Roué Verveer in grote RTL comedyshow in Ziggo Dome

0

RTL Live Entertainment organiseert komend seizoen verschillende grote liveshows in de Ziggo Dome. Aan het programma zijn twee nieuwe concepten toegevoegd waaronder een comedyshow waarin Roué Verveer samen met Jandino Asporaat, Guido Weijers en Philippe Geubels te zien zal zijn. Dat maakte RTL vandaag bekend.

Volgens RTL zijn de vier comedians samen bezig met de ontwikkeling van hun comedyshow, die in juni 2016 te zien zal zijn in de Ziggo Dome. Het is voor Nederland uniek dat ze gezamenlijk een arenashow presenteren. Eerder werd al bekend dat het discospektakel Let’s Dance met Humberto Tan in de Ziggo Dome wordt gehouden.

In een reactie vanmiddag tegen Waterkant.Net zei Verveer dat hij enorm trots is om in de Ziggo Dome te mogen optreden. “Het is allemaal zo onwerkelijk, dat ik straks voor 13.000 man mag optreden samen met mijn collega’s. Toen ik vorig jaar in de Ziggo Dome naar het concert van Beyoncé keek had ik niet gedacht dat ik ooit daar op het podium zou staan om mensen te vermaken” aldus de 42-jarige Surinaamse Nederlander.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.