Belfort geeft motivatietoespraken op scholen

3

Hoewel zijn partij (ABOP) in de oppositie is beland en het zo goed als zeker is dat Edward Belfort niet terugkomt als minister van Justitie en Politie in Suriname, gaat hij door met zijn motivatietoespraken op verschillende scholen.

Belfort was afgelopen week te gast op de A.L. Gainesschool, een basisschool bestuurd door de AMEC (African Methodist Episcopal Church). Hij riep de kinderen op de laatste weken van het schooljaar met alle ernst tegemoet te treden. Belfort heeft de zesdeklassers die binnenkort een toets moeten afleggen succes toegewenst.

Hij zegt het afgelopen schooljaar duizenden studenten te hebben gemotiveerd en hoopt aan het eind van het schooljaar verbetering te zien in de schoolresultaten.

3 REACTIES

  1. Hij moet tours gaan geven op Club Santo en daar zijn intrek nemen. Verder moeten alle hindoestaanse scholieren cq studenten zijn toespraken boycotten. Hij wilt populair gaan spelen zonder bal.


    Maak melding

  2. Edward Belfort (Justitie & Politie), is een topper ,als er meer waren als hem was Suriname veel, en veel verder ,dan al die huichelaars,
    die nu konten aan het likken zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.