So You Think You Can Cook?! in Suriname

1

PARAMARIBO, 6 jun – De eerste ronde van So You Think You Can Cook?! (SYTYCC) is een overweldigend succes geweest. Ruim duizend bezoekers zagen bij Bar Zuid aan de Van Sommelsdijckstraat vijf teams strijden om een plaats in de finale op 6 december as. en uiteindelijk Food Therapy als winnaar en Jammie Worst als runner up die finale bereiken.

Zondag 7 juni is het tijd voor de tweede ronde van SYTYCC en wederom zullen de winnaar en de runner up zich kwalificeren voor een plaats in de finale. De bedoeling van SYTYCC is dat culinair talent op particulier of bedrijfsniveau de uitdaging aan gaat om een buitenlands gerecht met Surinaamse ingrediënten te bereiden. Deze editie is er een speciale samenwerking met de Stuurgroep Ontwikkeling Cassave sector Para (STOCPA) wat betekent dat cassave een verplicht ingrediënt in de recepten is.

SYTYCC is tevens een wedstrijd voor fotografen. Onder auspiciën van bodyNsoul Photography, de officiële event photographers van SYTYCC, en onder leiding van Patrick Krolis worden drie talentvolle aspirant fotografen in de gelegenheid gesteld om hun skills op het gebied van event photography te laten zien. “So you think you can shoot?!” De winnaar van elke ronde gaat door naar de finale en maakt uiteindelijk kans op een exclusieve stage bij bodyNsoul en mogelijk zelfs een vaste baan als fotograaf.

FOTO: Het team van Jammie Worst dat zich de vorige keer kwalificeerde voor de finale(bodyNsoul Photography).

1 REACTIE

  1. Dus de bravoe en bonjo en andere gerechten moeten een buitenlands tintje krijgen? Voor de toekomstige export? Niet slecht gedacht, maar dan moet je ook buitenlandse proefpersonen hebben voor een goede waardering van de gerechten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.