Zanggroep Black Harmony in concert in Suriname

0

De zanggroep Black Harmony doet na uitverkochte zalen in Nederland, Suriname dit jaar voor het eerst aan voor het geven van een groot concert. Dit vindt op 17 oktober plaats in theater Thalia. Het concert wordt georganiseerd in verband met 40 jaar onafhankelijkheid van Suriname op 25 november 2015.

Black Harmony brengt traditionele en culturele Afro Surinaamse muziek ten gehore. Via acapella komt de zangact het best tot zijn recht. Elk optreden wordt het publiek meegenomen op een muzikale cultuurreis en onvermijdelijk diep geraakt.

Met hun warme stemmen presenteert Black Harmony een smeltkroes van eigen songs en bewerkingen van al bestaande nummers. Zangkwaliteiten worden primair ingezet ten behoeve en ontwikkeling van traditionele Afro Surinaamse muziek. De groep bestaat uit Orlando Ceder, Jamal Bijnoe, Romario Panka en Stefano Banel (FOTO).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.