The Battle of the Bands 2015

2

De Johannes Vrolijk School in Suriname is afgelopen week winnaar geworden bij de categorie VOJ van ‘The Battle of the Bands 2015’, een competitie voor studentenmuziekgroepen van het Voortgezet Onderwijs voor Junioren (VOJ) en Voortgezet Onderwijs voor Senioren (VOS). Het is de tweede winst op rij voor deze school.

De ‘Johannes Vrolijk School Band’ bestaat ui: Ravi Sewgobind (drummer), Perre Nahar (bassist/vocal), Dwayne Djasman (solist), Lucin Cairo (keyboard), Sefanja Martodikromo (keyboard), Mueze Luitjes (vocal/rapper), Magon Rabidin (vocal), Issabella Wijngaarde (vocal) en Kysha Lysner (vocal).

Op VOS niveau heeft de Henry N.Hassankhan Scholengemeenschap Lelydorp (H.H.S.) de strijd gewonnen.

2 REACTIES

  1. heel mooi en kleur rijk zoo hoort het eenheid en dan zie je zelf wat je bereikt ga zoo door en erg mooi foto en lelydorp is ook een mooi plaats zoo als blauwgrond ook heel mooi tjauw


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.