Extra en laatste show van toneelstuk ‘Zit Mooi’

0

Een week geleden ging het Surinaams gesproken toneelstuk ‘Zit Mooi’ in première. De reacties van het publiek zijn overweldigend en velen vinden dat er historie wordt geschreven. Met meer dan 10.000 verkochte kaarten is het typisch Surinaamse toneelstuk ‘Zit Mooi!’ een enorm succes!

Om aan de vraag te voldoen werden 5 extra shows bijgeboekt, maar dat was niet genoeg: alle 12 shows raakten uitverkocht. Omdat er nog steeds een enorme vraag naar kaarten is, hebben de comedians Roué, Murth, Rayen, Ronny en Eric besloten om nog één allerlaatste extra show op te voeren.

Ben je dus nog niet geweest, of wel geweest en wil je nog een keer dan is dit dus echt de aller-aller-allerlaatste kans: Donderdag 25 juni 2015 20:15 Theater de Meervaart – Amsterdam.

EXTRA ZIT MOOI JOURNAAL

Posted by Dengboy Fu A Birti on zondag 14 juni 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.