donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentShows Roué Verveer in Suriname uitverkocht

Shows Roué Verveer in Suriname uitverkocht

-

Does Travel

De stand-up comedy shows onder de naam ‘Tjar A Lobi’, die cabaretier Roué Verveer in juli in Suriname geeft, zijn al uitverkocht. Het gaat om in totaal vijf shows. Twee in hotel Torarica en drie in theater Thalia. “Ik heb er zoveel zin. W’o tjar a lobi !”, reageert hij.

Verveer treedt elk jaar wel een paar keer op in zijn geboorteland Suriname. Maar met een geheel eigen show was de comedian in 2011 voor het laatst in het land. De ‘Tjar A Lobi’ shows vinden van 24 t/m 27 juli plaats. In het voorprogramma staan Rayen Panday uit Nederland en het opkomend Surinaams talent Pres Juriaantje(FOTO).

Verveer maakt zijn debuut als comedian bij de Comedytrain in 1999, maar inmiddels heeft hij al vijf solovoorstellingen op zijn naam staan en was in 2011 genomineerd voor de meest prestigieuze cabaretprijs: “Neerlands Hoop”. Samen met collega’s Murth Mossel, Howard Komproe en Jandino Asporaat vormen zij het cabaret kwartet Caribbean Combo. Dit jaar toert Roué Verveer met zij nieuwe voorstelling ‘FF Wat Anders’ langs de theaters.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES