Het gaat heel goed met Sunnery James en Ryan Marciano

0

Het gaat heel goed met de carrière van het top DJ duo Sunnery James en Ryan Marciano. Dat vertellen ze in een exclusief interview met Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N) na hun optreden afgelopen week in Suriname. “We zijn lekker druk met toeren en draaien in de beste clubs en op de grootste feesten en festival ter wereld. We voelen ons gezegend om op he hoogste niveau mee te mogen draaien”.

Naast hun laatste release ‘Karusell’ op Spinnin’ Records, staan er wat hele leuke releases in de planning. Ze hebben erg veel zin in en zijn trots om weer te mogen draaien in het land waar hun ouders zijn geboren. “Voelt als thuis komen voor ons”. Aan hun stijl van draaien is niet veel veranderd. “Qua geluid zijn we iets breder gaan draaien, maar de tribaal en Groove gaat er never uit” aldus het duo van Surinaamse afkomst.

Sunnery James & Ryan Marciano zeggen dat ze zich nooit echt compleet voorbereiden op een set. “Wij weten wel wat we willen doen en zijn natuurlijk up to date met muziek, maar als oer DJ’s houden wij van de spontaniteit en ik denk dat als we draaien in de moederland dat het zeker goed komt met de inspiratie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.