donderdag, december 7, 2023
HomeFotoCoach Gorré wil graag door bij Suriname

Coach Gorré wil graag door bij Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 17 jun – Feest in het kamp van Suriname na het doelpunt van Roxy Fer in de derde minuut tegen Nicaragua, dinsdag in het André Kamperveen Stadion(FOTO). Uiteindelijk verloor Suriname de WK-kwalificatiewedstrijd toch met 1-3 en is daarmee uitgeschakeld voor verdere deelname. Deze nederlaag komt nadat Suriname de uitwedstrijd al met 0-1 had verloren.

De Surinaamse bondscoach, Dean Gorré, wil ondanks de uitschakeling toch aanblijven als bondscoach. De trainer ziet genoeg aanknopingspunten. ‘We zijn er niet in geslaagd de volgende ronde te bereiken, dus in die zin is het project ook niet geslaagd’, vertelde Gorré vlak na de thuisnederlaag tegen Nicaragua vandaag aan Voetbal International. ‘Maar op een hoop andere punten hebben we duidelijk stappen gemaakt’, ziet hij de positieve kant. Wat hem betreft is er genoeg goed werk verricht.

Deze week praat Gorré met de SVB, de Surinaamse voetbalbond, om te kijken wat de volgende stappen zijn. Daarin zal hij ook aangeven dat hij graag door wil als bondscoach van Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

12 REACTIES
 1. Wat doorgaan is verloren tijd voor t team en natuurlijk voor Suriname! Dit team moet meer trainen (harde kern),dan pas kan je wat misschien bereiken( communicatie gebrek) Maak liever plaats voor 1 ander Coach dat talent heb!Op t groepsfoto is duidelijk waarneembare basale gevalletjes te zien!Betreurenswaardig!


  Maak melding

 2. @Bhaai, het is een verloren strijd. Suriname heeft geen betere voetballers. Een andere trainer/coach heeft weinig zin. Wellicht dat de Surineds voor Suriname kunnen uitkomen. 1 woord, kansloos


  Maak melding

 3. Ik ben het eens met Bhaai. Tuurlijk wilt Gorré doorgaan. Waar wordt hij anders bondscoach en staat goed op zijn cv.
  Suriname heeft voor hem gekozen omdat hij het gratis doet. Was goedkoop maar er is niet gekeken naar wie het waar kan maken vanwege geldgebrek.

  Ik ben overigens wel benieuwd op welke andere punten er stappen zijn gemaakt.


  Maak melding

 4. Goede stad Dean om door te willen gaan. Talent is er. Maar de mogelijkheden schaars. Tegenwoordig is topvoetbal wetenschap. En dat mist Su. De tijd van super talenten is voorbij. Schal, Haltman, Vanenburg, Entingh. Dus moet je het nu doen met wat je.


  Maak melding

 5. @Koos,

  Stel je woont in Nederland. Je bent goed in voetbal. Je kan kiezen om in Oranje te spelen. Meer geld, goede begeleiding, ontwikkelen en meer kansen om het te maken. Zou je dan voor Suriname kiezen? Alle jongens die ik heb gesproken niet hoor. Vraag die surineds die in Oranje spelen. Alleen zij die nooit in Oranje zullen spelen.

  @Tjallie,

  Nee. Je kan het niet doen met wat je hebt dat blijkt al jaren zo. We hebben geen super talenten nee maar we kunnen talent wel begeleiden en ontwikkelen tot supertalent.

  Tuurlijk wil ik Suriname ook zien op het WK. Maar je kan niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Er moeten offers gebracht worden ik heb het gevoel dat de SVB dat niet zit zitten.


  Maak melding

 6. Kansloze missie, geen mentaliteit, geen faciliteiten, gebrekkige accommodatie en geen serieus plan om de sport in Su naar een hoger niveau te brengen.

  Met individuele sporten wil het nog lukken, zie Anthony N. Letitia Vrede, maar sinds wanneer hebben Surinamers succes als collectief? Er is altijd wel wat, groepjesvorming, voortrekkerij, afgunst, jaloezie.

  Corruptie wordt nota bene gezien als een noodzakelijk kwaad, en wordt gebagatelliseerd. Op alle vlakken wordt er “geregeld”, binnen het staats apparaat, regering en zelfs op scholen. Waarom dan niet in het Nationaal elftal? Daarom is het team geen weerspiegeling van het Surinaamse volk en is gedoemd te mislukken!


  Maak melding

 7. Chapeau voor Gorré en zijn doorzettingsvermogen.
  Hopelijk voor hem en Suriname kan hij in de toekomst anders selecteren dan het team wat hij nu heeft, daar zit helaas geen rek meer in.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES