ABOP ministers bij president Suriname

11

Minister Edward Belfort van Justitie en Politie arriveert woensdag bij het Kabinet van de President bij een onderhoud tussen president Desire Bouterse en ministers uit de ABOP. Belfort en zijn partijgenoten Alice Amafo (Sociale Zaken en Volkshuisvesting), Don Tosondjojo (Handel en Industrie), Falisie Pinas (Transport, Communicatie en Toerisme) en Stanley Betterson (Regionale Ontikkeling) vreesden voortijdig uit de regering te worden gezet, maar dat zal niet gebeuren. Bouterse heeft wel een hartig woordje met ze gehad over zaken die niet naar wens verlopen.

11 REACTIES

 1. aah….die abop ministers worden zwaar geschoffeerd. Lees maar gedevalueerd. Eerst zwaar aangepakt in de media en dan later afgezwakt met zalvende woorden dat zij even de rit mogen uitzitten. Beproefde slinkse manier om iemand politiek de grond in te boren.
  Ja man dit is het tijdperk van de adviseurs die de acts voorbereiden.

  Zo een persoonlijk gesprek .Zie je jezelf al met hem in 1 kamer zitten?.Mang … om doodsangsten uit te staan.
  a geluk,, ze zijn er nog..


  Maak melding

 2. zou de eer aan mezelf gehouden hebben, en die verplichte uitnodiging naast me hebben neergelegd, want de kaarten waren toch al geschut, en zou je ook nog een hoop onzin van een moordenaar moeten aanhoren, die zelf de oorzaak is van alle ellende.


  Maak melding

 3. lezen en begrijpen
  WAT IS DAT

  de achtergrond van ABOP leider (Ronnie Brunswijk) moet een keertje gezegd worden.
  (velen hebben een vertekend beeld van de crimineel)


  Maak melding

 4. De schoffering van de ministers had reeds eerder plaatsgevonden.
  Wat we nu lezen is het zoveelste bewijs dat de President DDB niet waardig is om deze functie te vervullen en telkens weer zijn eigen braaksel moet inslikken.

  Helaas is men in Suriname zo slim (velen hebben het niveau van Paraman) dat men dat niet opmerkt.


  Maak melding

 5. @ manu, vraagje ,weet je zeker dat hij heeft lopen moorden in su .
  Want alles wat je schrijf is dat hij een moordenaar is , vandaar die vraag. WEET JE HET ZEKER.


  Maak melding

 6. @reggie,

  JIJ STELT EEN VRAAG AAN MANU:

  Ik weet ZEKER dat jouw DriekWART god gemoord heeft of laten moorden omdat ik vanaf DAG 1 na de DECEMBERMOORDEN die mening ben toegedaan.

  Herrenberg heeft het bevestigd toen hij in Nederland ambassadeur was. Tijdens DIT IS MIJN PERSCONFERENTIE liet hij dit ontvallen.

  Politie-Inspecteur Herman Gooding heeft hij laten VERMOORDEN.
  Ik kan niet helpen dat je uit een EI (EKSI) komt.


  Maak melding

 7. @reggie,

  Ik weet ook ZEKER dat jouw DRIEKWART god DDB, PABLO ESCOBAR, Godfather van het MEDDELLIN-KARTEL had uitgenodigd voor een kopje koffie.


  Maak melding

 8. @Re, tiggy je hoeft weinig hersencellen te bezitten om te kunnen vaststellen dat Bouterse een moordenaar is, tijdens het proces zwijgt hij in alle talen, komt nooit opdagen bij de rechter, en op het eind van het proces, wanneer het vonnis uitgesproken zou worden, laat je snel een amnestiewet invoeren om je eigen hachje te redden, voor jou is dit waarschijnlijk niet voldoende bewijs, maar voor mij zegt dit alles, nl. als je onschuldig bent, heb je geen amnestie nodig.


  Maak melding

 9. In Suriname doen ze vaak aan comedy i.p.v het land goed besturen.
  Al die grapjassen die in de regering zitten hebben geen economische kennis en daarom gaat het zo slecht in het land.Ook Brunswijk heeft niets kunnen klaar maken de afgelopen 5 jaren.Met Bouterse als president is het nog een grotere drama voor het land.Alleen maar achteruit gang.Ik zie geen vooruitgang meer voor het land.Die mensen die op de NDP hebben gestemd zijn omgekocht of hebben geen verstand wat er in het land gebeurt .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.