V7 wil ‘V7-kandidaat’ Raymond Sapoen spreken

21

PARAMARIBO, 18 jun – Dissident Raymond Sapoen van de politieke partij Pertjajah Luhur zal benaderd worden als een kandidaat van V7. Dit zegt VHP-leider en V7-coördinator Chandrikapersad Santokhi. Er komt een gesprek.

Dit gebeurt op verzoek van Pertjajah Luhur-voorzitter Paul Somohardjo. Die gaat er vanuit dat de parlementszetel waar Sapoen recht op heeft, ‘toebehoort’ aan V7. Dit maakt het partijconflict tot een aangelegenheid van de verkiezingscombinatie. “Ik heb Sapoen al aangegeven dat het goed is als we als V7 met hem gaan communiceren. We zijn als een grote combinatie de verkiezingen ingegaan”, zegt Santokhi.

De combinatie heeft dan wel verloren, maar heeft toch een zeker krediet verworven. “We hebben op basis van onze boodschap een bepaald aantal kiezers achter ons gehad. Men moet er rekening mee houden dat we een stukje verantwoordelijkheid hebben om naar de kiezer duidelijkheid te scheppen. Gekozen kandidaten hebben vertrouwen gehad van de kiezer. De vraag is dan hoe ermee wordt omgegaan.”

21 REACTIES

 1. wat willen jullie bespreken vraag ik mij af .toen cheung overstapte van de ndp naar de nps werd er geen moord en brand geschreeuwd door de ndp ,ze werd met open armen ontvangen door de nps ,zie charles phalath allemaal zijn ze overgestapt richting vhp .de ndp had ook niet opgeroepen dat ze werden werden omgekocht door de oppositie. jullie front v7 zijn kinderachtig bezig ,dit zijn kleine kinderen worden jullie volwassen .die afstraffing die jullie hebben gehad is nog steeds niet tot deze corrupte bende deze waardeloze losers van gronden pikkers corrupte bendes die dit land jaren hebben achter gehouden in hun 65 jarig bestaan met name de vhp nps .ze kwamen met verbroederings politiek van lachmon pengel en aron .wat heeft dit alles opgeleverd voor land en volk ,o,o enkel vooruitgang voor de vhp die bepaalde ministeries in hun bezit mochten krijgen van deze nps .suriname heeft geen enkel vooruitgang gekend onder de vhp nps zelfs met nederlandse hulp konden ze niets bereiken enkel leunen op nederland .nu dankzij de ndp heeft suriname haar weg gevonden zonder nederlandse steun .wij gaan het zelf moeten doen en doen het ook zelf .hulp is altijd welkom maar met wederzijt respect ,wij gaan niet bedelen zoals je ziet hoe toki zich verlaagt voor die witte man .het volk heeft ze flink afgestraft ,hopelijk worden ze wakker en dat ze echte oppositie gaan voeren en niet dwars gaan zitten om geen quorum verlenen .
  een waarachtige surinamer roept niet laat ze hun puin opruimen zoals je deze redimusus hoort roepen, omdat hun kleur niet aan de macht is ,een waarachtige surinamer zou eerder roepen dat de regering de zaken anders moet aanpakken b.v. respecteren jullie de wil van het volk zoals in n nederland het volk de wil van de winnaar respecteert .maar deze v7 aanhang roept steeds laat ze hun rommel opruimen alsof ze beter kunnen presteren .weg met v7 terug in de oppositie daar horen jullie thuis wezen jullie waardige verliezers .


  Maak melding

 2. V7 (VHP) moet eerst zijn eigen afspraken nakomen.
  See below de waslijst van VHP aan NDP.

  “Beleids-issues i.h.k.v. informative gesprekken 2015 – VHP
  1. Rechtvaardig kiesstelsel
  – Wijziging v/d grondwet en de kieswet
  – Ter zake consultatie met politieke en sociaal maatschappelijke organisaties.
  2. Institutionele en structurele maatregelen ter garantie van goed bestuur:
  – Voorkoming en aanpak van corruptie (o.a. anti corruptie wet)
  – Verhoging van de transparantie van bestuur
  – Wet op openbaarheid van bestuur
  – Wet op openbare aanbesteding en gunning
  – Wet ombudsman
  – Aanpassing van Wet op ministeriële verantwoordelijkheid
  – Instelling van een Constitutioneel-hof waarvan de voordracht in overleg met de rechterlijke macht

  3. Vergroting van veiligheid en het veiligheidsgevoel
  – Rechtshandhaving door de nationale veiligheidsplan in uitvoering brengen
  – Institutionele versterking van de veiligheid instituten
  4. Behoud koopkracht/ waarde SRD/ versterking van de economie
  – Garanderen van een wisselkoers op maximaal SRD 3.35 voor de USD
  – Opvoeren van de importdekking naar minimaal 3 maanden
  5. Modernisering en prestatie gerichte overheid, o.a. door
  – Effectieve ontwikkeling van het Surinaams kader
  – Wet m.b.t. aantrekken van overheidspersoneel door een onafhankelijk orgaan ter zake
  – Terugdraaien van discriminatoire ontheffingen, ontslagen en overplaatsingen van ambtenaren en personen werkzaam bij parastatale bedrijven en organisaties
  5. Versterking rechtsstaat
  – Versterking van onafhankelijkheid van de rechterlijke macht
  – Garantie van de naleving van wet en recht
  6. Verbetering van sociaal beleid
  – Reparatie van de sociale wetten i.s.m. relevante stakeholders
  – Structurele maatregelen voor de armoede aanpak op basis van overleg met all ontwikkeling partners w.o. SER
  7. Gestructureerd dialoog
  – Op basis van overleg met alle ontwikkelingspartners (breed draagvlak)
  – Structurele overleg tussen de regering en DNA en de oppositie over het beleid en wetsproducten.
  – Identificeren van prioriteitswetten voor behandeling in DNA door de regering i.s.m. de oppositie

  Ik mis hierin de beloftes die VHP aan de kiezers heeft gedaan.
  1.Terugdraaien van de amnestiewet
  2.Criminelen (december moorden) achter de tralies
  3.Voortzetting van de rechtszaak december moorden
  etc etc

  Nu wil V7 Sapoen op de vinger tikken.
  Neks no fout


  Maak melding

 3. Ik wist niet dat V7 een terreurbeweging was? Is er binnen V7 geen vrijheid van keuze en van meningsuiting?
  Zie je? Het terroriseren en intimideren van anderen die voor eigen mening opkomen kan ik niet uitstaan. Het is dus geen vooroordeel van mij dat ik deze mensen bepaalde negatieve eigenschappen toedicht. Als het de Tokiclan niet goedschiks lukt om je in te lijven, dan kwaadschiks. Wat vinden zijn influisteraars uit Den Haag hiervan? Uit Den Haag moeten ze toch weten dat SAPOEN MAKKELIJK ALS EENMANS FRACTIE DOOR KAN GAAN. Maar nee, die witwas clan in Den Haag wil schijnbaar z.s.m. het restgeld wat ze in Suriname begraven houden komen ophalen. En Santhoki is het die met alle geweld de weg hiervoor vrij moet maken. Het volk had hem dus goed doorgrond. Deze man die zieltjes voor zijn zaken probeert te winnen. Niet omdat hij voor ‘Wan Pipel’ gaat, maar omdat geld nou eenmaal niet stinkt voor deze enge kantriki!


  Maak melding

 4. V7: laat Sapoen en Chitan DDB maar gaan joinen om een regering te vormen. Als ik het goed begrepen heb, gaat ook de BEP(V7) het BANDIETEN-CLUBJE ondersteunen om de president te kunnen kiezen.

  Ik wens deze lieden heel veel SUCCES met hun OVERSTAP in zogenaamd LANDSBELANG om het land te dienen.

  DDB heeft eerder de PALU weggestuurd om weer met ze aan te pappen. Als ik mij niet vergist, is dezelfde BEP als eerst de laan uitgestuurd door DDB.

  Bravo, je bent AFGEDANKT en als TOILETPAPIER gebruikt nadat jij en Somo, DESI hebben geholpen aan zijn AMNESTIE-WET.

  BRAVO: DDB BERING BOENG DIEPIE DJIE JOE, ondanks je SMEEKBEDES. DDB KIES JOE MOOI!!!

  BRAVO: NU KOM JE TOT DE ONTDEKKING HOE ONBETROUWBAAR DDB IS?? IK LACH ME ROT!!


  Maak melding

 5. beste Wan Pipel

  Het geen u mist wordt geheel gedekt door het 2de punt 5.

  5. Versterking rechtsstaat
  – Versterking van onafhankelijkheid van de rechterlijke macht
  – Garantie van de naleving van wet en recht

  Een onafhankelijke rechter kan bij de garantie van de naleving van wet en recht alles doen wat noodzakelijk is om

  1.Terugdraaien van de amnestiewet
  2.Criminelen (december moorden) achter de tralies
  3.Voortzetting van de rechtszaak december moorden
  etc etc

  te realiseren en indien SCHULDIG de President te veroordelen.

  De Amnestie wet is strijdig met de Surinaamse Grondwet en de internationale verdragen met betrekking tot de rechten van de Mens.


  Maak melding

 6. Suriname is een ranzige paarse politieke slangenkuil o.l.v. de drugsveroordeelde meervoudig moordenaar DESIRE DELANO BOUTERSE, die bovenaan de internationale opsporingslijsten staat genoteerd.


  Maak melding

 7. Al de Surinamers die het goedkeuren dat een regering door omkopen en overlopen tot stand komt, verdienen niet anders dan dat het land, waar ze van zeggen te houden, naar de bliksem gaat.


  Maak melding

 8. Ik ben geen PL-er maar wat dhr R. Sapoen flikt is helemaal laag bij de gronds daar dit maanden voor de verkiezing al bekend was dat hij een coup wilde plegen. Dus alle redenen wat hij nu aanvoert is het kiezersbedrog willen goed praten. Als je zijn politieke loopbaan volgt ( NDP , Pendawa Lima, Pertjajah Luhur) dan zie je dat deze man, intelligent is hij wel moet ik toegeven, belust is op macht en geld. Zo ook heb je in Para-oost dhr. G.Sapoen (een neef van R. en geen politicus) die van de ene dag op de andere zich kandidaat stelt voor de NDP, de partij die hij altijd bekritiseert. Hij is niet op eigen kracht binnen gekomen wel over andermans rug, want al zou je een blinde imbeciel kandidaat stellen was het resultaat hetzelfde. Ze hadden gewoon een javaan nodig als kandidaat. Het verhaal van Soewarto Moestadja is ook identiek, deze antropoloog (heeft haast nooit gewerkt wel super minister onder Bosje etc.) waant zich de koning onder de javanen die met zijn quasi dure woorden zijn onkunde weet te verbloemen. Het is iemand de die veel probeert te praten maar in feite niks zegt. Voor alle drie staat eigen belang voorop en geldt het spreekwoord ‘geld stinkt niet’. Overlopen naar het machtscentrum is nu eenmaal een rage in onze SU.


  Maak melding

 9. V7 wacht rustig af binnen nu en 2 jaar zijn er weer verkiezingen. Met de moordenaar aan het roer zal het nooit never goed gaan met Suriname. Ik voorzie nu al muiterij binnen de moordenaarspartij, het boemerang effect zal Bouterse zelf treffen.

  Suriname is beteraf zonder Bouterse en zijn bende.


  Maak melding

 10. Het clubje dat nog van V7 over is wil nog redden wat er te redden valt.Maar al de pogingen zullen vruchteloos zijn. Ook de lijnpoging met Sapoen en zijn compagnon zullen gedoemd zijn te mislukken.Deze overgebleven gasten in V7 willen afbreken wat reeds opgebouwd is in Suriname en wat nog verder uitgerold gaat worden in het land.


  Maak melding

 11. Pero, Cheung is niet van de ene dag op andere overgestapt naar een andere politieke partij, zij werd vanaf het moment dat ze er bezwaar tegen had dat er amnestie werd verleend aan baas, niet meer voor vol aangezien door de NDP, ze werd van alle kanten gepest en toch bleef ze de partij trouw. Phalad is jarenlang een grote sponsor en een trouw lid gebleven van de NDP, op het moment dat hij niet meer bereid was kritiekloos geld te pompen in de bodemloze put en om aanpak van de corruptie binnen de partij vroeg, werd hij niet meer betrokken bij het reilen en zeilen van de partij, maar hij bleef lid van de partij en hij bleef Bouterse zijn vriend en voorzitter noemen. Cheung heeft al aangekondigd dat ze de NPS verlaat als die gaat samenwerken met de NDP en Phalad zegt voorgoed de politiek vaarwel.

  Sapoen, Chitan en Waterberg stappen, op het moment dat duidelijk geworden is dat de NDP de verkiezingen gewonnen heeft, zonder meer over naar de NDP, die ze voor de verkiezingen verguisden, zij verraden al de kiezers die hun stem op hen hebben uitgebracht omdat ze tegen Bouterse waren. Je moet daarom het ‘overlopen’ van Cheung en Phalad, waarbij het er niet op lijkt dat ze omgekocht zijn, niet vergelijken met het overlopen van Sapoen, Chitan en Waterberg. Om het overlopen van Sapoen en eigenlijk van iedereen, die plotseling geen enkel bezwaar meer heeft tegen Bouterse, hangt een heel sterk, vies ruikend luchtje van omkoping en eng eigenbelang. Dat is het verschil.


  Maak melding

 12. Waar hebben we het over V4,25 of V4 1/4 of zeven even?

  Incasseer! VHP wilde al te graag meeregeren. Nu dat niet aan de orde is, willen ze Sapoen tot de orde roepen?

  Laf, huichelachtig vind ik jullie.


  Maak melding

 13. Toki geeft aan wat er moet gebeuren in zijn programma ,en presenteert het aan president bouterse.toki toch ,laat mij het goed begrijpen ,dus jij gaat mijn president die de verkiezingen heeft gewonnen ,komen commanderen dat hij jou programma moet uit voeren ,a mang toki njang wang la la jongoe ,toki joe no befie .maar goed mijn president heet het ter kennis geving aan genomen uit beleefdheid neem ik aan ,en wie weet zijn er een paar belangrijke punten die de moeite waard zijn om te bestuderen.maar bouterse zal zijn programma eerst ten uitvoer brengen dat staat als een paal boven water,bezuinigen geen twijfel mogelijk ,strak beleid prima het volk wil offers brengen als het de moeite waard is , olie , goud zijn de inkomsten bronnen en die zijn gekeldert , hopelijk moet het ons bewust worden gemaakt dat wij niet kunnen blijven leunen op deze grond stoffen , natuurlijk is bouterse daarvan bewust ,maar daarom zeg ik wat hebben de oude politiek bijna 65 jaar gedaan toen de ndp nog niet bestond. Leunen op toen nog bauxiet en ontwikkeling hulp.
  jammer genoeg heet het volk nooit van kunnen profiteren .dus vhp en nps houden jullie je gedeist en wacht rustig af wat de president gaat doen ,zijn programma heeft prioriteit dan pas komen andere prioriteiten om de hoek kijken ,oeng hoor blo.


  Maak melding

 14. @Henry,

  hoogste tijd dat jij je klep laat dichtnaaien.De NDP heeft gewonnen en jij hebt grandioos verloren.Gedraag je dus als een verliezer, een bullebak, een nietsnut, een zero, een nothing, een klaplepel.Heeft je geslachtsdeel een naam??????? Onthoud dit goed !! Alle roem is voor de NDP. BEGREPEN………………..BEGREPEN…………………..!


  Maak melding

 15. Afro; binnen twee jaar is er geen nps, geen vhp en geen pl meer alleen nog de enkelingen chandrika, somo, en rusland. Remember
  that. En ALS DE NDP TWEE JAAR VERDER IS ZAL ER IN SURI.
  INPLAATS VAN TEGENSTAND ALLEEN MAAR WELSTAND ZIJN.


  Maak melding

 16. @RobG,

  Ik had mij voor genomen niet meer met de Boutistas in discussie te gaan omdat jullie DDB adoreren terwijl ik die man VERAFSCHUW. IK WALG WERKELIJK VAN DIE MAN ( IK haat Moordenaars die denken dat zij Jezus Christus zijn) dus is een discussie tussen ons volstrekt ZINLOOS.

  Suriname is BETER AF zonder Jouw DRIEKWART GOD DDB. Suriname zal in een ECONOMISCHE RAVIJN belanden onder deze MAFKEES!!

  Ik snap dat je mijn KLEP wil laten dichtnaaien, but i`m telling you: ik woon niet in MYANMAR, NOORD KOREA of BOUTA-LAND.

  Ik heb TOTAAL GEEN RESPECT voor DDB.


  Maak melding

 17. Sapoen’s zetel is een zetel van V-even beweert Santi .
  Sheriff wil een gesprek hebben met Sapoen omtrent , ja ja , a wan zetel fu Sapoen , omdat hij de coordinatie had van V-even .
  Ja , hij had de coordinatie van V-even maar in de beleving van Sapoen en duizenden anderen heeft hij zichzelf , de combinatie c.q , V – even en de bevriende politieke partijen , volledig onderuit gehaald en dat ligt in het feit , door de VHP apart / alleen met de informateur plaats te nemen aan de onderhandelings – tafel .
  Hierdoor is de breuk binnen de V – even opgang gezet , beter gezegd ; ‘ Doen bossen ‘ , op z’n surinaams .
  Het was een welbewuste actie van de VHP , vergezeld met de filosofie van : ‘ Wij , VHP , hebben 09 zetels (dus niet van V-even )en de NDP hoeft maar samen te werken met een (1) partij om een coalitie te vormen met zgn. een brede draagvlak ‘ .
  Nu blijkt dat de VHP een grote taxatie – fout heeft gemaakt want zij zijn er achter gekomen dat zijzelf niet in de picture voorkwam van de NDP .
  Santi heeft gegokt en verloren
  Resumerend ; De uitnodiging van de informateur was ten eerste voor de vorm en ten tweede , lesgeven in fatsoen , respect hebben voor de verliezers .
  Zeker de laatste regel is in SU een ‘ NOVITEIT ‘
  Moet de wereld Sapoen kwalijk nemen of het ongelijk geven ???
  IKKE NIE en juicht het juist toe , want na SRANAN WINI !!!
  ME , MYSELF AND I LOVE SU


  Maak melding

 18. Sommige personen houden wel een eigen interpretatie erop na. Pahlad is uit de NDP gestapt omdat hij geen opdrachten (lees: projecten) meer kreeg. Het kan niet zo zijn dat uitvoering van bepaalde projecten slechts aan één persoon worden gegund. Verder is Cheung o.a. uit de NDP gestapt omdat ze geen toestemming kreeg om een tempel te laten bouwen. Er zullen wel meerdere redenen aan haar vertrek ten grondslag liggen. Opmerkelijk vind ik het wel dat zodra iemand overstapt naar de NDP, dat er over omkoping wordt gesproken en zodra er iemand uit de NDP naar een andere partij overloopt, zou er plotseling geen sprake zijn van omkoping. Heel suggestief en heel eenzijdig vind ik dat. Tot slot zou iemand naar Curaçao vertrekken zodra de NDP de verkiezingen had gewonnen. Houd je alsjeblieft aan je woord en rot lekker op naar Curaçao. Het zal een enorme verlichting zijn voor Suriname als diegene vertrekt uit Suriname want ze hebben geen foute figuren nodig in Suriname die denken dat ze beter zijn dan de rest, terwijl ze nog veel ergere dingen uitspoken. Wil je aub verkassen naar Curaçao?


  Maak melding

 19. Jojo zie hier weer zo een propaganda stunt van jullie v7.meer dan 15 jaar hebben deze antieke etnische vhp samen met de nps de kans gehad om bouterse voor het gerecht te dagen en nooit hebben ze het gedurft ,telkens als de verkiezingen naderen begonnen zij over berechting van de 8 december.deze toen front v7 bedrijven politiek met de nabestanden.op dit moment is die amnestie wet goed gekeurt door het parlement waaronder mede te danken door somo ,en nu roept deze somo van de daken dat een fout was ,omdat somo eruit de coalitie werd getrapt.
  nu daar somo in v7 verband de verkiezing is ingegaan ,en de verkiezingen heeft verloren ,komen ze met een aantal punten waaronder de amnestie wet die terug te draaien .julie houden het volk weer voor de gek ,wetende dat het nooit gaat lukken .
  deze v7 maakt weer van die propaganda die geen hout snijd.ze weten nu al dat dit onbegonnen werk is .wat de v7 moet doen is plaats nemen in de oppositie en mee werken .die afstraffing die ze hebben gehad ,hebben ze aan hun eigen te wijten .in de oegen van v7 heeft de regering bouterse niets goed gedaan ,alles was fout ,ze dachten het volk weer dom te houden vandaar die afstraffing .en ik weet dat ze zich nu gan bedenken om die fout nooit meer te maken .gaan jullie echte oppositie voeren waar het volk wat aan heeft maar verkondig geen onwaarheden en verlenen jullie quorum waar nodig maar niet lopen saboteren .ik ben dan ok blij dat het volk deze oppositie heeft weg gestemt .
  Doen jullie je best in de oppositie banken ,waar nodig corrigeer de regering maar geen sabotage politiek voeren toki anders zijn jullie weer tot de oppositie veroordeeld over vijf jaar .welke visie heeft v7 ,waar waren hun visie toen ze aan de macht waren .65 jaar bestaan deze vhp ,nps laten ze op papier zetten wat de projecten zijn die ze al die tientallen jaren hebben uitgevoerd met nederlandse steun ,en laten wij een vergelijk maken met wat de regering bouterse bosje hebben uitgevoerd aan projecten .ik pero wil beweren dat als v7 aan de macht zou komen ,het volk de klos zou zijn .oem sjing front gaan jullie je huiswerk over doen .
  zolang bouterse leefd zijn jullie gedoemd in de oppositie te blijven het enige wat jullie kunnen hopen is dat hij de pijp uit gaat.
  bouterse is een president van het volk toki oeng kang doe sang oeng wanie,nog lachmon, nog ,vene,nog toki, aron waren of zijn zo populair ,bouterse heeft de charisma en werkt voor het land en volk ,v7 mag dan ook een voorbeeld an paars nemen om niet te gaan bedelen bij holland of slijmen zoals toki bouterse had gecriminaliseerd in het buitenland.hij dacht de buit al binnen te hebben met zijn domme uit spraken over bouterse en de zogenaamde aanslag die bouterse op toki zou plegen .toki wordt pandiet ga je roti eten en kijk naar een worstel wedstrijd ,die somo moet djara kepang en tjekre tjekre gaan organiseren ,castelen kan beter wachter worden ,en jesrun moet om herscholing voor het werk dat hij doet .die rusland moet maar dominee worden.jullie kunnen geen oppositie voeren wel zouden jullie dienstbaar zijn voor de gemeenschap voor de bovenstaande beroepen .


  Maak melding

 20. Beste Pero
  Ja men heeft jaren de kans gehad om Bouterse voor het gerecht te slepen.
  Men heeft na veel gedraal Bouterse gedagvaard of bent u dat vergeten. Zorgvuldigheid moet u niet verwarren met incompetentie.
  Ik weet nog gespannen de eerste dagen van het proces waren. Torarica zat vol met Legionairs en Nederlandse mariniers voor als het uit de hand zou lopen.
  Edoch de verdachte Bouterse was geen man genoeg om zijn gezicht te laten zien.
  De verdachte Bouterse heeft geen inhoudelijk verweer gevoerd maar procedureel vertraagd. Gelijk aan de methode van Dino die hem 16 jaar heeft opgeleverd.
  Kanhai kwam altijd met een nieuwe vertraging. Edoch de verdachte weigerde te komen. Een schande.
  Wellicht weet u ook nog waarom de Amnestie wet plotseling uit de lucht kwam vallen. De Amnestiewet werd nodig omdat er een van de sergeanten is gaan praten en getuigenissen aflegde die zonder meer tot een veroordeling zouden leiden.
  De President was zwaar in de problemen toen de omerta van de Sergeanten open gebroken werd.
  Hopelijk weet u ook dat Brunswijk met tranen in zijn ogen na de stemming verklaarde dat hij eigenlijk tegen was maar voor had moeten stemmen vanwege het ambt van de President. Grote staatsrechtelijke onzin.
  Hopelijk weet u ook wat er coalitie genoten die zich van stemming onthielden is gebeurt. Ze werden weggezet (NS en BEP).
  Ofwel indien in Brunswijk mag geloven was er geen meerderheid in de DNA voor de Amnestie wet.

  Op dit forum zijn menig maal de wets artikelen aangehaald op basis waarvan duidelijk is dat de Amnestie wet strijdig is met de grondwet.
  Hoevaak zijn de wets artikelen hier aangehaald op basis waarvan een presidentschap van de heer Bouterse onmogelijk zou moeten zijn.

  Een land dat een regering aanstelt die haar grondwet met voeten treedt en die een president kiest die niet aan de minimum eisen die de wet stelt kan voldoen maakt zich zelf belachelijk en stelt zich zelf buiten de internationale rechts orde.
  Telt u eens op in welke landen de President geweest is op basis van een uitnodiging. Zelfs niet in China dat bezoek was een toneelstukje. Alleen in Equatoriaal Guinee was de president echt welkom. Alle andere bezoeken waren vanwege het lidmaatschap aan een internationale organisatie.
  Vraagt u zich maar eens af waarom de president ontbrak bij de laatste conferentie van de organisatie van amerikaanse staten.

  Het is geen V7 of VHP propaganda maar gewoon gebeurt en feit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.