‘Brasa Dey’ op zondag 22 november in Ahoy Rotterdam

1

Na een onderbreking van 27 jaar is ‘Brasa Dey’ terug en wel op zondag 22 november 2015 in Ahoy te Rotterdam. Sinds 1976 wordt ook in Nederland de onafhankelijkheid van Suriname gevierd. In de jaren 80 gebeurde dat groots onder de naam ‘Brasa Dey’ in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Daar kwamen jaarlijks ongeveer 40.000 Surinaamse Nederlanders bijeen.

De laatste keer was dat op 27 november 1988. In verband met 40 jaar onafhankelijkheid van Suriname dit jaar is ‘Brasa Dey’ nu weer terug. Met de gedachte van samenkomen, werken en beleven zal met BRASA DEY 2015 een platform gecreëerd worden voor iedereen, alle mensen van alle culturen om te kunnen eten, dansen, feesten en netwerken.

De organisatie ligt in handen van Bruma`s Events BV. ‘Brasa Dey’ begint zondag 22 november om 13.00 uur en de voorverkoopprijs van toegangskaarten is € 5,-. De kaartverkoop start op 10 juli 2015.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.