zaterdag, februari 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameSapoen en Chitan toegelaten tot parlement Suriname

Sapoen en Chitan toegelaten tot parlement Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 30 jun – Raymond Sapoen en Diepakkoemar Chitan zijn formeel toegelaten tot het parlement. Een poging van de oppositie om de toelating te dwarsbomen, liep spaak. De geloofsbrieven van de twee zijn goed bevonden.

Dit gebeurde tijdens de behandeling van de geloofsbrieven van een deel van de kandidaat-leden. Twee commissies zijn met de behandeling belast. De geloofsbrieven van onder meer Sapoen en Chitan werden ook behandeld. Beide heren zijn per brief terug geroepen door hun politieke partij Pertjajah Luhur. Commissieleden uit de oppositie vonden dat de twee niet toegelaten mochten worden.

Maar de meerderheid van de commissie beoordeelde dat de stukken wel in orde waren. De twee konden wel formeel toegelaten worden. Voor fungerend parlementsvoorzitter Ronald Hooghart bleef er niets anders over dan het advies over te nemen. President Desiré Bouterse woont de toelatingsceremonie bij. Er is kort stilgestaan bij het overlijden van Michael Cambridge (NPS), voormalig parlementariër en minister.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
 1. Gajadien en lonnie, jullie zoeken een sterke oppositie no.
  die twee chitan en sapoen hadden jullie graag gewild he .
  somo door bouta de laan op ,die twee chitan en sapoen richting ndp ,jij nu .spuitpoep gaan deze oppositie leden krijgen .kom maar op met je sterke oppositie wij lusten deze parlementariers rauw.
  lonnie bedreigt zijn gekozen leden om het niet te wagen over te lopen .ra ra hoe kan dat vraag jij je af .lonnie joe njang wang lala boi .lonnie durft die twee parlementariers van pl niet te bedreigen omdat hij weet wat de gevolgen kunnen zijn ,deze twee zijn ndpers dat staat vast en dat zit de oppositie niet lekker.
  de oppositie moet sterk zijn ,rechtvaardig en het lands belang behartigen maat geen opstructie ,en ik weet dat de oppositie niet in lands belang gaat handelen en daarom verwacht ik dat zowel de coalitie als de oppositie op scherp gaan staan en niet voor het echte werk .suriname heeft een president die daadkracht toont en heeft dus maak ik mij daarover geen zorgen .wel zeg ik pero,bouta loekoe boeng, mie bar joe.


  Maak melding
 2. Nu staat niets het door de president beloofde nog in de weg, het wordt alleen geen Gouden Kerst met chique kalkoen maar met Chitan en Sapoen.


  Maak melding
 3. Aay baja …..Die Pae Somo gaat nu een toontje lager zingen. Sapoen en Chitan die zullen de NDP steunen. Dus Bouta tja go.
  Die oppositie kan nu de vloer van DNA gaan likken. Wat een ellendelingen die oppositie knakkers. Die Santokie gaat ook als Pae een toontje lager zingen. Die heeft de Hindostanen naar de kloten gestuurd. Een echte Tjamaar ke Pilla is die Santokie. Stelletje racisten in Suri, inplaats van om samen te werken met andere rassen. Die Ramlul Sardjoe was ook een schoolmeisjes verkrachter in de 60er jaren als schoolonderwijzer. Che a erg no!!!


  Maak melding
 4. Je kunt denken en vinden van Somohardjo wat je wil, maar hij is niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft naar vermogen gedaan wat hij kon doen. Dat het niet gelukt is, is een andere zaak.
  Ook Brunswijk is zich actief gaan bezighouden met te nemen stappen zoals tegenkandidaten stellen voor bepaalde functies.
  Nu afwachten wat Santokhi gaat doen. Gaat hij wel iets doen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES