Eerste Spang Makandra golf toernooi rond A’dam

0

Op 4, 5 en 6 September 2015 wordt de eerste Spang Makandra Cup | Golf Tournament, op drie mooiste golfbanen in de omgeving van Amsterdam gehouden. Dit wordt een jaarlijks terugkerende Golf Toernooi waarvan de opbrengsten dit jaar gedoneerd zullen worden aan het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis.

Het worden zeker drie geweldige dagen met heel veel fun, food, drank en muziek. Zo is er een diner met een veiling en loterij en zal de finale dag worden opgeluisterd met live muziek van La Fiesta en Bryan Lo. Het toernooi wordt gehouden op drie van de mooiste golfbanen in de omgeving van Amsterdam en misschien wel van heel Nederland.

Spang Makandra Cup | Golf Tournament is een initiatief van Glenn Moestadja i.s.m. Willem van der Waal (GVN en iGolf). Info: www.spangmakandragolfcup.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.