Damaru’s nummer ‘De Mooiste Vrouw’ komt op z’n jaardag uit

9

PARAMARIBO, 12 jun – ‘De Mooiste Vrouw’, het nummer dat President Desi Bouterse speciaal voor de zanger Damaru heeft geschreven, komt op zijn jaardag uit. Dat verklapt de zanger uit Suriname aan Paramaribo Entertainment Newz Network. “Ik breng hem op mijn jaardag, 2 juli aanstaande, uit. Het is tevens mijn nieuwste single, na een korte stop van ongeveer drie maanden”. Het lied, dat geïnspireerd is door First Lady Ingrid Bouterse-Waldring, is opgedragen aan alle vrouwen.

President Desi Bouterse heeft de tekst van het lied, tijdens een onderhoud aan Damaru aangeboden. “Ik dacht dat het staatshoofd grapte toen hij het had over een lied”, vult de zanger aan. Van ‘De Mooiste vrouw’ komt er ook een clip uit. Volgens Rosco Mac Nack, de producer van het nummer, wordt het een grote hit. “Het lied is ‘catchy’ en kan een meezingertje worden”, meent hij.

Over de nieuwe ontwikkelingen in zijn politieke carrière zegt Damaru: “Ik zit goed en ga komend schooljaar (oktober) mijn studie weer oppakken”. Dino Orpheo Canterburg, zoals hij officieel heet, wil Public Administration studeren. (FOTO: Damaru overhandigde zijn album “In mijn dromen” vorig jaar aan de First Lady)

UPDATE 2 Juli 2015:
Damaru is vandaag jarig en het nummer is uitgekomen:

9 REACTIES

 1. Hoop niet dat ,,dat de mooiste vrouw ,, Ingrid Bouterse moet voorstelken, want dat kan het imago van de Surinasmse vrouw alleen maar schaden, en het feit dat die domme Damaru muziek gaat uitbrengen van de fam. Bouterse, is een teken dat Damaru, die overigens niet om aan te horen is, op zijn retour is.


  Maak melding

 2. Ja baja damaru hoe diep ben jij gezakt! Je zingt en kruipt voor een moordenaars familie. Je zult oogsten wat je zaait. Hopelijk is er genoeg vaby voeding om je nakomelinfen te voeden. Wie heb je uitgenodigt op je verjaardag! Ik ben benieuwd!


  Maak melding

 3. Zo, Bouterse is een veelzijdige man. Liedjes schrijven, moorden, en passant het land voorzitten, dealen, wapenhandel, erotische bladen verkopen, tussendoor een coup plegen, voorzitterschap van een politieke partij. Die man is druk bezig man. Binnenkort komt mogelijk ook z’n erotische film uit. Geregisseerd door hem zelf. Maar ik denk niet met Ingrind in de hoofdrol.


  Maak melding

 4. Ga en koop deze CD als die op 2 juli uitkomt. Wat hier gebeurt, is al geschiedenis! Een president die ook nog muziek schrijft.
  En kijk naar de foto.
  Hierop staan2staan2 inheemsen, de oudste bewoners van ons land hoor, jongens en meisjes! Eeuwen geleden waren het deze mensen die voor hun en onze vrijheid vochten TEGEN de blanken.


  Maak melding

 5. Als we de handen ineen slaan komen we er wel. We moeten populistische gedachten opzij zetten. Daar als we de goden van Suriname verzoeken er hooguit 2 bevolkingsgroepen zich recht verlenen op basis van geschiedenis!
  Als ik in mijn huis zin heb om hindostaans muziek op te zetten foe ik dat. Als ik Chinees wil horen, doe ik dat, als ik krontjong wil horen doe ik dat ook. Ik heb ook mijn komenten van europees klassiek of Hollandse smartlap. Onze cultuur is rijk! Ma ding tem disi de gimi foe dansi wang Sambura kon miti wang kawna!
  Dat moet allemaal kunnen. Want wi na Sranang Mang. If oeng hori oeng srefi da we de kon moro fara. Laten we ons niet ophitsen!


  Maak melding

 6. waar zijn al die eerdere reactie ,van deze damaru en Ingrid.
  deze site is geen mening site ,als iemand een mening heeft wordt gelijk verwijdert .beste dhr/mv laat alles staan zo als in echte democratie hoort, ook als iemand kritiek heeft op een persoon .


  Maak melding

 7. Als men de reacties leest dan zou je denken dat het gros van de Surinamers in de vorige eeuw is blijven hangen,maar niets is minder waar..het zijn een stelletje ongeregelde uilskuikens die hier stommiteiten uit kraait.bv. MANU,ik ben bijna zeker dat de first lady knapper is als de jouwe,[ als je eentje hebt ] dus jaloezie.dus ga slapen jochie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.