Selectie Suriname in nieuw tenue op WK-kwalificatiewedstrijd

19

Het Surinaams elftal speelt dit weekend haar eerste officiële match onder trainer Dean Gorré. Daarbij is het team gestoken in een compleet nieuw tenue geleverd door het Nederlandse bedrijf Klupp Sportswear. Dit nieuwe thuis- en uitshirt werd onlangs geïntroduceerd en de reacties van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB), de spelers, de trainers en alle supporters in Suriname en ook in Nederland zijn heel positief.

“Glynor Plet (Go Ahead Eagles) en Milano Koenders (Heracles Almelo) hebben kortgeleden in het nieuwe thuis- en uitshirt voor de fotografen van het bedrijf geposeerd en beide voetballers wilden graag het shirt aanhouden. Ze vonden het zo mooi dat ze het niet meer uit wilden doen. Ze zijn zo in het tenue van het nationale elftal in hun auto gestapt. Dat was leuk om te zien”, aldus Jeroen van der Horst, salesmanager van Klupp Sportswear.

Klupp Sportswear is een sportkleding groothandel in Barendrecht. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de productie en verkoop van sportkleding en sportartikelen van het merk Klupp. De kledinglijn bestaat uit een uit- en thuistenue, trainingspak, reispak, warming up-shirt en reistas. Binnenkort is het NATIO outfit ook voor de fans beschikbaar.

Het thuis shirt:
thuis

en het uit shirt:
uit

19 REACTIES

 1. Waarom wordt het Surinaams shirt niet door een sportmerk geproduceerd zoals Nike, Puma of Umbro?

  En kunnen ze niet gesponsord worden door een Surinaams bedrijf? De ING bank is bijvoorbeeld de hoofdsponsor van het Nederlands Elftal. Kan Surinam Airways of De Surinaams Bank natio niet sponsoren? Of is er echt geen geld hiervoor?

  Mooi shirt by the way. Ik hoop alleen niet dat ze problemen gaan krijgen met Gucci want die krijg en uiteinde van die mouwen is nogal identiek aan Gucci.


  Maak melding

 2. Famiri @Sabajo,
  Goeie vraag “Het rood-wit-groen is verwerkt, maar waar is het geel?”
  De bedenkers van deze shirts zijn gericht op de toekomst.
  Weldra bestaat onze natio uitsluitend uit Chinese spelers.
  En daar is het geel.


  Maak melding

 3. @blaka bakra
  Zo zie je maar weer dat er geen vertrouwen is in de eigen Surinaamse spelers. Maar we verwachten wel dat ze winnen en het WK halen.


  Maak melding

 4. Beter dan het bekende afschuwelijke shirt. Leek wel een kermisattractie.

  Maar nu moet het Surinaams vlaggetje links onder nog naar de borst. Dat staat trots! Dus op de plaats van SVB logo, want dat moet naar beneden.


  Maak melding

 5. Wanneer gaat het surinamse volk eens positief denken in plaats van al die negatieve uitspraak.
  Er is iets moois aan de hand voor het eerst is er spraken van een gezamelijk een wording van voetballers van su en van nl en dan zo negatief . ik zeg natio ik sta achter jullie ga door met mee jullie bezig zijn ik weet dat het surinamse volk achter jullie staan en als jullie op het vetd staan is er geen su en nl su op veld maar suriname.
  Dank u


  Maak melding

 6. “als jullie op het vetd staan is er geen su en nl su op veld maar suriname.”

  Zegt u dat a.u.b. maar aan de mensen die zich “echte Surinamers” noemen. Ja dat is tegenwoordig een nieuwe benaming voor de mensen die in Su wonen. Over het algemeen worden de in Nederland wonende Surinamers met de nek aangekeken en moeten het liefst blijven waar ze zijn. Ze hebben ook hun eigen naam van de “echte Surinamer” gekregen want ze worden heel liefkozend “Surned” genoemd.

  Lees ook bepaalde postings hier op de site van de dommeriken die denken dat zij over het lot van de in het buitenland wonende Surinamers kunnen en mogen beslissen.

  Maar de NL voetballers worden nu wel omarmd en op handen gedragen, ook typisch iets voor de “echte Surinamer”


  Maak melding

 7. surinaams spelers in nederland die hier geboren zijn in nederland speel nooit voor suriname want nederland is hun land geboorde land en zoo hoort het ook dus dag suriname verwacht niet dat deze top suri nederlanders want zoo worde we genoemd en gehekelt dat hun ooit voor suriname elftal kom spelen mooi niet de klasse en hoog nivo van nederlands voetbal elftal is veel te groot en tempo en het mooist is dat voetbal elftal van nederland is kleur rijk heel mooi en van alle landen zullen deze jongens die hier geboren zijn voor nederland spelen is hun land zoo ook mij land en daar zijn heel veel landen jaloers op niks voor niks haal we elke keer finale of tweede plaats op wk nu alleen nog wereld kampioen worden dat kom nu ook er aan met heel veel goede spelers van nederland waar heel veel halfbloedjes met surinaams voor ouders hier nu speel voor oranje dus dag paramaribo maak het beste van met jullie amateur spelers want wij woon hier en dit mooi nederland is ons land waar we ook als moet in oorlog zal vechten voor dit land tjauw


  Maak melding

 8. I am only writing to let you know of the wonderful encounter my cousin’s daughter gained checking your web site. She came to understand lots of things, most notably how it is like to have an amazing giving character to let the others very easily thoroughly grasp various complex matters. You actually exceeded her expected results. Many thanks for coming up with those productive, dependable, educational as well as easy tips about your topic to Tanya.


  Maak melding

 9. Deberías ponerte en forma por tí misma. No para conseguir a ningún hombre. Parece mentira que a estas alturas de siglo sigamos teniendo esa actitud tan sexista de culto al cuerpo.


  Maak melding

 10. Love this. I was a teacher before I had kids and wouldn’t have believed you if you told me I wouldn’t be someday. Then they put my son in my arms and my whole being changed. It’s funny how no one ever told me how profoundly I would change or maybe they did and I didn’t believe them.


  Maak melding

 11. When will we see this team on the Copa America?
  please change this “KLUPP” design,..looks cheap,
  “Kelme” shirts looks more professional, Adidas, Penalty, Topper, Juma will do 🙂


  Maak melding

 12. ils sont petits, verts et puissants physiquement. Ils se nourrissent exclusivement de chauve-souris et ne sortent que la nuit. je précise à toute fin utile que j’ai commencé à me taper là, au gnac comme je l’annonçais. y’a personne sur le site ce soir (ce mois-ci carrémen). je peux faire le stricker si je veux.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.