Sabrina Starke lanceert Pop Up Livingroom

2

De Nederlandse zangeres en songwriter van Surinaamse komaf Sabrina Starke opent in het weekend van 19-21 juni haar eigen pop Up livingroom in de Ferry Store in Rotterdam. Hiermee zet ze een concept neer alsof je een weekend lang in haar eigen huiskamer bent. Een huiskamer waar muziek en zelfontwikkeling centraal staan.

Sabrina heeft een aantal bijzondere mensen die zij op haar carrièrepad is tegengekomen, gevraagd om aan Livingroom deel te nemen. Daarbij heeft ze de thema’s die haar inspireren op een creatieve manier omgezet tot een afwisselend programma, waar zij ook zelf actief aan deelneemt.

Tijdens de drie dagen zijn er diverse activiteiten die gericht zijn op Sabrina’s persoonlijke leven en voorkeuren. Op vrijdag 19 juni is de opening met een showcase van Sabrina & live band. Hierna is er een afterparty met DJ Nixon Dias. Op zaterdag 20 en zondag 21 juni staan op het programma empowerment workshops, voordrachten en verhalen van verschillende kunstenaars, een Q&A met Sabrina door Music Matters, lifestyle & natural hair sessions en nog veel meer muzikale momenten.

2 REACTIES

  1. Heel mooi hor I’m wishing here Lot’s of luck in this wonderful idea .I hope it gets a good rating and airtime and yes we can laten wij achter dit product staan en het een kans geven en laat dit ook een bron van inspieratie zijn voor de surinamers aldaar lets do something different whit music art and culture


    Maak melding

  2. Mooi initiatief van Sabrina Starke. Is echt supervet en heel cool om dit nieuwe concept te bedenken. Zij is talentvol en zingt echt supermooi. Thumbs up hoor voor Starke. Heel fijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.