Le Freak Reloaded op tournee naar Suriname

1

De bekende muziekformatie Le Freak Reloaded gaat van 25 september tot 5 oktober op tournee naar Suriname. Le Freak Reloaded is een restart van de vroegere Le Freak met vaste zanger Stanley Rabidin. “Het is altijd de wens van muziekformaties om naar Suriname te gaan om te musiceren, dus wij zijn geen uitzondering” aldus Rabidin (FOTO: links).

“Le Freak origineel werd in 1991 opgericht en is eigenlijk nooit gestopt. Wel is het zo dat de activiteiten van de groep zo af en toe op een laag pitje werden gezet wegens mijn druk schema” vertelt Rabidin. “Zolang ik leef en nog de kracht heb om te zingen, zal Le Freak nooit opgehouden te bestaan” verzekert hij.

Le Freak scoorde hits als Sondro yu, Poes Poes, Dudu en Tumsie Langa. Naast zanger tevens leider Stanley Rabidin bestaat Le Freak Reloaded uit: Winston Soekimo (drums), Soeshiel Sharma (timbales), Anil Sharma (conga), Romeo Sinester (Bas), Marley Djodikromo( gitaar) en Clarens Jahmann (toetsenist).

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.