Caribbean Party: 5 juli op Scheveningen

0

Op dit moment ziet het weer in Nederland er beter uit dan in Suriname šŸ˜‰ en daarom is het tijd voor een strandfeestje! Zondag 5 juli 2015 kun je weer genieten van de lekkerste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina *classics* op de Carifesta Caribbean Party en dit keer aan het strand!

Deze speciale zomer editie vindt plaats in Beachclub Bliss te SCHEVENINGEN (overdekt) en wel van 17.00u ā€“ 23.00u. Carifesta staat garant voor kleurrijk, volwassen publiek en lekkere Caribische muziek, op zondag 5 juli 2015 gebracht door de top DJā€™s: * SENZY | MEO MANIA | MARVELOUS K | CLIFFHANGER * Uiteraard hebben wij weer een special guest en wel: KAYENTE!

De beachclub ligt rechts naast de pier van Scheveningen aan Strand Noord nummer 52, direct bereikbaar via de boulevard. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts 10 euro (excl fee). Haal ze direct hier via Ticketscript want het gaat weer hard!

Caribbean *BEACH* Party ā€“ zondag 5 juli ā€“ Scheveningen.
Meer info: 010-2151770 – www.carifesta.nl

werverschil(Plaatje via Sergio TAD)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.