Quintis Ristie in theater met The Holy Comedy Show

0

De Surinaams-Nederlandse acteur en presentator Quintis Ristie is deze maand te zien in het theater. Samen met zijn kompaan Mino van Nassau heeft hij een hilarische show samengesteld: The Holy Comedy Show, een variétéshow boordevol humor, entertainment, muziek en dans. Quintis en Mino hebben hun leukste acts gecombineerd met de beste artiesten, die als intermezzo hun kunsten vertonen.

Met deze theatershow wil de in Suriname geboren en getogen Quintis in een talkshow setting zijn levenservaring en belevenissen delen. Ook biedt hij tijdens de show upcoming artiesten een podium. In deze try out heeft Quintis gekozen voor een groep inspirerende artiesten: Neda Boin & Dr.Rum (zanger en rapper), Arie Koomen (Comedian), Unorthodox (exclusief dansgroep), Mary Pepper (standup comedian) en Mino van Nassau(comedian).

De voorstelling vindt plaats op 18 juni om 20.30 uur in Theater Zuidplein te Rotterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.