Aptijt viert 20 jarig bestaan groots in Suriname

0

PARAMARIBO, 28 jun – De populaire kasekoband Aptijt viert haar 20 jarig bestaan met een feestweek. Speciaal hiervoor zijn het duo Ross & Iba bekend van de grote hit ‘Wassenaar’en de kasekogroep La Caz uit Nederland gehaald. Zij zullen gedurende de feestweek, die van 26 juni tot 6 juli duurt, Aptijt op het podium versterken.

Het hoogtepunt van de feestweek is het Aptijt Keti Koti festival dat gisteren, zaterdag 27 juni, in het Flamboyant Park werd gehouden. De dag daarop is er een boottocht en het geheel wordt op 4 juli met een sportdag afgesloten.

De kern van de Surinaamse Kaseko band Aptijt wordt gevormd door een vocaal duo, dat al zo’n twintig jaar bij elkaar is, Michael Deira (Kobi) en Steven Redout (stuff). Het duo ontmoette elkaar bij Sukru Sani. Aptijt debuteert in 1995 en is drie jaar later al gevestigd als Grote Naam met hits als “Lak Aan Ze”, “Hobbelen”, “Boeke”, “Hoge Bil” en “Ayo Ayo”. Intussen heeft Aptijt 10 (!) albums uitgebracht, waaronder “Boeke” (met bijdragen van o.a. Dj Zunil, Dj Stippie en DjChuck.D) en “Hobbelen”. Hun meest recente cd is: “Zwaar Chillen” .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.