Somohardjo voelt zich overgeslagen door V7-partners

22

PARAMARIBO, 17 jun – Paul Somohardjo, voorzitter van de politieke partij Pertjajah Luhur, PL, voelt zich overgeslagen. De andere politieke partijen in de verkiezingscombinatie V7 zijn apart rond de tafel gaan zitten met NDP-leider Desi Bouterse.

Dat was niet afgesproken, tenminste niet met iedereen. “De afspraak in de V7-top dat partijen individueel op uitnodigingen mochten ingaan, is niet met mij gemaakt”, zegt Somohardjo tegenover de Ware Tijd. Een vergadering waar de afspraak wel zou zijn gemaakt, heeft hij niet bijgewoond. Kennelijk is er achteraf ook geen afstemming gepleegd. Binnen PL wordt dit betreurd, zeker in politiek opzicht.

V7 is niet zomaar een combinatie. De bedoeling was een front te vormen tegen de NDP. “We zijn in de strijd gegaan om de NDP van de macht te stoten. Ik vind het jammer dat we nu verdeeld te werk gaan”, aldus Somohardjo. Bouterse heeft alle politieke partijen uitgenodigd die parlementszetels bezitten. Met wie een coalitie zal worden gevormd en met wie niet, wordt nog niet prijs gegeven. De contouren tekenen zich wel al af.

22 REACTIES

 1. Somo jou persoonlijke inbreng is volgens je overige v7 leiders van nul en enerlei waarden. Ga maar huilend naar de oppositie bank voor altijd. Neem chan sa lon now ook mee.
  Respectloze volksbedriegers.


  Maak melding

 2. Santokhi is een waardeloze voorzitter van V7. Hij rommelt maar wat en weet niet echt wat hij wil. Zulke mensen, die maar wat aanrommelen, geen plan hebben en makkelijk manipuleerbaar zijn worden ook nooit het hoofd van een land. Gelukkig.


  Maak melding

 3. Aay Baya….. Papa Somo: Wie de schoen past trekke hem aan. Dus Pae boontje komt op zijn loontje.Nu gaat Pae een toontje lager zingen. Het beste is een Toko ons belang te beginnen Pae.Of een rustig leven met AOV in de bejaardencentrum Asiana doorbrengen.


  Maak melding

 4. 17 juni 2015

  Srika moet toch zo zoetig lachen !(Maar pies en schijt niet in zijn broek !)

  Nu wordt het heel duidelijk. Iedereen gaat nu voor eigen kansen!

  Begrijpt Somo niet, dat hij met zijn sriba-uku geen anjumara of jarabakka kan vangen.

  Santokhi (Lees: VHP Nederland) ziet nog kansen met zijn tjasnet en Rusland denkt nog met zijn vislijn (lieng) ook nog iets grootst te kunnen vangen. De neku van Brunswijk is op. Maar ja, hij heeft al voldoende gevangen.
  Sapoen, de beul, doet zijn werk heel goed.

  En Bouterse controleert het spel en maakt voorlopig alleen gebruik van zijn speelkaarten. Straks komen nog zijn troefs ! Word het een ”kap” of ”bounie”?????

  Maar Srika begrijpt Bouterse en zijn spel heel goed. Is Srika misschien, zoals @Esmerald dat zegt, een van de adviseurs uit de polder aan de Noordzee?

  Oh ja, 01 juli 2015 heeft de familie Bouterse groot feest ! In Suriname of in Rotterdam ? Met :Yes, I do !!!
  Srika


  Maak melding

 5. Arme Somohardjo.
  Hier zijn dus dingen beloofd en bekokstoofd tegen BOUTA.
  Mensen, da oeng lesi dape no: ” We zijn instrijd gegaan om de NDP van de MACHT te stoten”. Riekt dat niet naar een soort couppleging?
  En tja, die massaliteit waar ik het steeds over heb als wapen om een tegenstander onder de voetvoet te lopen. Dat zijn prehistorische wapens. Op een olifant gaan zitten en massaal op de tegenstander aanstormen werkt niet. Helaas voor Toki, deze samenzwering heeft rotte vruchten afgeworpen:)


  Maak melding

 6. De bedoeling is een front tegen de ndp te vormen, duidelijke taal van bek en nek dat het niet gaat om Suriname tot grotere hoogte te brengen maar puur eigen belang.
  Goed dat grootste dl van ht land deze gasten hebben afgewzn.


  Maak melding

 7. Hoe ga je een partij van de macht stoten, als je partijen bundelt die in feite elkaar niet lusten. Was het niet Venetiaan die had gezegd, dat hij er alles aan zou doen om de verloren zetels in het binneland (aan o.a. de BEP) terug te halen, was het niet Somo die Venetiaan heeft vernederd in de Assemblee, zijn het niet de handelaren (lees VHP) die geen vakbonden (lees SPA) dulden in hun bedrijf. Is het niet Jessurun die een verlengstuk is van het koloniale Nederland. Ik zou zo door kunnen gaan. Feit is V7 was vanaf de oprichting gedoemd te mislukken, maar dit krijg je wanneer men machtsdronken is.


  Maak melding

 8. volgens mij begrijpt somo het nog steeds niet .somo joe boto e soengoe!!!!!! jepie no de moro je moet plaats maken voor jongeren .
  je hebt gemaakt tot je het hebt verpest ,jou intimidatie en chanteren kon je bij vene ,uit vrees hebben ze jou terug genomen in v7 en nu ben je genaaid somo ,bouta heeft jou eruit gegooit je bent nu een zwerf hond , deze somo is loops spuit poep krijt hij nu .hij doet het in zijn broek zonder dat hij het merkt .


  Maak melding

 9. somo somo je wordt dement ,somo verliest chitan van saramacca en deze chitan ondersteunt sapoen .dus somo ligt het nu aan jou of ligt het aan al die anderen b.v …vene ,sapoen ,chitan ,bouterse ,soemita ,mustadja ,somo ligt het aan al deze mensen of lig het aan jou .somo ziet dubben want er gaan nog meer mensen deze somo verassen .
  ding mang au poer takroe manirie gie somo .bouterse is de lachende derde,en weet je ,je hoort sommigen zeggen dat bouterse dit veroorzaakt ,ik vindt het echt belachelijk van deze redimusus ,het zijn dit soort mensen die zich verbeelden dat ze intellectueel zijn ,mensen als ray jojo flyer geen moer weten jullie .
  bla bla bla allemaal is het de schuld van de ndp oeng dong moro sopo .


  Maak melding

 10. ai somo je ben niet te vertrouwen je lach en de bijna spleet oog zijn de gevaarlijkste duivels op de aarde eindelijk dat de anderen inzien wie jij ben een terorist vriend die achter de scherm te werk gaat met je hindustaans moslims en de avro criools moslims ja somo stuun met deze groep de teroristen amerika hou jullie in de gaten ook die bouta die nu even de kans krijg met v7 aan taffel te zitten niet voor niets wil v7 bouta ook weg hebben hij blijf ook een gevaar voor de wereld die bevriend is met teroristen en hezbhola zoo zijn zoon dino die vast zit in amerika suriname pas op en voor al met deze paje somohardjo de lach van een terorist tjauw


  Maak melding

 11. Steeds weer die oude foto van ‘Schijndood Somo’ met zijn 4 vingers.
  Maar nu voelt hij zich ‘overgeslagen’.
  ‘Schijndood Somo’ krijgt thans een koekje van eigen deeg.


  Maak melding

 12. 17 juni 2015

  De neku van Brunswijk is op. Maar ja, hij heeft al voldoende gevangen.(Srika: 14.13u)

  Dus hoeft niet meer in de regering van Bouterse te zitten. En wat zal Amofo nu met haar bigi mofo doen.

  Advies aan RONNIE Brunswijk: Begrijp de politiek en ga daarmee prudent om. Hou je de komende 5 jaren binnen de spelregels van het politieke spel en probeer geen tranga mang te spelen. Dat zal mogelijk jouw politieke einde betekenen. Ga je liever concentreren op jouw zaken, voetbal en het behalen van je master titel.

  En Brunswijk, probeer niet, laat de droom varen, om grote lappen grond in Commewijne te controleren door enkelen van jouw mensen, in kleine groepen, daar dorpjes te laten opzetten en zo rechten te kunnen claimen op de boomrijke bossen in dat gebied.
  Srika


  Maak melding

 13. V7-even is zoals voorspeld direct na de verkiezingen gebost. Een ieder had dit kunnen weten. Een samenraapsel van machtsdronken corruptelingen met als enig doel het verkrijgen van regeermacht heeft geen basis voor continuïteit.

  De kiezers van SME zijn inderdaad wijs geworden en hebben het land behoed van chaos en rampspoed die ongetwijfeld over het land zouden komen als dit zootje ongeregeld regeermacht had verworven.

  Somo, wanneer begin je met de ontruiming van je partijcentrum op het terrein dat aan de Nieuw Haven toebehoort?
  Opschieten de tijd dringt.


  Maak melding

 14. SOMO,..èèn goede raad ga kippen of doksen kweken jou tijd is voorbij,zelfs de banken van de domme rij van de oppositie zijn jou zat.,..want ONBETROUWBAARHEID NA JOE MIK ING ! dus MOEVE bradda…want jij bent en behoord tot de club “politiek folklore”…a sranang volk kong weeerie voe joe FISSIE.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.