Typhoon bij aftrap van Zomercarnaval Rotterdam

0

Rapper Typhoon, Glenn de Randamie, is toegevoegd aan het podiumprogramma van Rotterdam Unlimited op vrijdag 24 juli. Die dag wordt het startsein gegeven van de 31e editie van Zomercarnaval, met o.a. de Battle of Drums, de Zomercarnaval Straatparade en de Rueda de Casino. Typhoon is momenteel één van de meest felbegeerde rappers van het moment en heeft met zijn laatste album Lobi da Basi vriend en vijand verrast. Met dit album heeft Typhoon binnen een jaar een Gouden Plaat in de wacht gesleept en louter lovende recensies ontvangen.

​Het is inmiddels 7 jaar geleden dat Nederland kennis maakte met Typhoon, ook bekend als Glenn de Randamie. “Als je wilt groeien als artiest, dan moet je ook groeien als persoon”, dat is het motto van Typhoon en dit klinkt door op zijn nieuwe album Lobi Da Basi. Voor dit album maakte Typhoon een culturele, muzikale wereldreis die hem leidde van Suriname tot Brazilië en van New Orleans tot Kaapstad.

Op vrijdag 24 juli trapt de 31e editie van Zomercarnaval af met de spectaculaire Battle of Drums. Wat ooit begon als het opwarmertje voor de Straatparade is nu uitgegroeid tot een happening die de hele binnenstad van Rotterdam op z’n kop zet. The Rhythm All Stars, Unicum en Team Explosion zijn de drie brassbands die samen strijden om de titel van Beste Brassband van Nederland. Op zaterdag 25 juli gaat de kleurrijke Zomercarnaval Straatparade om 13:00 uur van start vanaf de Blaak met ruim 25 groepen en meer dan 2.500 dansers en danseressen in de mooiste kostuums met de swingende sound van de carribean.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.