Eva Simons hoofdact Lustig Festival 2015

0

De Nederlandse zangeres met Surinaamse roots Eva Simons is de hoofdact van het Lustig Festival in Suriname. Het dance-event dat dit jaar voor de negende keer wordt gehouden, vindt op zaterdag 1 augustus plaats. De locatie is White Beach. Vorig jaar waren de Jamaicaanse Dancehall artiest Pop Caan en Shermanology de trekkers.

Eva Simons scoort momenteel een grote hit met ‘Policeman’. Het nummer is een samenwerking met dj Sidney Samson en de Jamaicaanse dance-artiest Konshens. De titel ‘Policeman’ is een verwijzing naar de videoclip van het nummer. In de clip schudt de zangeres met haar billen, maar daar is de politie niet zo van gediend.

Eva Simons, dochter van de bekende zangeres Ingrid Simons, had eerder internationaal succes door haar samenwerkingen met Will.I.Am en Afrojack. ‘Take Over Control’ en ‘This Is Love’ werden niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland grote hits. Ze verzorgde in 2012 het voorprogramma van LMFAO. Simons stond zelfs in het voorprogramma van megaster Beyoncé en sleepte een contract binnen bij Pepsi Cola.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.