Belfort zal niet op Bouterse stemmen

45

PARAMARIBO, 3 jul – Op parlementariër Edward Belfort (ABOP) hoeft niet te worden gerekend als het aankomt op stemmen op Desi Bouterse. De huidige minister van Justitie & Politie zegt reden te hebben gehad niet te stemmen op de oppositiekandidaat voor het voorzitterschap van het parlement.

ABOP behoort tot de oppositie en afgesproken was dat gestemd zou worden op Krishna Mathoera (VHP). Achteraf bleek een oppositielid gestemd te hebben voor Jennifer Simons (NDP). Belfort zegt in het actualiteitenprogramma Bakana Tori dat hij het bewust gedaan heeft. Vanuit de VHP is de afgelopen jaren vaak ‘denigrerend’ uitgehaald naar het beleid op Justitie & Politie. Daar is niet zomaar overheen te stappen.

Anders dan ABOP-leider Ronnie Brunswijk, weigert Belfort zonder meer samen te hokken: “Ik ben niet bereid aan hun (VHP die de meeste zetels bezit,red.) leiband te lopen.” Hij ziet zijn houding tijdens de stemming in het parlement niet doorwerken op de presidentsverkiezingen. De NDP koos ervoor het coalitieverband met ABOP niet te verlengen. Belfort zal dan ook niet stemmen op Bouterse.

45 REACTIES

 1. Bellie vertoont het gedraag van de versmaadde minnares.Die man gaf Bellie steeds tientjes en nu wil hij niet op opa D stemmen.
  Misschien komt het door de voorbarigheid van Hoogie.
  Voor de klasse juf hadden er 33 gestemd.Er moet er nog maar één bij komen die zelfmoord wil plegen dan kan de pres.en vice pres.direkt gekozen worden.


  Maak melding

 2. De Surinaamse politiekvoering is te vergelijken met dat van Zimbabwe. Ook het gros van de aanhangers. Voorheen waren de wapens eerlijkheid en gerechtigheid. Nu oneerlijkheid en ongerechtigheid. Vb. De amnestiewet en zoals Lonny zei, principeloos moet je zijn als politicus in verworden Suribabwe. Tang teki volk van Suribabwe wat komen gaat. Soso onrust, soso onvrede en soso armoede. Neks no fout. Nog meer misdaad en maatschappelijk verval.


  Maak melding

 3. Al zou belfort niet stemmen op bouterse, begrijpelijk als hij dat niet wil ,maar nog meer te begrijpen dat hij belfort zich niet laat commanderen door lonnie om op de vhp te stemme. .wat dat betreft krijgt deze belfort een schouder klop van mij.deze minister heeft een plaats in mijn hart .kan mij nog heel goed herinneren de denigrende uitlatingen die toki toki deet toen belfort minister van justitie was.je ziet het ,toch laat belfort lonnie hem de les niet voorlezen .toch zou ik pero belfort willen adviseren om op bouterse te stemmen omdat ik weet ,dat diep in het hart van belfort hij toch een goeie samen werking met bouterse heeft gehad.het probleem is dat belfort lonnie niet voor het hoofd wil stoten .belfort is in twee strijd en om lonnie toch enig sinds tevreden gaat stellen gaat hij lonnie steunen maar niet uit het hart.


  Maak melding

 4. In de politiek gaat het om verhoudingen en vooruit kijken. Uit het verleden kan men wijze lessen leren, voortschrijdende inzichten en de doelen moeten niet uit het oog worden verloren.

  Als Belfort de politiek is ingegaan om zijn eigen emoties, kan hij beter per direct opstappen. Er worden doelen gesteld door de partij en als je samen in een oppositie zit moeten die door alle leden van de oppositie (of coalitie) worden opgevolgd.

  Bravo kan Bokito/odikoe beleeft vragen per direct op te stappen uit partij/de politiek en oppositie, want daar heeft hij geen kaas van gegeten. Raar dat iemand met zoveel eigen emoties, wrok haat niet verwerkte terleurstellingen de screening heeft gehaald om agent te worden. Deze man is zeer gevaarlijk voor de oppositie en hoort beter thuis in SB. Hij heeft een partij ondersteunt, die geleid wordt door een crimineel en moordenaar en Suriname internationaal te kijk zet. Triest dat hij dat na al die jaren nog steeds niet inziet.

  Als agent, mini ster van justitie en als aankomende dna-lid ongeschikt. Hij kan beter een opvangplek voor zijn huis beginnen om moeders die hoog zwanger zijn op te vangen. Zelf de negers van Haïti, die niet moeders mooiste zijn, zouden voor hem hard wegrennen als ze hem overdag tegen kwamen. Hij kan beter in een circus gaan werken als clown. Een masker hoeft hij niet meer op te zetten en die stem, daar moet hij nog aan werken.


  Maak melding

 5. Belfort hoort niet thuis in de politiek als hij het afkeuren van zijn beleid door de oppositie persoonlijk opvat. Het “beleid” van Belfort kwam neer op stoere taal zonder goede handhaving. Belly heeft gewoon last van lange tenen en kinderlijk emotioneel gedrag.
  Hoe lang duurt het nog voordat hij overloopt? Volgens eigen zeggen kreeg hij van de president een tien voor zijn beleid. Helaas is de president een notoire wetsovertreder dus dat zegt niet zoveel. Een aai over zijn bol van de president en hij is over. Mark my words


  Maak melding

 6. Als de grote BEELZEBUB zegt dat Ronny en Edward lid mogen worden van zijn dievenbende en dus mogen mee-graaien uit de, onder zijn hoede geplaatste staatskas, dan gaan ze voor hem door het vuur.

  Als de, in vergelijking, kleine, ‘schattige’ BEELZEBOUT zegt dat de leiding van de ABOP niet meer welkom is in zijn coalitie, dan stemmen Ronny en Edward fanatiek tegen dit kleine, ‘schattige’ Indiaanse jongetje.


  Maak melding

 7. Het zal mij NIET verbazen wanneer in de toekomst ” Poes’ poesi barba ” en de DIEP TELEURGESTELDE Santa Claus ” uit Marowijne met elkaar in de clinch liggen om deze zelfde VHP.

  Hopelijk niet, maar het zou plots kunnen gebeuren dat ze elkaar te lijf gaan na een stemming in het parlement omdat de één ( Poes’ poesi barba ) zich niet gehouden heeft aan de gemaakte afspraak met de oppositie partners.

  Hoe kom ik zo plotseling op deze gedachte ???

  Wel, het antwoord is; ALLES is mogelijk in Suriname en “Poes’ poesi barba heeft met z’n daad bewezen, niet onder te doen voor ” Santa Claus “. Onthoudt u dit goed !

  Trevlig helg ! CHAVÉZ


  Maak melding

 8. dus Bouterse was in de vorige coalitie wel goed als president, maar nu de samenwerking met de ABOP stopt in enen niet meer, zegt genoeg over bepaalde politici


  Maak melding

 9. Ook het niet willen stemmen op Mathoera om reden van de kritiek op jus/polkomt bij mij over dat belfort maar een rancuneus mannetje is,


  Maak melding

 10. Alleen maar KRABOE POLITIEK!
  Is huilen met de pet op als je dit vanaf een afstand bekijkt. VHP lacht natuurlijk in haar vuistje om de taferelen binnen de partijen rondom haar. Allemaal KOREN OP DE MOLEN VOOR VHP!


  Maak melding

 11. Chan , Het vertrouwen in de VHP is zoekgeraakt, daar de vhp in het vaarwater van de abop nu vaart.
  “s lands belang zoals jullie hadden aangekondigt lijkt meer een machtdronken belang te zijn.
  Abop met 5 zetels gaat de vhp adopteren en misbruiken.
  Na jaren kritiek op abop wordt je nu zelfs door die partij geadopteerd???????????????dus je bent kleiner geworden.
  Welke richting gaan jullie?


  Maak melding

 12. belley ook al heb je gelijk..pak je bizem verdwijn uit het poppenkast ga cassave planten verdien geld export..

  houdt de eer aan je zelf als je die nog hebt..

  je bent toch een waardeloze figuur..


  Maak melding

 13. Wat heet boter op zijn hoofd bij Belfort, niet kunnen stemmen op Mathoera, maar wel op Katrijntje Simons, die ook van die paarse bende is zoals die moordenaar waarop hij niet zal stemmen, wat een gefrustreerd mannetje is Belfort geworden, nu hij terug is gevallen van minister naar parlementariěr.


  Maak melding

 14. Belfort heeft gelijk. Een man van principes. Hij heeft het goed gedaan als minister van justitie. Jammer dat de samenwerking met hem niet is doorgezet.


  Maak melding

 15. Pero@
  Belly laat zich niet commanderen door brunsie en hij verdiend een
  schouderklopje van jou.
  en wie van de coalitie laat zich wel of niet commanderen ze verdienen allemaal een schouderklopje of te wel een onder de kont schopje voor het braaf ja knikken en geen mening durven te hebben waar heb jij het over snap jij,jezelf wel nee heh?

  laat me


  Maak melding

 16. rasta belley belley houdt de eer aan je zelf..

  dan voorkom je een hoop ellende frustratie voor je zelf in de komende tijd en stress..

  neem voor de eer het woord ,,, ontslag ,,, één keer in je mond en je bent bevrijdt van alle ellende..


  Maak melding

 17. Deze minister is nog steeds een voorbeeld voor surinaame als alle mensen in de Surinaamse politiek zo waren dan ging het de goede kant op ik geef deze bouterse twee regering weinig kans op een goede afloop ik hoop het beste voor Edwards belfort want hij verdient het hij heeft er voor gewerkt


  Maak melding

 18. Hij, deze Belfort, kan nooit een afstammeling zijn van ABOI KONI, of van Godjo, Mentor en Present, MAAR…… een neef van Bravo, dat zegt dus al veel.
  Soso Lobi en blijf lachen, want dat is gezond.
  Have a nice weekend.
  ReddFoxx and Crew


  Maak melding

 19. Vermakelijk hoe sommigen vanaf een afstand en met summiere informatie de zaken hier in Su willen analyseren.

  Vermakelijk ook hoe deze goedzakken lopen op te scheppen over principes en keer op keer blijk geven van selectieve verontwaardiging, naïviteit en totaal niet gehinderd worden door enige kennis.
  Vergelijkingen die gemaakt worden met deze en gene Afrikaans land laat ook duidelijk de mindset van deze lieden zien. Ik ben blij dat ze niet in Suriname zitten want eerlijk is eerlijk hier zullen we niets aan ze hebben.

  Dan nog een aantal witte Nederlanders die hier op het forum hun superioriteitsgevoel komen bevredigen en die weten dat er altijd wel een paar domme gasten zijn die zich een slag in de ronde zullen slijmen om maar een compliment van een witte man te krijgen. Witte mensen die met pseudowetenschappelijke verhaaltjes analyses willen geven over wat er in Suriname gebeurd en menen een mening te kunnen ventileren over historische feiten betreffende delen van de Surinaamse gemeenschap.

  Eerlijk, ik heb het al eerder gezegd voor nogmaals voor vertier en vermaak vertoef ik vaker op dit forum hoor.

  Terug naar belangrijkere zaken.

  Brunswijk heeft of slechte adviseurs of hij is te koppig om te luisteren en weet nog niet dat een goede leider ook een goede volger, diener moet kunnen zijn.

  Waar de situatie in de kern op neerkomt is het Samson en Delaila verhaal. Hij heeft gekozen voor de poes in plaats van de vooruitgang

  Als hij het aangekund afstand te nemen van Amafo en dat al in een eerder stadium zat de ABOP nog altijd in het machtscentrum.
  Jammer dat hij dat niet heeft en nog steeds niet inziet.

  Belfort is een veel betere troef dan Amafo.

  De persoon die Suriname nu in balans houdt ondanks de verhalen van de miskleunen aan de overkant van de plas is nog altijd DDB.

  Het is echter ook belangrijk dat je verder kijkt dan naar je eigen regeerperiode en dus moet er binnen de NDp al gewerkt worden aan opvolging van niet alleen DDb maar ook moeten er een aantal mensen plaats gaan maken en de jongere generaties de kans geven.

  De plek voor sommigen is nu als adviseur. Persoonlijk vind ik dat er een aantal ook volledig uit beeld mogen verdwijnen. Maar dat kan je van alle partijen wel zeggen.

  Al met al in het land wonend en werkend geef ik de afgelopen vijf jaar een redelijke 7. Er is nog genoeg ruimte voor verbetering.

  Een mooie uitdaging nadat het sociaal plan redelijk is geslaagd, zal worden, de integratie van de Surinamers die buiten de landsgrenzen wonen.

  Elk land bouwt op zijn expats en daar zal in Su dan ook beleid op gemaakt dienen te worden. Net zoals ze dat in andere landen doen.

  Als er meer mensen als Belfort komen in verantwoordelijke posities dan kunnen we weer wat stappen maken.

  De nieuwe regering moet bewust Jongeren in de diaspora gaan targetten. Oude zuurpuimende azijnpissers kunnen we hier missen als kiespijn. Die willen trouwens helemaal niet terug, die willen blijven azijn pissen en hebben sowieso al geen enkele positiviteit in hun donder. Ze beleven hier op hun geliefde forum hun ultieme natte droom.

  Wat betreft hun kijk op het Surinaamse electoraat refereer ik aan een lied van Naks.

  Kon man naga don man ben habi wan stre….die don man kon koni ..kon man ati bron.


  Maak melding

 20. Naar zich laat aanzien is de heer, Belfort in tweestrijd met zichzelf. En een innerlijke strijd te voeren. Niet met
  Brunswijk als voorzitter van de Abop. Maar voor de bedreigingen van de Yuka’s (chickenshit) afgoderij.
  Wel meneer Belfort luister Mi Dya wees niet bang voor geen enkele voodoo priester, bonu/lukuman of wisiman, dit zijn
  fabels. Brunswijk en consorten (overige Yuka`s hebben een wasi nodig) om bij te komen van hun achterlijkheid, die
  rotzooi bestaat niet.

  Voorbeeld, denkt jij dat als deze dingen bestonden, dat onze President Bouterse nog in leven was gebleven? Hij was
  allang van deze wereld weggeveegd door de wisiwasi nengre Laat je niet afschrikken door (idioten) domme mensen of zo
  je wilt kwakzalvers. In het verleden hadden de mensen van toen snel afgerekend met hekserij of bonu praktijken.

  Laat je ook niet afschrikken door de idioot Waterval. Deze man is doodsgewoon een (oplichter) zakkenvuller.


  Maak melding

 21. Belly is een groot rancuneus ventje die verliefd op zich zelf is.bij
  elke interview verteld hij hoe goed,groot slim,geliefd hij wel is hij vind het heerlijk om over zich zelf te praten wat voor voorbeeld geeft hij aan de jeugd om met je Interpol tenue naast twee Interpol
  gezochten te staan hoe blind is hij,belly heeft geen eer en fatsoen dat hij nog het lef heeft om naar de uitnodiging van Interpol te gaan
  wetende van die twee op de Interpol lijst misschien was de hint,belly hier heb je een Interpol i.d kaart,paspoort,tenue met schoenen en pet ga en doe je werk we staan achter je wees niet bang en een horloge maar we hebben niet alle tijd,ga maar bullebakken maken in de dna daar ben je goed in,ik wou niet op de lijst maar ze hebben mij erop gezet misselijk ventje.
  laat me


  Maak melding

 22. @Interpol, heeft groot gelijk over Belfort

  @doordenker, je schrijft::::::Dan nog een aantal witte Nederlanders die hier op het forum hun superioriteitsgevoel komen bevredigen en die weten dat er altijd wel een paar domme gasten zijn die zich een slag in de ronde zullen slijmen om maar een compliment van een witte man te krijgen.

  =Hoe weet jij nou dat deze groep de blanke Nederlanders zijn????
  Hooghart en Zunders hebben ook Europese namen!!!

  -Over Belfort, je weet dat hij bewust heeft gekozen om niet te stemmen voor de persoon op wie hij moest stemmen, waarom???omdat Belfort niets van de VHP moet hebben.
  Voor mij is Belfort daarom NIET geschikt voor de politiek zoals vele anderen.

  Deze Belfort heeft zijn achterban geleerd gasten van de VHP weg te jagen als zij naar het binnenland land zouden gaan.
  Vandaag is Belfort zijn voorzitter naar de Olifant geweest en heeft gesprekken gehad met de VHP en anderen.
  Wie is hier nou zielig???

  Als jongeren les zouden krijgen van een VHP zou Belfort dus ook vertellen dat zijn moeten eisen dat de persoon moet aftreden of de jongeren moeten geen les volgen van een VHPér.
  Zo gedraagt Belfort zich en hoe geloofwaardig komt hij dan over????


  Maak melding

 23. In het kader van democratie is het goed geweest dat de VHP het voorstel van Brunswijk heeft gevolgd voor een eigen DNA kandidaat. Dan kom je tegemoet aan de kiezers die niet op de NDP hebben gestemd. Verder blijft de VHP bij zijn constructieve opstelling richting de regering want Suriname staat aan de rand van de afgrond. Belfort is een niet terzake doende kleuter.


  Maak melding

 24. @Ira, ik heb lang genoeg in holland gezeten om te weten wie een witte nederlander is hoor. En anders zijn het getraumatiseerde zwarten die nodig in therapie moeten gaan. Maar ik blijf erbij dat het zielige witte mannen zijn die in het beste geval een zwarte vrouw hebben en daarom van zichzelf vinden dat ze geen racisten zijn. Helaas voor hen bevestigen zij met elke posting hun inslag.

  Terug naar Belfort. Hij stelt dat de aanvallen op zijn persoon de grenzen van politiek ver hebben overschreden. Daar ben ik het helemaal mee eens. Iedereen die hier zijn mond vol heeft van principes en consequent zijn moet voortaan zijn mond houden als zij de opstelling in deze van Belfort onderuit willen halen.

  Het heeft niets te maken met het electoraat van de VHP maar alles met haar vertegenwoordiging en met name haar leider. Hij is daarom selectief geweest in zijn felicitaties naar VHP leden.

  Ik denk dat hij voorbeeldig is daarin. Er zijn grenzen. Je kan verder zien dat hij een democraat in hart en nieren is, dit in tegenstelling tot al die trollen hier op het forum. Hij schikt zich aan de meerderheid in zijn partij. Bij het stemmen volgt hij de eed die hem is afgenomen letterlijk en zorgt hij voor de dualiteit die ik vaak mis bij volksvertegenwoordigers.

  Hij MOET stemmen zonder bezwaar en zonder dat hij dingen heeft beloofd, gunt, etc…maar alleen in zijn ogen het landsbelang dienen. dat kan dus inhouden dat hij de partij discipline verlaat en anders stemt, zoals het eigenlijk hoort.
  Als vertegenwoordigers elke zaak in het parlement op zijn merites bekeken en zich niet aan partij conventies hielden, dan kwamen we denk ik een beetje in de buurt van de werkelijke democratie.

  Voorbeeld zijn de sociale wetten waarbij de oppositie hun werk verliet! Het volk dat zij zeiden te vertegenwoordigen even in de stront lieten zakken.

  Jouw kritiek op Belfort heeft naar mijn mening een andere dan politiek inhoudelijke grondslag. pas op hoor. maak er geen andere zaak van dan het is.

  Ik heb gelukkig in alle partijen mensen gezien en gesproken die het hart op de juiste plaats hebben zitten en ik hoop werkelijk dat zij de moed hebben die Belfort nu ten toon spreid.

  Maar goed op afstand en in het donker zijn alle koeien zwart toch!?


  Maak melding

 25. Belfort is een niet al te intelligente, infantiele, rancuneuze, racistische, corruptie gevoelige, karakterloze persoon.
  Een domme, kinderlijke persoonlijkheid met wie geen enkele oorlog te winnen is. ik hoop dat deze mijnheer een keer volwassen gaat worden en zich ook zo gaat gedragen.


  Maak melding

 26. Uit deze zin van Belfort “Ik ben niet bereid aan hun (VHP die de meeste zetels bezit,red.) leiband te lopen.” laat hij blijken dat hij, Belfort, nooit en te nimmer het eens zal zijn met de VHP.
  Als je deel uitmaakt van de regering dan hoef niet te verwachten dat je alleen maar de hemel in zal worden ingeprezen, incasseren hoort er ook bij.

  Belfort is haatdragend, deze man is niet in staat te vergeven laat staan te vergeten.
  Santokhi is door Belfort net zo vaak beledigd, maar dat is hij alweer vergeten.


  Maak melding

 27. @doordenker

  Mooie reactie.

  Op het WK laat een ieder zijn kunstjes zien en uiteindelijk wint Duitsland.

  In Suriname laat de politiek zijn kunstsjes zien en uiteindelijk wint Bouterse, de NDP en het Surinaamse volk.

  De redimusus en hun blanke baasjes uit Nederland ( veelal nog dommer dan henzelf) proberen al jaren dit proces te keren maar het wil maar niet lukken. Sociale media met betaalde wannabeschrijvers als cabalen, niks helpt. We blijven lachen om zoveel vermakelijkheid.

  Nu ook weer. Veel lawaai en veel geschreeuw. Maar over niet al te lange tijd heet onze president gewoon Desi Bouterse.


  Maak melding

 28. So who cares indien Belfort niet op Bouterse of een VHP’er wil stemmen? Hij doet maar.
  Overigens is Belfort kwaad omdat hij zelf de titel Sheriff niet heeft gekregen hoewel hem dat beloofd was. Bouterse zou hem de nieuwe Sheriff maken. Maar tot nu toe is het alleen maar Scherf geworden.


  Maak melding

 29. @Jiyani,
  Taal is een machtig mooi instrument. Als ik zeg dat ik niet aan de leiband van iemand of een partij zal lopen betekent dat het geen dictaat zal opvolgen. Niets meer en niets minder!

  Wat jij er verder van maakt is een aanname en ik merk dat die aannames van jou gevoed worden door vooroordelen. Je moet leren onbevangen naar zaken te kijken en je niet laten leiden door je emoties en subjectieve waarnemingen die gebaseerd zijn op jouw mens en wereldbeeld. Dat is moeilijk maar hoort wel bij een proces van volwassenwording hoor.

  Belfort is niet minder haatdragend dan wie dan ook in de politiek. Hij is wel principiëler dan menigeen in de politiek. Wat dat betreft denk ik dat hij een voorbeeld kan zijn en een teken voor anderen dat podiumtaal en onderhandelingen nauw aansluiten. dat men de verantwoordelijkheid en de consequenties van uitspraken moet aanvaarden. Een nieuwe weg in de politiek.

  jouw standpunt omtrent deze zaak evenals sommige anderen hier geef eigenlijk al aan hoezeer jullie al gecorrumpeerd zijn door de gang van zaken in de huidige politiek die nu niet bepaald bekend staat om integriteit.

  Ik had eigenlijk ook een meer inhoudelijke reactie verwacht over de beslissing van Belfort, de aanleiding, de consequenties, de impact. Maar in plaats daarvan kies je voor (net als een paar andere figuren hier trouwens) een persoonlijke aanval en karaktermoord. Foei!

  Los van je persoonlijke voorkeuren is het in het belang van Suriname waar jij en vele anderen de mond van vol hebben, naar zaken te kijken zonder rancune, haat, vooroordelen en alle zaken afzonderlijk op hun merites te beoordelen.

  Probeer boven het triviale uit te stijgen. Ik zou zo een aantal zaken uit de hindoe cultuur kunnen citeren die je daar een stevige steun in de rug voor zouden kunnen geven maar dat is een andere keer en een andere plek.

  @pipa, je analyse kan door de wc gespoeld worden hoor. kom met argumenten en kom nu hier niet staan gillen alsof je op de kleuterschool bent. Er zijn toch wel wat voorwaarden verbonden aan het openbaar deelnemen op een forum hoor.

  Belfort is een man met stevige ballen en ik denk dat jij nu je eigen tekortkomingen projecteert op de beste man. Neem je tijd en ga de zaken rond deze man rustig analyseren en trek geen conclusies op afstand en op basis van wat je hoort.

  Dan ben je een karikatuur van een criticus. maar misschien is dat wel je wens, een clown te zijn op een forum.


  Maak melding

 30. Alsof ze zoveel in de melk te brokkelen hebben..op Belfort na,mag deze domme massa ver weg van de regering blijven.die domme Brunswijk snapt er toch geen BAL van wat de pres van plan is hij loopt mijlen achter hij heeft de boot a lang gemist met z`n grote waffel,.heeft deze zg politicus geen ADVISEURS ?of durven ze hem niet tegen te spreken,daar lijkt het heel sterk op.


  Maak melding

 31. @ doordenker,

  Jouw advies aan anderen is om niet klaar te staan met oordelen en vooroordelen over anderen.
  Mijn advies aan jou is eerst je eigen advies opvolgen dan de rest adviseren.

  Jij mag Belfort een man van karakter vinden, ik blijf bij mijn mening dat Belfort een zielig, haatdragend mannetje is, want niet de VHP lees Santokhi heeft Belfort met nadruk gevraagd te stemmen op Bee en Mathoera, maar zijn eigen leider.

  Belfort heeft op Simons gestemd omdat hij denkt de VHP en met name Santokhi een hak te zetten.
  Bij de verkiezingen van President gaat hij niet op Bouterse stemmen omdat Bouterse de ABOP niet in de coalitie wilt.

  De ene keer stemmen op de NDP om de VHP een loer te draaien, de andere keer niet stemmen op de NDP om de NDP zelf een loer te draaien. Met dit stemgedrag draait Belfort zichzelf een loer. Hij is een kontendraaier om maar Balkenende na te praten. Dit stemgedrag van Belfort kan ervoor zorgen dat hij niet meer te vertrouwen is binnen zijn eigen partij maar ook buiten de partij.

  Het stemgedrag van Belfort is te wijten zijn aan zijn verwrongen en tot moes geslagen hersenpan.
  Hij is zo teleurgesteld in Bouterse omdat hij heeft gezegd dat geen enkele ABOP-minister goed heeft gepresteerd.

  In de politiek worden vijanden vrienden en vrienden vijanden.
  Dat spel moet Belfort nog leren.
  Zie maar het overloop gedrag van de politici van de ene naar de andere partij enkel en alleen om macht te vergaren.
  Daarom blijf ik het ook zeggen dat politiek bedrijven een vies, gemeen en smerig spel is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.