Somohardjo beëdigd tot fungerend voorzitter DNA

6

PL-voorzitter Paul Somohardjo (r) laat zich vrijdagmiddag bij zijn beëdiging tot voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA) door president Desire Bouterse (l), bijstaan door een geestelijke. Volgens de wet moet de 72-jarige Somohardjo als oudste lid van het nieuwe parlement door het staatshoofd worden beëdigd, waarna hij de eerste vergadering kan beleggen voor de beëdiging van de overige leden. Nadat er een nieuwe voorzitter is gekozen, draagt hij de leiding over.

6 REACTIES

 1. Bron: Starnieuws

  “Ik weet nog niet of wij dinsdag vergaderen. Ik wil niet overhaast te werk gaan. Zaken moeten zuiver aan toe gaan”, stelde Somohardjo. Hij merkte op dat het staatshoofd hem wijsheid heeft toegewenst. Dit advies neemt hij ter harte.”

  1.Dit advies moet hij zeker niet ter harte nemen, maar in zijn overgebleven hersens in planten, want wijsheid bij SOMO is er gewoon niet.
  2.Hij kan een paar maanden chanteren, daarna zal Simons ook geen tijd hebben om vergaderingen bijeen te roepen.


  Maak melding

 2. Aay Pae Somo beedigd tot fungerend DNA voorzitter.Dat is voor even en Pae mag weer gaan rusten. Hij moet toch straks aan de juiste DNA voorzitter overdragen als die gekozen is.Wat een Bullshit allemaal. Die Pae zal wel balen. Pae is bejaard en het beste is met pensioen te gaan. Nee maar Pae speelt jong. Als hij met pensioen gaat zal de veel jongere Amina hem verlaten voor een andere jonge vent, die haar goed zal zorgen met allerlei sexspelletjes. Waaaw!!!!


  Maak melding

 3. Somo moet ze niet toelaten.Wat denken ze wel,die weglopers.Als zij zich niet aan regels houden,is Somo ook niet verplicht aan regels te houden.Oog om oog.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.