Ressort- en districtsraadleden beëdigd

4

De tweehonderd ressort- en eenentwintig districtsraadleden van Paramaribo bestuderen dinsdag hun eerste documenten, na de beëindiging in de Congreshal. Met deze ceremonie zijn de autoriteiten begonnen aan de instelling van de twee volks vertegenwoordigende lichamen, die net als De Nationale Assemblee (DNA), worden ingevuld op basis van de resultaten van de algemene, vrije en geheime verkiezingen in Suriname van 25 mei.

Wanica is woensdag aan de beurt, gevolgd door Nicker op 10 juli. De beëdiging van de vertegenwoordigers uit Kiesdistrict X, Sipaliwini vindt als laatste plaats op 27 juli.

4 REACTIES

  1. mie e bar oeng ,no doe lagie lagie sanie .er zijn in alle gelederen van wat men overheid noemt corruptie .die ambtenaren willen altijd een fooi als je op domein kantoor gaat ,het kan echt niet .ik vindt dat het niet moet kunnen .dit is een groot probleem die zich reeds tien tallen jaren voordoen .wij gaan niet wijzen bij welke regering het gebeurt ,het gebeurt in alle regeringen en het kan zo echt niet door gaan .
    het is echt een chaos .zie die kantoor gebouwen ,geen enkel gezag stralen die overheid gebouwen uit .neem een kijkje in een politie bureau b.v aan de keizer straat ,latour het zijn geen gevallen van nu maar gevallen van sinds de jaren 97 tot heden dat gebouwen niet gerenoveerd worden , al deze gebouwen moesten gezag uitstralen maar nee hoor .ik vraag mij af wat deze district raadsleden gaan doen of al die jaren hebben gedaan .geen bal so so las monie .de miranda en bouterse zijn de mannen die verandering kunnen brengen dat men efficient gaat werken .dankzij de miranda is para tot bloei gekomen ,welke regering heeft dat kunnen bewerk stellen op de ndp na geen een en zie hoe lang nps en vhp aan de macht waren .het zijn mensen die het hebben over visie .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.