Openbaar Ministerie wil 89 miljoen euro van Surinamer

30

De rechtbank in Rotterdam buigt zich komende week over de hoogste ontnemingsvordering van een veroordeelde crimineel tot nu toe. Het Openbaar Ministerie wil de Surinamer Bhagwandath P. ‘plukken’ voor 89 miljoen euro.

P. werd in 2008 door het gerechtshof in Den Haag veroordeeld tot 4,5 jaar cel voor deelname aan een criminele organisatie, fraude en het witwassen van crimineel verdiend geld. Het werd de Ficus-zaak genoemd.

Het ging in die zaak om grootschalige drugssmokkel tussen Suriname en Nederland. P. werd echter vrijgesproken van betrokkenheid bij de drugshandel.

30 REACTIES

 1. P. schijnt banden te hebben met B.
  Opnieuw een tegenslag voor deze B. en voor P.

  Intussen heeft B. de uitnodiging aan S. nog niet verstuurd.
  B. wil eerst praten met R.
  Ook wil B. nog niet praten met de tweede S. hoewel de derde S. uit de partij van de tweede S. erg staat te popelen voor een gesprek met B.

  Ondertussen wil het land S. nauwere banden aanknopen met het Afrikaanse land G., want een van de leiders van G. vindt mensen van S. erg lijken op mensen van G. en hoopt op een uitwisseling van studenten tussen G. en S.


  Maak melding

 2. het zijn deze gasten die allemaal zeggen dat ze eerlijk en hard hebben gewerkt voor hun centen . dit zegt vaak meneer randjitsingh.
  deze meneer die gepakt is is maar het topje van de ijsberg .er zijn nog heel veel van deze gasten die zeggen dat ze hard werken voor hun geld , er zijn nog meer van deze benamingen in nederlandse gevangenissen hoor ,tjoekoe no mang pai in holland dus worden ze in nederland gepakt ,zie denhaag en rotterdam .monie no e saar ding mang dies boi
  mie bar joe !!!!!!


  Maak melding

 3. PERO heeft het over “eerlijk verdiend geld” !!
  Zoek dat maar bij de door u zo bewonderde Moordclan
  rondom Desi !

  Trouwens uw baas DESI heeft een KEIHARD
  harddrugsvonnnis om zijn NEK !!

  Door de Massamoorden op eigen Sranangmans ,
  worden de aan het Volk beloofde projecten getroffen
  door het Krabita-Anu-virus !!!

  DINO had ook bijna HONDERD MILJOEN en meer
  eerlijk verdiend bij de Terreurgroep HEZBOLLAH !
  NIEMAND in Sranang, ook Papi Desi wist hier
  IETS van !!!

  En oom MELVIN (staatsveiligheid)moest in opdracht
  van Desi niet bemoeien in familiezaken zaken van
  de Boutas !!!

  Moro hebi o doro !!

  DRUKKERIJ Centrale Bank kan wegens een grote
  technische storing, GEEN BANKBILJETTEN MEER
  BIJDRUKKEN !

  SRD staat op “BOSSEN” !!!


  Maak melding

 4. Inderdaad het zijn deze mensen die zeggen dat ze hard hebben gewerkt voor wat ze bereikt hebben. Moet Toki hier geen reactie op geven?
  Is goed voor de stoofpot want het betreft mensen die op Toki zelf lijken. Maar baba en mai werden niet gepakt: hun kinderen en kleinkinderen zijn momenteel aan het rentenieren!


  Maak melding

 5. Drugs is hard werk!!! Een van de hardste, moeilijkste en meest risico volle ondernemingen.. Denk wat j wilt, maar zo is het. By the way die persoon woont in zn land van herkomst! Met zoveel geld is nederland t laatste land waar hy zou willen verblijven!


  Maak melding

 6. Waar bijft dat massaal commentaar op dit nieuws. Een Surinamer schrijven ze. Is dat een echte Surinamer die dat gedaan heeft? Die zou dan van plan zijn geweest om Suriname op te kopen. Ze moeten onze naam niet bevuilenbin zulke mega criminele zwendelpraktijken.


  Maak melding

 7. Mensen, sorry ik bedoelde DOOFPOT. Er staat nu STOOFPOT in mijn commentaar. En dat zijn 2 verschillende dingen. Ligt aan mijn toetsenbord selectie.
  Excuses!


  Maak melding

 8. Srafu

  PERO heeft het over “eerlijk verdiend geld” !!
  Zoek dat maar bij de door u zo bewonderde Moordclan
  rondom Desi !
  ==
  Srafu, een slaaf ben jij en een slaaf zul jij blijven ook!
  Nooit geweten dat Desi ook de hand heft gehad in die moorden van RAWAGEDE jo k@ EZEL jo!


  Maak melding

 9. @ Pero,

  Deze ‘hardwerkende’ Parmessar is familie van de andere ‘hardwerkende’ Parmessar die in het verleden geld had verduisterd bestemd voor de gezondheidszorg.
  Ze zijn matties van de NDP en dus ook van jou.
  Zo en nu mag jij weer verder.


  Maak melding

 10. Pero voor alle duidelijkheid ook in Nederland zijn ze omkoopbaar.In taata laten ze zich omkopen vakanties,hoeren,geld enz enz.

  odi odi Mundo


  Maak melding

 11. jiyani mie boi ik weet dat jullie parmissar zien als een verrader omdat hij van de ndp is en geen vhp wij weten dat jullie anders denken zoals wanpipel ,je ons dat niet uit te leggen wij weten het hihihihihihihi wij weten dat allemaal jou soort genoten die aan de ndp gelieerd zijn ,dat jullie ze zien als verrader mie mang .ze moeten allemaal vhp stemmen dan pas zijn ze goed he .je kent die film wanpipel toch je kent die vrouw die jullie verachten toch ,het zijn niet mijn woorden hoor zij weet er alles van .als het een witte man was geen probleem hihihihihihih ,als parmissar in een blanke partij zou zijn geen probleem maar omgekeerd wil die blanke jou niet dat is het verschil jiyani .obama slijmt niet hij is zich zelf en daarom is hij president geworden van alle amerikanen .


  Maak melding

 12. mundo
  nederland is niet gevrijwaard van corruptie daar doen ze het om met jongetjes naar bed te gaan ,vraag het de baas van de aivd joris denmink en de drie nederlandse officieren holthuis,wabeke en wooldrik wat ze met minder jarigen hebben gedaan en deze zaken dreigen de doofpot in te gaan ,hier leven die echte smeerlappen.


  Maak melding

 13. Deze meneer P. Bhagwandath is een neef van twee bekende VHP parlementariers die grote belangen hebben in de transport, de vastgoed, de autobranche en winkelsector in Paramaribo. Tel uit de winst.


  Maak melding

 14. Laatst waren ook 2 ! Gezusters gepakt die rijk dachten te worden en vervolgens aan voet van baba en mai zegen te gaan vragen voor wat ze bereikt hebben is Sra ram namie.


  Maak melding

 15. @Pero,
  Je hebt het goed uiteengezet! Als je het gemaakt heb, mag jij achtergrond niet verloochenen want je bent VHP-er en je achtergrond is India. Maar als ze niet breed uit kunnen wat je verdiensten zijn als Toki look alike dan ben je ineens SURINAMER en liefst NDP-er want dan verloochen jij jezelf INEENS NIET. Hihihihi Ai boi, deng koelie diesi oh kiri mi!


  Maak melding

 16. Luister eens mensen,
  Nu zonder grap. Ik poneer hier een stelling.
  Stel dat ik als ZWARTE MAN op VVD stem. (Ik ben lid of aanhanger van deze partij!)
  Nu zit liegen, bedriegen, oplichten en veel meer zwendelaarspraktijken bij mij in het bloed en dat van mijn familie. Als ik vandaag of morgen tegen de lamp loop met mijn zelfverrijking, is het dan eerlijk dat de oorzaak bij de VVV gelegd mag worden? Deze mensen hebben zoveel familie geheimen. Hoe kun je als leek in Godsnaam doorheen prikken?
  Ik ben die indoctrinatie van deze bevolkinsgroep werkelijk meer dan zat!!!!!!!


  Maak melding

 17. @Pero en van 1503 tot en met 1863: waarom roept u die arme zwarte Afrikaan die zoveel moeite doet op zoek naar geluk niet naar Suriname toe ? Dan kunnen alle zwarte racisten onder 1 dak wonen en kan de rest van de wereld, die wel bereid is om vooruit te komen, een enorme hek om SU bouwen.
  Eigenlijk ga ik vanaf nu gewoon voor zwarte Piet zijn hoor.


  Maak melding

 18. @1502tot1863
  Een raadsel.
  Vraag: Noem mij een kleur onder de tien!
  Antwoord: woensdag!
  Dom raadsel?
  Ja natuurlijk! Net zo onsamenhangend als jouw stelling.


  Maak melding

 19. Ik kan niet wachten tot onze nieuwe lening in de nieuwe setting. Hoeveel krijgen wij van China?

  Wanneer krijgen wij een nieuwe desie? En een nieuwe regering?


  Maak melding

 20. Van 1502 tot 1863@ Je hebt zeker niks te doen kijk maar hoeveel reactie,s je hebt geplaatst met poep alleen maar rommel man donder toch op

  pero@ 1 vraag is wan pipel nou een documentaire,een biografie of een speelfilm je kan beter naar tom en jerry gaan kijken dombo,je bent licht in je hoofd joe ede ligtie als een jong meid.

  laat me


  Maak melding

 21. @ Pero,

  Waar haal jij het recht vandaan om voor mij te denken.
  Hoe kan je weten wat ik denk. Ben jij soms degene die bepaalt wat mijn hersenen denken.
  Beter ga jij je hersenen eens goed sturen en niet gelijk uitlatingen doen die je niet eens kunt bewijzen.

  Zodra jij en degenen die op jou lijken een hindustaanse naam lezen, gaan jullie er vanuit dat die hindustaan een VHP’er is.
  Daarom heb ik ook altijd gezegd dat de hindustanen die op de NDP hebben gestemd als stemvee worden gebruikt.
  Als het erop aankomt scheren jullie creolen alle hindustanen over 1 kam.

  Alle grote drugbaronnen onder de hindustanen zijn gelieerd aan de NDP. Immers soort zoekt soort. Bouterse was ook een grote drugsbaron en is dat misschien nog steeds.


  Maak melding

 22. @S. Badalsing,

  Indien Bhagwandath Parmessar een neef is van 2 bekende VHP parlementariërs, dan eet deze Parmessar van 2 walletjes.

  Laat hij maar met dat geld over de brug komen. Met zulke heb ik totaal geen medelijden.


  Maak melding

 23. P is miljardair en heeft weer 4 casinos aangekocht en volgens berichten staat hy nu op 11stuks.
  Suribet lotto.
  Yokohama autobedrijven.
  Visverwekingsbedryf.
  Enz enz..
  Ik ben de tel kwyt geraakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.