Ondersteuning voor Maritieme Autoriteit Suriname

1

Stephen Bennett (m), expert op het gebied van het internationale maritiem betonningsstelsel, op bezoek bij Cornelis Amafo (l), directeur Maritieme Autoriteit Suriname (MAS). Bennett is verbonden aan de World Wide Academy van de International Association of Marine Aids to Navigation and Lighthouse Authorities (IALA).

Het doel van zijn bezoek aan Suriname is het om een technisch adviesrapport over Suriname te maken voor de IALA, de autoriteit die verantwoordelijk is voor de navigatiesystemen wereldwijd. Het adviesrapport is in het kader van de verdere ontwikkeling van de maritieme sector in Suriname, waarbij de IALA zal nagaan waar de MAS ondersteuning nodig heeft.

Bekijk ook:

1 REACTIE

  1. Ha, da’s een goeie! Het zal straks een stuk drukker worden voor de rede van Paramaribo met al die extra “pakket”-boten die moeten gaan varen! Belangrijk voor Su dat deze schepen in goede wateren (be)geleid worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.