Sunnery James & Ryan Marciano na drie jaar weer in Suriname

1

PARAMARIBO, 17 jun – Het Nederlandse DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano geeft na drie jaar weer een optreden in Suriname. Dit vindt plaats op 30 juni in concerthal Zenaida. “Het was niet makkelijk om ze hier te krijgen. De heren zijn groter geworden en vliegen de hele wereld over. Voor Lustig Events hebben ze een uitzondering gemaakt, omdat we jarig zijn”, vertelt Event Manager Shivani Jibodh.

“De dag, 30 juni, komt hen ook goed uit, omdat het door de week is en ze in weekends meestal al volgeboekt zijn”, vult ze aan. Concerthal Zenaida wordt voor het evenement helemaal omgetoverd tot een grote discotheek met spetterende lichtshows.

Een van de recente hoogtepunten voor de heren van Surinaamse afkomt, was begin deze maand tijdens een optreden in de Amerikaanse stad Chicago. Sunnery James en Ryan Marciano werden toen verrast door koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Het koninklijk paar kroop bij hen achter de draaitafels:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.