Intentieverklaring Suriname en Zuid-afrika

7

De Zuid-Afrikaanse onderminister van Internationale Relaties en Samenwerking, Luwellyn Landers (l) en minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken in Suriname, hebben donderdag een intentieverklaring ondertekend. Deze voorziet onder meer in de instelling van een Politiek Consultatie Mechanisme. Het mechanisme moet helpen toezien op naleving van bilaterale afspraken tussen Suriname en Zuid-Afrika. Landers is leider van een delegatie die op woensdag in Suriname aankwam en dit weekend weer vetrok.

ZA-3

7 REACTIES

 1. Hahahaha,

  De azijnpissers zijn weer actief. Geen kaas gegeten van protocollen en procedures. Al zou deze regering de terugkomst van Jezus Christus faciliteren voor de christenen, dan nog zouden deze randdebielen klagen. Beroepsklagers zijn het.

  Je zou in de verleiding komen zaken uit te leggen, maar aan dit soort figuren is dat niet besteed. Hersenloze figuren. Nogmaals blijven jullie waar je zit.

  Molenaartje is nog steeds actief zie ik. Die heeft op zeker een fetisch en komt graag klaar op bijdragen van nietsnutten hier op het forum die hem als een witte basja verbaal bevredigen.

  Ga jij je eens snel bezighouden met voor jou belangrijke zaken dan kerel. Aan de andere kant ben je ook best vermakelijk en heel voorspelbaar. Je zit nog in de juiste tijd hoor. Bij de volgende generaties Surinamers zul je niet zo makkelijk aan je trekken komen.

  Dan zal je toch echt een ander oord moeten zoeken. Thailand iets voor jou?

  Terug naar belangrijker zaken nu.

  Heel goede zaak. Een goede basis om van daaruit maatschappelijke organisaties en betreffende overheidsinstelling, e.d. de kans te geven te inventariseren welke kennis, expertise en welke samenwerkingsvormen er mogelijk zijn.

  Meestal gaat dat op deze manier als mensen, organisaties en overheden bij elkaar komen en verbaal een bepaalde intentie hebben. Dan leggen ze die intentie vast.
  Daarna worden zaken uitgewerkt.

  Maar er zal bij bepaalde mensen een andere invalshoek zijn. Zaken worden niet op inhoud bekeken en of beoordeeld maar hun eigen beperkingen worden geprojecteerd.

  Als inwoner van dit land zie ik het als mijn plicht en om te doen wat ik zeg, n.l. mijn bijdrage te leveren aan dit mooie land, bepaalde organisaties, instellingen te wijzen op de mogelijkheden die door een eventuele samenwerking tussen deze twee prachtige landen mogelijk is.

  Kijk dat is je kennis en expertise inzetten ongeacht welke regering er zit.

  Praatjes vullen geen gaatjes.

  Het is een heerlijk gevoel als je iets kunt bijdragen hoor.
  Al die azijnprikkers (een typische Hollandse eigenschap) moeten maar snel een goed kruidenbad komen nemen hier in Suriname. We hebben hier helaas niet de juiste soorten krasi wiri voor jullie, dus neem een bosje brandnetels mee als je deze kant op komt.

  asafesida, madam Janet, kamfer zullen we gratis voor jullie bijvoegen.


  Maak melding

 2. @Doordenker,

  Al zou deze regering de terugkomst van Jezus Christus faciliteren voor de christenen dan nog zouden deze randdebielen klagen. Beroepsklagers zijn het.

  ————————————————————————————

  Zelfs Jezus Christus brand haar vingers niet aan Suriname. Het land is bezeten door de duivel. Suriname gaat ten onder aan het corrupte fenomeen van family and friends. Maar zolang de apathische en laffe bevolking van Suriname alles maar goed vindt, zal het land worden verdeeld onder de oud revo leden van Bouterse (DiDiBrie).


  Maak melding

 3. Als dd iets langer had doorgedacht, was hij/zij misschien gaan denken op welk gebied deze 2 landen samen zouden kunnen werken. Dd is er kennelijk nooit geweest : ik heb er jaren gewoond en gewerkt.
  Het enigste samenwerkingsverband is te vinden in de criminaliteit : verkrachtingen, moorden, berovingen en ….corruptie vieren ook in Zuid Afrika hoogtij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.