Surinaamse Partij van de Arbeid strijdt door

7

PARAMARIBO, 3 jun – De Surinaamse Partij van de Arbeid, SPA, blijft zich inzetten voor land en volk. Dit stelt SPA-voorzitter Guno Castelen in de nasleep van de algemene verkiezingen. Die mogen dan niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd voor de SPA. Maar de geest van democratie behoudt de overhand.

“De partij wil benadrukken dat ondanks geen zetelwinst verkregen is en de verkiezingen een ander niet-gewenst resultaat hebben opgeleverd, de SPA onverkort zal voortgaan in de strijd voor de lotsverbetering van alle Surinamers en het behoud en de bescherming van de democratische rechtstaat.” De ogen zijn nu gericht op de nieuwe regering.

De hoop en verwachting is dat de regering de politieke wil en daadkracht zal demonstreren, onder condities van vrijheid en de principes van gelijkheid en democratische rechtsbeleving, voor groei en voorspoed van onze natie. “Ingegeven door onze principes en maatschappelijke rol om welvaart en voorspoed te bewerkstelligen voor iedere Surinamer in dit land, zullen wij met anderen samen werken aan de opbouw van Suriname.”

7 REACTIES

 1. partij van de arbeid probeert hoe dan ook…. ook bij die jampot te komen jullie van spa da91 hebben geen enkel recht van bestaan laatstaan een zetel bemachtigen .tijd verlies opdoeken en gewoon stemmen voor de ndp .


  Maak melding

 2. Door bewust, willens en wetens te stemmen tegen de geest der democratie is op 25 mei voor de geest der tirannie losgelaten over gehee Suribabawe. Hihi, neks no fout, voor wat komen gaat.


  Maak melding

 3. “De partij wil benadrukken dat ondanks geen zetelwinst verkregen is en de verkiezingen een ander niet-gewenst resultaat hebben opgeleverd, de SPA onverkort zal voortgaan in de strijd voor de lotsverbetering van alle Surinamers en het behoud en de bescherming van de democratische rechtstaat.” De ogen zijn nu gericht op de nieuwe regering.
  =
  De SPvDA heeft nooit op eigen kracht de waarde van 1 zetel behaald, waar praten wij over?


  Maak melding

 4. Het volk wordt uiteindelijk ook schijtziek van al dat politiek gelul in het land. Eerst moeten de mensen zich de moeite getroosten om op een leger aan politieke partijen/combinaties te stemmen en nadat zij gesproken hebben moeten zij ook nog hopen en bidden dat die grappenmakers door 1 deur kunnen. Wat voor rotsooi is dat? Of is het wachten op een of andere orkaan om alle neuzen in 1 richting gericht te krijgen?


  Maak melding

 5. SPA – Soso Poor Apra. Deze Castelen denkt dat de Surinamers hun kop in het zand blijven steken. Doordat deze naast zijn schoenen lopende “meneer” het meest “verdorven en verfoeide” in Suriname namelijk, de OUDERWETSE ETNISCHE politiek ondersteunt, heeft dat restje vertrouwen en dus zijn kop gekost.

  Deze Poor Apra zegt voor “democratie” op te komen, maar hij vervoegt zich tussen de “ETNISCHE en RACISTISCHE” partijen. Dan is het duidelijk dat het hier gaat om EIGEN GEWIN, dus is het een GROVE LEUGEN wanneer Ca-stelen zegt voor de democratie ofwel Surinaamse volk op te komen.

  Een partij, uit de arbeidershoek, gaat zich vandaag de dag toch niet verschuilen achter dergelijke “figuren”, waar de belangen meer dan duidelijk TEGENSTRIJDIG zijn.

  Het volk heeft de SPA – Soso Poor Apra, duidelijk de laan uitgestuurd. De SPA – Soso Poor Apra is in het VERLEDEN blijven steken en nimmer met de TIJD meegegaan.

  Op zo’n LACONIEKE en INTERESSELOZE wijze politiek bedrijven, zou niemand de ander wijs kunnen maken, dat de SPA – Soso Poor Apra voor het volk op komt.

  Ca-stelen, z’n kansen zijn verspeeld en dient de politiek derhalve VOORGOED VAARWEL te zeggen.

  Als Ca-stelen graag wilt sollen met belangen van derden, dan maar met die van een virtuele V 7, NO PROBLEM. Maar niet met de belangen van het Surinaamse volk die naar MODERNITEIT streeft.

  Er zullen genoeg mensen zijn, die de ASPIRATIES van voornamelijk de ARBEIDERSKLASSE, wel op WAARDE weten te schatten.

  ETNISCHE POLITIEK en DEMOCRATIE zijn echt GEEN VRIENDEN van mekaar!

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 6. Met leugens kan je geen enkele strijd winnen, dat ze het bij Spa nogsteeds niet door hebben. Het Surinaams volk voorbwie jullie zgn gaan strijden moet niets van jullie hebben, get lost.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.