een advies geven ….stappen jullie naar de mensen rechten als jullie zo begaan zijn met deze homos,maar probeer suriname niet te betrekken in jullie abnormale verdoemenis .


  Maak melding

 6. Meneer Kuitert had eerder z’n tijd kunnen steken in het onderzoek naar de ‘bijna’ oorlogsconfrontatie tussen Nederland en Venezuela !

  Het had niet veel gescheeld of de Venezolanen waren Aruba binnen gevallen om hun diplomaat (Carvajal) uit de gevangenis te halen.
  Ik las vanmorgen dat Mark Rutte zich de peentjes zweette toen hij vernam dat er 3 oorlogsbodems uit Venezuela zich reeds in de territoriale wateren van Aruba bevonden.
  Uit frustratie zei hij tegen Timmermans; ‘ laat die vent vrij ‘ !

  Een Venezolaanse diplomaat arresteren, op verzoek van de Amerikanen, is een totally different ball game dan bv Dino Bouterse !

  Meneer Kuitert had beter zijn tijd hieraan kunnen besteden, omdat Nederland enorm op haar flikker zou hebben gehad van Venezuela. De Hollanders kunnen niet (meer) vechten want zie het resultaat van Srebrenica !


  Maak melding

 7. Pispaal,wat ben jy onzin aan het uitkramen zeg.
  Hoelang woon je al in ned.
  Lang of korte tyd je bent net zo kortzichtig als de zogenaamde muzikanten die homos haten
  Tenslotte je WORDT geen HOMO, je bent het of je bent het niet goed onthouden hoor.


  Maak melding

 8. Niet vergeten dat de zéér bekende zoon van ‘ Desiderius ‘, vroeger Dino geheten maar tegenwoordig ” Luscious DINA “, na zijn vrijlating mogelijk aansluiting zou kunnen zoeken bij de Surinaamse Homogroep.

  Na 16 jaar verblijf op de ” Gorilla Unit ” zal op hem deze Surinaamse uitdrukking van toepassing zijn namelijk ; ” Owru gwenti fu tódo na kras Krási ” ( vrij vertaald ; jong geleerd oud gedaan )

  Tyron ; ” Yo Mookie ! Go get me the bitch called Luscious Dina ” !

  Mookie; ” but the bitch still can’t walk after your last time, bro ” !

  Tyron; ” dude, i don’t give a f..k ! Tell her to move her ass over
  here. ”

  Mookie; ” just a minute ! éh yo Dina ! It’s fun time with Tyron !

  Luscious Dina ( Dino) ;”ooooh my goodness, oooh mijn God nee !
  ” papa Desi, Papa Desi, papa Desi !
  Heluuuuuuuuuuuuuuupppp ! Waaaaaaaaiii !

  Tyron; ” shut the f…k up bitch !!!

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 9. Suriname: Het land met bijna de meeste tienerzwangerschappen ter wereld. Normaal?

  Suriname: Het land waar homo’s, lesbiennes en transgenders stelselmatig worden gestigmatiseerd en gedicriminaliseerd. Normaal?

  Suriiname: Het land waar een rapgroep openlijk oproept om iedere homo een kogel door zijn kop te jagen, Normaal?

  En @ P.ispaal: Homo wordt je niet, dat ben je. Genetisch gepaald.

  Zelfs in het hypocriete Amerika, met het grootste aantal homohaters, is thans in alle staten het homohuwelijk
  gelegaliseerd. Alleen Suriname blijft tegen de stroom inzwemmen.

  @ Rick: Je bent echt dom. Hoe dacht je? Gewoon met een paspoort en een visum natuurlijk. Of dacht je dat op Schiphol gevraagd wordt of je homohater of niet bent?


  Maak melding

 10. Wat een onzin verhaal. Als deze groep een homo onvriendelijk lied heeft, betekent dit niet dat Suriname homohaat verspreidt. Typisch De Telegraaf. Suriname is bovendien het homovriendelijkste land van de regio. Nou zij weer.


  Maak melding

 11. @blaka bakra,

  Nee, homo kun je niet worden als je dat niet bent. Maar uit solidariteit met de homo’s mogen de Telegraaf-journalisten best wel 1 dag van hun leven acteren alsof ze homo’s zijn. Om te laten zien dat ze daadwerkelijk ene moer geven om de homo’s.

  Maar ik kan je verzekeren: na de poging tot acteren zal menige heterograaf (telegraaf-journalist) een bloedhekel krijgen aan homo’s en homofilie! Er zal niets overblijven van hun schijnheilige sympathie voor de homo’s of voor de rechten van homo’s.


  Maak melding

 12. God weet veel maar sommige hier op wkn die weten meer dan God ook alles van de telegraaf.ze zijn van alle markten thuis haha
  heh??? pero haha wat weten jullie van de telegraaf,hoe komen jullie aan die info ik kom nooit of niet bij de telegraaf,ik werk daar niet,ik zit niet in het bestuur of in de o.r,ik ben geen directeur dus ik weet er niks van maar hoe komen jullie aan die info zeker van Erick Snowden.

  laat me


  Maak melding

 13. Er zijn zaken waar je niets aan kunt doen, zoals je huidskleur of je sexuele geaardheid. Er zijn zaken waar je wel verantwoordelijk voor bent, zoals je denkbeelden.
  Oproepen tot geweld tegenover mensen met een bepaalde geaardheid is ongepast. Denk maar eens in wat er zou gebeuren als in plaats van de kogel voor batty boys gerapt zou worden over de kogel voor black boys.

  Waarom hebben zoveel mensen een probleem met homo’s, of bijvoorbeeld Joden? Naar mijn mening komt dat voort uit gevoelens van minderwaardigheid. Antisemitisme, racisme, homohaat, meestal zijn het mensen die het niet zover geschopt hebben in het leven, die daardoor een wrok koesteren en ze zoeken dan iemand om de schuld te geven. In de psychologie noemt men dat het “En de jongste bediende schopte de kat syndroom”. Die had niemand meer om boos op te zijn, dus werd de kat het slachtoffer.

  Bij homosexualiteit zijn er meer factoren. Misschien ben je zelf een beetje of een beetje veel homo maar wil je het niet weten. Misschien ben je religieus of cultureel gebrainwashed en denk je dat “God” het niet wil. In ieder geval, iemand die een hekel aan homo’s heeft die heeft een probleem. Elke dag worden ze geboren en ze gaan niet weg omdat jij dat wil.

  Als je geen homo bent, waar zou je je dan druk over maken? Er worden geen jongens of mannen de bosjes ingesleurd en verkracht zoals hetero’s met meisjes doen, dus waar ben je bang voor?
  Heb je toch problemen? Zoek psychische hulp. Misschien kan een psycholoog je helpen je zelf te accepteren. Mensen die haten zijn ongelukkige mensen, dat is hun straf.


  Maak melding

 14. Ik snap er geen hol van; als ik, net als de jongens van HMG, afkomstig was uit een samenleving met een cultuur waar een man meerdere vrouwen, niet alleen mag, maar ook graag wil hebben, zou ik het juist toejuichen als andere mannen homo waren, hoe meer hoe beter, dan bleven er namelijk meer vrouwen voor mij als macho mannetjesputter over. Alleen als je stiekem zelf homo bent wil je homo’s, die openlijk voor hun geaardheid uit durven komen, uit jaloezie, haat en nijd vermoorden.


  Maak melding

 15. Sranang loopt steevast VIJFTIG jaar achter op
  moderne ontwikkelingen en veranderingen !

  Daarom is onlangs door Lackin, Desi en de rest van
  de clan, bepaald dat Sranang geen partners van gelijk
  geslacht (samenwonenden) kent of erkent !

  Sranang kent deze mensen (koppels) geen
  rechten toe ! Echter, de talloze loslopende vaders
  met kinderen verwekt bij meerdere vrouwen,
  genieten wel alle rechten, ook al verzorgen zij
  GEEN van deze kinderen !
  De overheid treedt niet op !!

  Deze vaders worden als vaderlandslievend, en als
  eerbare burgers gezien, ook al dragen zij geen
  CENT bij aan de opvoeding van hun kinderen !

  Koppels van hetzelfde geslacht, zijn een gevaar en
  zorgen voor problemen in de samenleving , volgens
  de hypocriete en antieke overheid !

  Van de scheiding tussen kerk, religie en staat hebben
  de zogenaamde moderne communisten (would be)
  nooit gehoord !


  Maak melding

 16. @ Pero en Milton,

  Jullie als loopse NDP-teefjes zullen toch wel doorhebben dat het haatzaaien onder Surinamers vijf jaar geleden is begonnen? Laat staan het elkaar respecteren. Suriname is in een vrij normverval terecht gekomen. Steek eindelijk je hand eens in eigen boezem en geef de schuld niet aan anderen. Er lopen in Suriname meer pedofielen rond dan in de hele rest van de wereld, dat moeten jullie toch ook weten? Of lezen jullie geen Surinaamse kranten, alleen de Nederlandse?


  Maak melding

 17. @ P.ispaal,

  Als je openlijk koketteert met je homo-zijn dan heb ik daar ook moeite mee. Maar ik heb in mijn kennissenkring ook homofiele mannen, die – soms getrouwd, soms niet – zich normaal gedragen. Daar zul je geen last van hebben. Zodra homo’s overlast veroorzaken, of als sexwerker langs de straten paraderen, vind ik dat verwerpelijk. En homo’s hebben in Nederland dezelfde rechten als ieder ander. Hetgeen te zien en te lezen is in de link van Jiyhani komt in Nederland niet voor.


  Maak melding

 18. Die gasten van de Telegraaf durven wel een grote mond op te zetten als het gaat om Suriname gaat.Ze moeten eerst de balk uit hun eigen ogen halen alvorens ze de venijnige pijlen op Suriname richten. In Urk of de bijbelbelt durven homo’s ook niet voor hun geaardheid uit te komen.


  Maak melding

 19. deze regering of wat het mag zijn,,, is een dood geboren kind..

  ze worden wel benoemd beëdigd voor de money,,maar verder stwelt het geen reet voor..

  we zijn al de tweede mand ingegaan,maar nog geen donder uit gevoerd..

  nog even en die vijf jaren zijn zo voorbij..


  Maak melding

 20. Wij behoeden Suriname van ondergang. Geen Sodom en gomora shit in ons geliefd land. Er zijn eenmaal homo’s in Su en we hebben respect voor hun als mens. Dus HMG steek ik ook een riem onder het hart. Het is hun stijl. Vrij jonge groep en niet om dat ene lied moeten zij bekritiseerd worden. Wie er niet van houdt mag mij een worst wezen. Wij hebben geen haat tegen homofilie maar stimuleren het helemaal niet. Succes HMG. MAAK SU TROTS!!


  Maak melding

 21. Blakabakara dat lieg je,wat dacht je van India met de meeste tiener en jonge hoeren ter wereld,mag wel zeggen de gedwongen hoertjes van vanaf 7 jaar,nu jij klojo.En dat ding van Surinaamse tienerzwangerschappen zuig je echt uit je duim.

  De telegraaf is en blijft een racistische krant,dat sinds de 2e wereld oorlog,heulen met de Duitsers hebben/hadden zij uitgevonden.
  Zo gauw er een ietsje pietsje calamiteit is met buitenlanders OOK SURINAMERS dus,wordt dat altijd breed heel breed uitgemeten in die RIOOLTELEGRAAF


  Maak melding

 22. Koos

  Wederom staat suriname negatief op de kaart. Het verval was al zichtbaar maar nu begint het extreme vormen aan te nemen.

  Trek jou bek een keer open over de val van die moslim enclave door het schromelijk nalaten van de nederlandse krijgsmacht in Sebrenica. Dat is vele malen erger dan het gelul over 08 December 1982 en het handje boven het hoofd houden van so called BOELERS!


  Maak melding

 23. @@@BLAKA BAKRA,..
  Suriname: Het land met bijna de meeste tienerzwangerschappen ter wereld. Normaal?

  Suriname: Het land waar homo’s, lesbiennes en transgenders stelselmatig worden gestigmatiseerd en gedicriminaliseerd. Normaal?
  Luister eens jij noemt heel veel dingen op over su.nederland heeft de meest RARE LIEDEN wat sex aan gaat,PEDO`S MAKEN DE HELE WERELD ONVEILIG,de meest bizarre sex handelingen worden in NED uitgevonden.sodom en gommora lees holland.drugs,mensen handel noem maar op.WILDERS GROTE RACIST,..dus telegraaf,en flikker HANS KLUITERT,begin jullie straten eerst schoon te vegen en laat SURINAME MET RUST,..en dit geldt ook voor de commentaar leverende REDIE MOESOES op de site.veel moorden gepleegt in indonesie,dus get lost telegraaf,.


  Maak melding

 24. Zo hypocriet!!

  Typisch Suriname: het is prima om mensen te discrimineren om hun sexuele geaardheid.

  Mara ze schreeuwen moord en brand als er wordt gediscrimineerd op ras of huidskleur.

  Vooral de mensen met een “Slavernij-syndroom”


  Maak melding

 25. Vandaag in de krant:

  Verbijstering over ’ambassadeursrol’ band Hakuna Matata Gang
  Al eerder aangifte tegen ’homohaters’

  Hans Kuitert
  AMSTERDAM –

  De Nederlandse ambassadeur in Suriname is gewaarschuwd voor de komst van de Hakuna Matata Gang, een hiphopband waartegen in december vorig jaar in Suriname aangifte werd gedaan wegens het aanzetten tot geweld tegen homo’s.
  Tineke Sumter, de voorzitter van het platform voor lesbiennes, homoseksuelen en transgenders vroeg de Nederlandse diplomaat in een persoonlijk gesprek om de komst van de band, die momenteel door Nederland toert, te verhinderen.
  Volgens homo-activist Mikel Haman heeft Nederland vervolgens niets gedaan.

  Ook de Surinaamse mediaraad verbood radio en televisie de clip van hun rap Bullet (kogel) nog langer te draaien.
  Haman van de Suri-positivo’s is verbijsterd dat de twaalf man sterke hiphopband nooit is aangepakt in Suriname. Met de aangifte door zijn organisatie is nooit iets gebeurd. Hamans bloed kookte helemaal toen hij ontdekte dat minister van Buitenlandse Zaken Winston Lackin de band ontving en „ze als ambassadeurs van Suriname op tournee stuurde in Europa”.

  Letterlijk zingt de band in Bullet: „Toch vertel je op school dat je zo bent geboren, laat me die sprookjes niet horen, ik ga je fokking hoofd boren.”


  Maak melding

 26. Henkes
  Ik snap er geen hol van; als ik, net als de jongens van HMG, afkomstig was uit een samenleving met een cultuur waar een man meerdere vrouwen, niet alleen mag, maar ook graag wil hebben, zou ik het juist toejuichen als andere mannen homo waren, hoe meer hoe beter, dan bleven er namelijk meer vrouwen voor mij als macho mannetjesputter over. Alleen als je stiekem zelf homo bent wil je homo’s, die openlijk voor hun geaardheid uit durven komen, uit jaloezie, haat en nijd vermoorden.

  Mr.Henkes
  Elke man kan homo worden als hij het wil fluitje van niks.
  dus dan snap ik niet waarom die jaloezie, haat en nijd en willen vermoorden Mr.Henkes en wat ik ook niet snap,WAT IS HET DOEL OM HOMO TE ZIJN,het doel is het zelfde als een vrouw anaal te pakken voor de fun en opwinding en het is lekker.als dat de bedoeling van God was dan had hij gezorgd dat de man ook kinderen kon baren waarom zou ik in God,s naam met een man het bed delen,water valt ook niet naar boven als ik nu ga fantaseren om met een man te vrijen en ik voeg de daad bij het woord en ik vind het fijn en ik blijf het doen ben ik dan ook een homo? of niet.om homo te zijn/worden is mijn keus op dat vlak don de dieren het beter dan de mens ik heb nog nooit een homo dier gezien die er bewust voor kiest om homo te zijn maar de mens wel,of heeft God een fout gemaakt dan blijft God die fout maken een fout blijf je niet maken,in wat voor daglicht word God geplaatst als een domme.homo,s mogen hun ding doen als ze maar van mij afblijven.


  Maak melding

 27. onder Surinamers als Pero en een RobG, en RobG haalt er ook nog een door godsdienst geindoctrineerde bevolkingsgroep bij, die kom je overal op de wereld tegen, onder christenen en moslims en noem maar op, dus doet totaal niet terzake, het gaat nu over een rap-nep groep die aanzet tot haat en dat moet overal ter wereld geweerd worden of het nu Surinamers zijn of niet


  Maak melding

 28. Iedereen die haat predikt tegen welke groepering dan ook , is wat mij betreft niet welkom in Nederland. Denk dat de meeste intellectuelen in Suriname er ook zo over denken. Minister Lackhin is hier waarschijnlijk een uitzondering op. Shame on you!


  Maak melding

 29. Samen met de homohaatgroep is de heer Lackin tijdens hun jeugd waarschijnlijk zelf misbruikt geweest. Vandaar hun voorliefde voor alles wat antihomo is.


  Maak melding

 30. Dus vandaag gaan wij nog even verder met het artikel van de bekende (telegraaf).

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24259250/__Eerder_aangifte__homohaters___.html

  De Nederlandse ambassadeur in Suriname is gewaarschuwd voor de komst van de Hakuna Matata Gang, een hiphopband waartegen in december vorig jaar in Suriname aangifte werd gedaan wegens het aanzetten tot geweld tegen homo’s.

  Maar waaraan dezelfde (telegraaf) bijna geen aandacht wenst te besteden is het volgende.
  Maar gelukkig dat (ad.nl) wel aandacht hieraan besteed.
  Lezen jullie zelf het volledig artikel.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/4099169/2015/07/11/Vermissing-Duitse-Manuel-nooit-opgelost-ondanks-tips.dhtml

  En nog steeds is men ook bezig met een onderzoek in een andere zaak.
  Google naar Joris Demmink.
  (Rechter: “Joris Demmink is een pedo”)


  Maak melding

 31. Al jullie ezels, die commentaar leveren. zie je niet dat het vanuit de nederlandse regering komt. als nederland stof wil doen opwaaien dan gebruiken ze de media varkens ervoor. Surinamers blijven in die rommels van nederland trappen, de nederlands zijn nooit zo tegen hun land of president, ben al moe. zien jullie dit dan niet. zoals in nederlands is suriname een democracy, maar omdat dhr. Bouterse President is lullen ze.


  Maak melding

 32. henk molenaar .
  je bent een hindoestaan die zogenaamd henk molenaar heet ,heb ik jou meerdere keren gezegd.ik ga mij niet verlagen tot jou niveau maar ik vindt dat waterkant beter moet opletten wat je zegt .als ik bepaalde uitlatingen ga doen dan is het moordt en brand .wie kaats moet de bal verwachten .ik wil jou wel een paar dingen mee geven .help de vrouwen in zuid azie met name india ,pakistan ,srilanka ,bangladesch ,afghanistan ,ze lijden ze worden als honden behandeld ,de creoolse vrouwen worden beter behandelt .
  wij komen op voor onze rechten ,jullie vrouwen hebben geen rechten alleen de aanrecht hebben ze .alcohol misbruik verkrachtingen aan de orde van de dag kindermisbruik .armoede waar ze in india op straat slapen en lijken in de ganges worden gegooid ,je hebt het over slavernij ,een creool komt voor zijn rechten op zie amerika .deze hindoestaan is jaloers op de creool .in alles blinken wij positief ,negatief heeft elke ras ,doe niet alsof de hindoestaan positief is ten opzichte van de creool vergeet het .
  wij slapen niet en laten niet over ons lopen ,zie die vlag in amerika ten tijde van de slavernij ,wat men noemt de confederatie vlag ten tijde van de slavernij in amerika is naar beneden gehaald ,het prijkt niet meer op amerikaanse gebouwen in het zuiden .je weet geen moer ,je wil weten wat je wil weten en dat is een en al negatief over de creool terwijl alle niet blanken verboden terrein waren voor de witte man .wees blij dat dankzij de zwarten andere bevolkings groepen amerika in mochten .jullie zijn zwarter dan de creolen ,hebben jullie een minderwaardigheid complex.


  Maak melding

 33. Ik ben van mening dat de mensen die tegen de NDP zijn en tegen de regering Bouterse, hun energie beter hadden kunnen aanwenden in het bestrijden van homohaat en homofobie in Suriname en in Nederland.

  De investeringen in tijd, moeite, geld en in de vele hulpmiddelen(radio, tv, sociale media en podia’s) om Bouterse en zijn NDP van de overwinning af te houden zijn totaal mislukt. De homobeweging zit te springen om zelfbenoemde ambassadeurs, woordvoerders,journalisten,conferenciers,enz, om hun belangen aan het grote publiek kenbaar te maken.

  Al de gasten (bv. Henk Molenaar, Romeo Hoost, Ludwig van Mullier, Koos, enz.enz.)die zich massaal hebben ingezet om de NDP en president Bouterse dwars te zitten, mogen zich mijn inziens massaal aansluiten bij de homobeweging om meer vechtkracht bij deze beweging te ontwikkelen.


  Maak melding

 34. Dergelijke teksten kan je altijd verwachten van een Nederlandse krant, die tijdens de TWEEDE WERELD OORLOG langdurig heeft samengewerkt met Nazi-Duitsland. Juist ja, die Adolf ja!
  Ik snap daarom echt niet, waarom jullie allemaal zo verontwaardigd zijn over dit artikel uit deze gevestigde riool-krant.
  Je kan de Telegraaf uit het (journalistieke) riool halen, maar het nazistische riool haalt niemand, ook na 75 jaren lang, uit de Telegraaf.

  Lees voortaan NCR of de Volkskrant!


  Maak melding

 35. Pero, je kletst weer na je verstand hebt, moet jij de vrouwen in afrika niet helpen die voor hun leven verminkt worden doordat hun clitoris en andere delen verwijdert worden, moet jij de meisjes niet helpen die door de Boko Haram ontvoerd, verkracht en verkocht worden, moet jij de vrouwen in de townships niet helpen die in hun vagina condooms dragen met weerhaakjes naar binnen gericht, zodat verkrachter naar het hospitaal moeten om deze te laten verwijderen en gearresteerd kunnen worden, overal ter wereld komen wantoestanden voor en in suriname zitten ze opgescheept met DDB en consorten en hun blinde volgelingen zoals Pero


  Maak melding

 36. Hetero’s zijn geen haar beter dan homo’s. Ook hetero’s doen volop aan kontneuken. Dit zou zwaar bestrafd moeten worden want het is behoorlijk vies en onhygienisch. Hierdoor is ook AIDS in de wereld verspreid.
  Dus wanneer gaat die HMG hun eigen kontneukerij aanpakken? Een liedje maken om hun eigen hoofd te boren?


  Maak melding

 37. Puur objectief bekeken probeert men van een doodnormale zaak een Bouterse zaak van te maken. Men haalt de minister onterecht aan terwijl er geen enkele link is tussen de minister en hetgeen met in het artikel beweert. Dat is niet een een vorm van professionele journalistiek.
  Nederland had deze groep geen visum moeten geven op grond van verstoring van de openbare orde als men deze groep zo erg vindt. Het bijzondere in deze case is dat geen enkele homo of homo organisatie aangifte heeft gedaan tegen de groep vanwege discriminatie.

  Persoonlijk vind ik dit niet een zaak van de Surinaamse regering. De wet is helder in Nederland maar ook in Suriname. Als iemand zich door het lied gediscrimineerd voelt dan mag je aangifte doen. Je mag zelf zo ver gaan dat je een kort geding aanspant om het lied te verbieden. In de Nederlandse wet is oproepen tot moord of geweld tegen individuen strafbaar. Ik vind echter dat deze groep niet het gedrag van de Jamaicanen moet kopiëren want het aantal jongemannen dat Jamaica ontvlucht op grond van hun geaardheid is de afgelopen jaren schrikbarend toegenomen. Het blijft daar niet bij een lied maar men gaat over tot actie. Suriname moet niet die kant op willen.


  Maak melding

 38. Steek energie in acties om de Sranang
  Grondwet terug te brengen als leidraad voor
  het land.
  Alle NDP-schendingen ongedaan maken !!!

  GEEN schender van de Grondwet, zoals meneer
  DDB, benoemen tot president !
  Dit verbod staat letterlijk in de Grondwet, kandidaten
  die handelingen hebben gepleegd tegen de Grondwet,
  worden niet geacccepteerd !

  Zet u in om te bereiken dat alle moordenaars gewoon
  volgens recht en wet worden vervolgd en veroordeeld !

  Zet u ervoor in dat de door NDP-veroorzaakte
  staatsschuld van ZEVEN MILJARD niet wordt
  weggewerkt door de allerzwaksten te treffen met
  invoering van de nieuwe belasting, de BTW en/of
  door MEGA-verhogingen van onder andere de
  energieprijs !

  PS : De onproductieve uitgaven van Desi lopen nog
  steeds verder op. Er is tot op heden geen enkele
  financiele noodmaatregel genomen.
  Integendeel, er komt een VLIEGENDE minister, die
  zich gaat bemoeien met portefuilles van andere
  ministers. De tweede onnodige bestuurslaag
  (kabinet vd president en zogenaamde adviseurs)
  blijft gewoon in tact !


  Maak melding

 39. HENK MOLENAAR geef het maar eerlijk toe,met alle respect,je bent toch ook een boeler maar het is niet erg hoor ! we accepteren jou hoor.


  Maak melding

 40. Nederlandse pers moeten, hun WAFFEL houden als het uberhaupt gaat om discriminatie….zij kennen POTEN RAMMERS,..GEERT WILDERS DIE DE MOSLIMS zwaar discrimineerd ,en dat mag allemaal onder het mom van VRIJE MENINGSUITING.Wij willen in Suriname geen LEGALE pedofielen organisatie,of politieke partij zoals aan de NOORDZEE.men mag ook een mening in SUR.hebben over HOMO SEXUALITEIT.en waar halen die kaaskoppen van de TELEGRAAF,de brutaliteit vandaan om ons de les voor te schrijven in Paramaribo.telt de vrije meningsuiting dan niet meer als het om Suriname gaat…Hallooooo…de telegraaf zit in nood dus men verzint nonsens om wat poen binnen te krijgen tje pootie baja,ding tja financieie probleem ! ze zijn op vallen na falliet. LAAT ZE MAAR ZOEMEN.


  Maak melding

 41. Die klote Nederlanders bemoeien zich alweer met Surinaamse zaken. Wat heeft onze Buza minister hiermee te maken.
  Of denkt men dat onze ministers geen moer te doen hebben.
  We zijn niet in een moslimstaat een ieder is vrij om te doen wat hij/zij wil. Mits men niet in overtreding is met de wet.


  Maak melding

 42. Inderdaad man vies smerig wat ik hier heb meegemaakt vrij land mensen slaan op hol vies zijn smerig doen alles voor geld heb ik meegemaakt


  Maak melding

 43. Ten eerste moeten alle verantwoordelijke Surinamers zich doodschamen, aangezien zij de verraders zijn van hun eigen voorouders.

  Ten tweede hebben de Surinamers het godsgeloof van een ander ingepikt en dit zich eigen gemaakt, zelf hebben Surinamers geen geloof van oorsprong behalve datgene wat zij samengeflanst, zelf verzonnen hebben op basis van het Christendom die zij wintireligie noemen; alle andere godsdiensten komen uit het buitenland.

  Ten derde moeten de Surinamers de slechte manieren van de kolonialisten en het middeleeuws denken van vroegere blanke Bijbelgangers laten varen. De voorouders van de ingebrachte Surinaamse volken kenden geen homohaat, vele zwarten waren zelf homo.

  Ten vierde moeten alle godsdiensten evenals de in Suriname aanwezige gelovigen op de schop in naam van God, zodat er rust wederkeert voor die mensen die op de een of andere gedwongen zijn/worden op te gaan in de Surinaamse sodomie en idioterie van goddelijk verraad, hypocrisie, laaghartigheid, normloosheid, etc.

  Gelet op de mensonterende boodschap die de achterlijke Surinaamse rapgroep HMG propageert vind ik, dat zij terecht gestenigd zouden moeten worden, want wie de ander het licht in de ogen niet gunt, heeft zelf geen recht meer van leven. Kennen de vrome Surinaamse gelovigen de Bijbelse spreuk nog? “Oog om oog tand om tand”.

  Dus, vervloekte vromen van Suriname, volg eenmaal in uw leven Godswoord op voor wie inderdaad gelovig is, zoals men daar steeds stellig hemelsbreed beweert met hun vervloekte gerestaureerde kerken waar het Surinaamse volk zo trots op is haar Kunu(eeuwige vloek) te verduurzamen. De destructie van het verraderlijke Surinaamse volk is reeds ingeluid door haar Heiland, want God is the Devil himself.

  Tegen alle Surinaamse homohaters zeg ik; “wie zonder zonden is werpe de eerste steen”, maar aangezien 99% van de religieuze Surinaamse bevolking de een of andere gebedshuis en heilige boek aanhangt, aldus in zonde leeft, zijn er maar weinigen zoals ik die het recht hebben tot steniging van deze duivelskinderen (gelovigen). Steniging van de kwaadaardige mensheid is mijn ding en dit doe ik maar al te graag, dus don’t worry be happy.
  django


  Maak melding

 44. In Nederland hebben ze een groot cultureel probleem. Ze zijn zeer vlijtig om met het verwijtende vingertje naar anderen buiten Nederland te wijzen. In Rusland heeft men een wet aangenomen om homo’s te verbieden om in het openbaar te lebberen, te lebberen en aanstootgevend in het openbaar aan elkaars lichaam te zitten.

  Nederland stond vooraan in de rij om de Russische wet af te keuren, terwijl de meeste Nederlanders ook moeite hebben met homo’s die in het openbaar hun ‘ ding ‘ doen. Ineens was het kleine Nederland het middenpunt van de wereld. de commentaren op radio,tv,en kranten waren niet mals.

  Er kwam speciale bewaking bij de Russische ambassade en consulaten in Nederland om het Russische bezit te beschermen. Maar het is dezelfde Nederlandse media die Onno Hoes, de burgemeester van Maastricht in het openbaar aan de schandpaal genageld heeft toen bleek dat hij met toy boys in het openbaar aan het lebberen en flirten was. Men vond het niet gepast en vies.Ja,ja dat is Holland op zijn best.Zeer hypocriet.


  Maak melding

 45. Wat een gezeik. Laat die gasten hun ding zingen. Valt onder vrije meningsuiting, luister maar naar andere rappers bv uit Amerika. Het gaat allemaal over kogels, dood, politie, gansters en de lieve vrouwtjes worden ook nog aan de lopend band in de teksten beledigd en vernederd. Dat mag dus wel maar als het om homo’s gaat worden we plotseling hypocriet.

  Ik heb helemaal niets tegen homo’s want dat past niet in mijn levensovertuiging. Heb ook helemaal niets met die band en had voorheen nog nooit van ze gehoord, zal de naam morgen al weer vergeten zijn.

  De rebelse tekst in mijn eerste alinea is daarom puur gebaseerd op de ongelijkheid en verwarring die ik constateer. Er wordt op deze verrotte wereld op alle niveaus met twee tot drie maten gemeten.

  Maar om zo een band als ambassadeurs van Su te beschouwen is nog zieker, want dat betekent dat deze de mening van alle Surinamers vertegenwoordigt. Als dat waar is typeert het de weg die Su is ingeslagen en gaat het ook buiten zijn eigen s’landgrenzen anderen vervelen met hun verziekte moraal en denkwijze.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.