Extra show Verveer in Suriname supersnel uitverkocht

0

De extra show van Roué Verveer in Suriname is vanmorgen binnen 20 minuten uitverkocht. De kaartverkoop begon ’s ochtends om 10.00u in Paramaribo en twintig minuten later waren alle 500 kaarten verkocht. Dat laat Verveer weten op zijn Facebook pagina.

De vijf geplande shows onder de naam ‘Tjar A Lobi’, die Verveer in juli in Suriname speelt, waren eerder al snel uitverkocht. Vandaar dat Verveer een extra show op 29 juli in Theater Thalia inlaste. De kaartverkoop startte vanmorgen en al vroeg stonden mensen in de rij te wachten om kaarten te kopen voor deze extra voorstelling(FOTO).

Verveer is blij met de uitverkochte show en zegt op zijn Facebook pagina: “Ik moet echt m’n best doen bij die shows. Die mensen gaan zeggen:”Moro betre i mek grap jere!! dam’ pai!!😂“”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.