Verkiezingsautoriteit Suriname woest op waarnemers EU

50

PARAMARIBO, 1 jun – Waarnemers van de Europese Unie hebben het knap verbruid bij het Onafhankelijk Kiesbureau, OKB. OKB-voorzitter Jennifer van Dijk – Silos vindt hun gedrag stuitend. Dat was op verkiezingsdag zelf.

Waarnemers van de EU hebben een burger ‘aanmatigend’ aangesproken. Het gebeurde in een stembureau in Nickerie. Achteraf bleek de burger een waarnemer van het OKB zelf. “Ik ben heel boos op de EU-waarnemers. De mensen denken dat hier apenland is”, zegt Van Dijk – Silos tegenover de Ware Tijd. Het is niet de taak van waarnemers in te grijpen tijdens stemprocessen. De EU-waarnemers behoren het te weten.

Bovendien vallen zij onder het gezag van het OKB. “Zij mogen geen dingen doen, die zelfs het OKB niet mag. Ze moeten evenals wij slechts observeren en wat ze constateren verwerken in hun rapportage en adviezen. Wat mij betreft komt de EU nooit meer hier. Desnoods ontstaat er een politieke rel, maar zolang ik voorzitter ben van het OKB, zijn ze niet meer welkom”, aldus Van Dijk – Silos. Van waarnemers van andere internationale organisaties zijn geen klachten gemeld.

50 REACTIES

 1. Deze dikzak moet effe dimmen!

  Ze heeft er zelfs een grote puinhoop van gemaakt. Ze is ongeschikt als leidinggevende, iedereen neemt een loopje met haar. Al hijgend en puffend probeert ze alles bij te houden, Bah!

  V7 had van te voren gewaarschuwd voor het automatiseringssysteem, en het antwoordt was steevast; next no fout, en wat blijkt nu…..

  Waarom neemt ze de overige waarnemers (OAS, Caricom/Unasur) niet onder de loep?
  Waar waren ze tijdens de verkiezings-avond/nacht?
  Wat was het doel van de waarnemers, want dit was overduidelijk een ‘uitje’ van de zaak, zolang er geen ‘bloedige’ protesten zijn, dan is alles goed.

  Draai die torie niet, je kunt niet organiseren, delegeren, omgaan met adhoc situaties, veels te dom en onder deplak van dibri!
  Maak er geen zwart-wit issue van, lekker goedkoop.

  Die haaientanden van je moet je laten zien aan die miranda, maar dat durf je niet hé …


  Maak melding

 2. Als het niet apenland is dan is het zeker een absolute bananen republiek.Dan moet de mevrouw zich niet zo erg op de pik getrapt voelen.De E.U heeft haar niet persoonlijk in de kruis betast.Bij haar is het ook steeds dat anderen de schuld dragen.A no mi.


  Maak melding

 3. De mensen denken dat hier apenland is”, zegt Van Dijk – Silos tegenover de Ware Tijd. whoehaaa,dat is het zeker. een Paarse apenland die met scheermesjes spelen.


  Maak melding

 4. Tja loekoe fa ding negre ,Esnearld e a ,eh kroipie gie ding wittie bassie foe ding,hahahahah oen eh tang likkie ding g…….. .
  Esmerld joe takroe negre ,waarom maak je dat mens uit voor dikzak,ai baja zelf zal je er ook niet uitzien.

  Mevr.van Dijk heeft groot gelijk ,kom op voor je Surinaamse waarden en normen en geef die EU klojo’s goed van langs.


  Maak melding

 5. Aay Baja, die Silos is op haar teentjes getrapt.Weet zij wel,dat ze een super Puinhoop heeft gemaakt bij de landelijke verkiezingen. Nu wilt ze de EU waarnemers niet meer zien in Suri.De waarnemers zijn geen kleine jongens. Deze weten precies wat goed en fout gaat.Dus Fatu Silos wel begrip tonen!!! CHE!!!


  Maak melding

 6. Hahahaaaaaaa…van Dijk -Silos ,miss piggy, begin alvast bij je zelf ,ga maar na wie je baas is..juist de Wanted man op de Euro-en Interpol lijst bij naam genoemd bouta!
  Altijd is het de schuld van andere volgends de boutisten !


  Maak melding

 7. Dus die OKB-waarnemer deed dingen die niet deugden waardoor de EU-waarnemer over z’n toeren ging. Moet Silos niet eens met die OKB-waarnemer een hartig woordje spreken?


  Maak melding

 8. @Tune, je haalt de woorden uit m’n mond. Suribabwe is de ultieme bananen republiek. Er is gefraudeerd, mensen zijn omgekocht, bedreigd en god mag weten wat er nog meer is gebeurd. Als Bouterse niets te vrezen heeft schrijft hij een herverkiezing uit.

  Deze verkiezingen is een grote farce, grote poppenkast !


  Maak melding

 9. De mense denken dat het hiet apenland is, volgens van Dijk-Silos, Wat mij betreft komt de EU nooit meer hier. Desnoods onstat er een diplomatieke rel.
  En daar zulle ze in Europa wakker van liggen, van dat gesputter van de hoofd-apin


  Maak melding

 10. ai baja

  Mevr.van Dijk heeft groot gelijk ,kom op voor je Surinaamse waarden en normen en geef die EU klojo’s goed van langs.

  Noem eens 2 Surinaamse waarden en normen….

  Ben ik heel benieuwd naar…


  Maak melding

 11. Besie Turf heeft gesproken. Is ze eindelijk klaar met haar porties nasi, roti en tjaw min.
  Als ze in plaats van te eten haar werk had gedaan was Suriname niet in de situatie waarin ze nu zijn wanneer het de telling betreft. 1 week later en nog steeds geen officiele resultaten.
  Silos veeg het bamie vet en die masala eerst van je gezicht. Foei toch!


  Maak melding

 12. @ Ai Baja,

  Normen en waarden in Suriname? Mag ik een kotszakje! Mevrouw Fatso moet haar problemen niet op het bordje van de waarnemers leggen! Maar in Suriname heeft altijd een ander de schuld. Schijnheilig volk!


  Maak melding

 13. Wat een woeste tante jennie van dijk baja, is te merken aan haar gezicht.
  E.U.waarnemers u bent gewaarschuwd en laat het voor de unasur!!!!


  Maak melding

 14. vrij advies: als meneer of mevrouw de term “apeland” heeft gebruikt, met gezwinde spoed een klacht indienen.

  in sommige landen worden zulke dingen nog onderzocht, en omdat sommige mensen een naam te verliezen hebben. zullen zij zich twee keer bedenken voor zich zo uit te laten.

  verder nog een vrij advies: beste mevrouw silos-van dijk, wordt niet zo boos op die persoon, dien hem of haar gewoon van repliek. net als surinamers gewend zijn. oh ja, surinamers kennen alleen maar scheldwoorden, verder komen zij niet. dat maakt het inderdaad een beetje moeilijk. ik weet het dan ook niet meer.


  Maak melding

 15. Deze mevrouw probeert met deze zaak de frauduleuze verkiezingsuitslagen te maskeren.
  Ze weet dat er cruciale fouten zijn gemaakt bij de stembureau’s.
  In een beschaafd land geen apenland zouden nieuwe verkiezingen moeten worden gehouden vanwege deze frauduleuze zaken die aan het licht zijn gekomen in het duisternis.


  Maak melding

 16. De voorzitter heeftr gelijk, ze denken nog steeds overal de baas te zijn, in elke land willen ze dat men aan hun pijpen moet dansen.

  het moet nou eens opgehouden zijn, de eu wil overal de baas zijn:: in afrika, zuidamerika, azie, overal denken deze mensen dat ze god zijn.


  Maak melding

 17. Goedzo Iron Lady Mevrouw. Van Dijk-Silos,
  Zulke sterke ladies hebben we in SU nodig.
  De Talibans, Alkaida en IS die via de vluchtelingen stroom de EU binnenkomt zullen ze heel binnenkort een pompje laten ruiken.
  Soso Lobi en wan BRAZA
  ReddFoxx and Crew


  Maak melding

 18. -Als ik de tekst zo leest dan zegt het genoeg over Jennifer en al die mensen van Nis tijdens het tellen.

  Als de EU waarnemers onbeleefd waren hebben zij het van sommige Surinamers geleerd.

  Door alle toestanden nu, heeft Suriname gemaakt dat ze zelfs een “apenland” land zijn geworden.
  Suriname staat al bekend om zijn bananen republiek


  Maak melding

 19. @ Mie doro baka 1863,

  Je weet wat dat witte spul met je hersens doet, toch? Er is zowel linksom of rechtsom gefraudeerd! Heel simple. Maar iedereen wil gewoon de macht gehouden, het volk interesseert ze geen moer. In een democratisch, ontwikkeld land waren er allang nieuwe verkiezingen uitgeroepen. Maar Bouta is bang dat hij zijn presidentschap verlies, want dan gaat hij voor jaren achter de tralies. Dat wil hij koste wat kost voorkomen. Opo yu ai, mang.


  Maak melding

 20. Mi Gado, Mi Jezus,

  Spuit elf is ook weer als een fenix uit de as herrezen. Mijn dag kan niet meer stuk. Welkom terug ReddFoxx. Je postings zijn nog even niet ter zake doende als voorheen. Je maakt met aan het lachen.


  Maak melding

 21. Dre,

  Vrije of gratis adviezen worden in dit land niet op prijs gesteld.
  Zeker niet als de mevrouw in kwestie van Dijk-Silos heet, maar dat wist jij ook allang.
  Er wordt hier op dit forum geageerd tegen posters, die vinden, dat zij er niet uitziet en terecht.
  Ook ik vind, dat iemand in die functie er niet moet uitzien als een michelinvrouwtje, maar dat geldt voor heel veel meer mensen in dit land, onder andere de nodige politici.
  Volvreten en moddervet worden, is blijkbaar belangrijker, dan eens na te denken over kritische noten, die door anderen worden gekraakt.
  Daar kan ons kleine volkje van ruim 500.000 inwoners heel slecht tegen.
  We zijn het kleinste land in Zuid Amerika, maar trekken de grootste broek aan als het ons uitkomt, maar die past nooit.


  Maak melding

 22. Over waarden en normen hoeven ze hier in dit land al helemaal niet over te praten met een moordenaar al president met daarbij nog een amnestie op zak dankzij een stelletje grondwetrechtenschenders zoals Panka, Missikaba, Bouva, die hielenlikker van Abdoel en nog meer van dat gespuis van die paarse rotzooi.


  Maak melding

 23. Mevr.Sillos, de Eu hoeft ook niet te komen, het zijn jullie soortgenoten die straks als vluchtelingen naar de Eu komen, netals die bootvluchtelingen uit Africa.


  Maak melding

 24. Ai baja, Dommie!!!!!
  “De mensen denken dat hier apenland is”, zegt Van Dijk Silos.
  “Kom op voor je Surinaamse waarden en normen”.
  De mensen, buitenlanders zien Suriname inderdaad als een apenland waar een crimineel is gekozen tot president.
  Surinaamse waarden en normen zijn zoek en nergens te vinden.
  Het blijkt nu dat de apen geen verkiezing kunnen organiseren in apenland, daar geld nog altijd de wet van de sterkste.


  Maak melding

 25. Als dat het enige foutje is dat de EU waarnemers gemaakt hebben dan is er iets meer aan de hand met de woedende en wraakzuchtige houding van Mw van Dijk-Silos.
  Ze creëert storm in een glaasje water, rookgordijnen, zandstormen, troebel water! En ze draait mensen een rad voor de ogen! Dat is haar bedoeling! Van een mug een olifant maken om het echte probleem te verdoezelen. Fraude dus! Als de EU maar wegblijft!
  “Dus ga ik, Mw Van Dijk Silos, ze effe heel erg bang maken met mijn dikke nek, vettige smond en verroeste stem, dan kijk ik heeeel erg boos in de camera! Dat zal ze leren! Boehoehoe!!!”

  Intussen smelt de boter op haar kop en likt ze het gretig op met haar eeltige tong!
  Was zij het niet die toestemming gaf de stembiljetten in kartonnen dozen te laten deponeren?


  Maak melding

 26. Allemaal gedoe. Men vergeet echter dat deze verkiezingen wel SRD 80.000.000 hebben gekost of is dat allemaal aan paarse vlagen besteed zodat men geen mensen meer kon aannemen die het trfen en tellen vaardig zijn.


  Maak melding

 27. je kunt rustig zeggen,dat de suris niet voor verandering vatbaar zijn..

  ze willen geen verbetering,ontwikkeling vooruit gang..

  het liefst leven ze in een prasie oso..met een koko-lampoe..

  maar wel een dikke auto voor de deur op straat.

  maar ook nog stelen,roven,verkrachten om zo hun dag door te brengen..

  dat is tiepisch de gemiddelde suri vooral de donker gekleurde..,kijk maar om je heen,.

  van werken hebben ze nooit wat gehoord..


  Maak melding

 28. Wel het OKB en Van Dijk – Silos hebben dit weekend duidelijk laten zien dat het een “apen-land” is dus wat klagen ze???

  De paarse trut. Heeft zeker ook een concessie gekregen.


  Maak melding

 29. @MX

  Te veel drug gebruikt??
  Esmerald gaat vast niet als housenegro op je house partij willen komen. Die heeft zinvolle dingen te doen dan te feesten op kosten van anderen.


  Maak melding

 30. EU waarnemers komen niet meer in het land. Wie wil mag hier moord en brand schreeuwen maar het antwoord is al gegeven. Ze komen er niet meer in.

  De Russische regering heeft ze ook flink op de korrel genomen. Afrika zijn ze ook niet meer welkom. Ze gedragen zich alsof de wereld van hun is. Dat moet stoppen.


  Maak melding

 31. En ik ben woest op mijn man. Hij heeft zich nog steeds niet thuis gemeld. Zijn bordje rijst met Morjon is nog steeds niet aangeraakt. Mevrouw Silos zou er wel raad mee weten.


  Maak melding

 32. Er is een nek-aan-nek race tussen V7 en NDP, die beiden richting de 300 kiesmannen gaan, echter is het duidelijk dat de kiesmannen van kiesdistrict I de doorslag zullen geven. Het is verwachtbaar dat de NDP, gezien de mega winst van paars in de twaalf stedelijke ressorten, het leeuwendeel van deze kiesmannen zal verwerven. De politieke alliantie V7 heeft in dit opzicht geen troeven meer en de voorzitter van de Pertjajah Luhur (PL), Paul Salam Somohardjo, heeft vanmiddag dan ook verklaard dat hij er een voorstander van is dat de NDP in De Nationale Assemblee wordt ondersteund bij de herverkiezing van president Bouterse. De NDP en de PL zijn goed voor samen 33 zetels, als Noersalim wordt op voorkeur binnenkomt, zelfs 34 zetels. Ook de Palu heeft via haar voorzitter Jim Hok aangegeven dat de Palu pal achter coalitiepartij NDP zal staan bij de verkiezing van de president in DNA. Met deze ontwikkeling zal de gang naar de VVV overbodig worden en Bouterse meteen in DNA worden gekozen. Ondertussen gaat de telling van de kiesmannen onverkort door.

  V7 was nog zo gewaarschuwd, no vertrouw no wang jampa paars besmette verrader, deng mang moro sneki. Ma kut, wie niet willen horen zullen het te laat weten. Het volk gaat een dictatoriale tijd tegemoet, met dank aan al die paarse soso lobi baas aanhangers die een herleving van de jaren tachtig hard hebben verdiend. Want komen zeker, naast een verdere afgang misdaadstaat Suribabawe is in voorbeberiding. Wahahahahaha.


  Maak melding

 33. Hahahahahahahaha, hoor de volgevreten voetzoekster toch een grommen 🙂
  Daarvan zullen ze in de EU wel heel erg bang van geworden zijn, maar niet heus!
  Een vet varken hoort niet in de politiek, maar in een stal met soortgenoten.
  O ja, sorry, dat zit ze al!


  Maak melding

 34. Zo triest om te zien hoe die zieke waterkant v7 honden blijven schelden en tieren. Hohihihi julie hebben weer verloren, geboren losers zijn jullie. Wij zijn winnaars enne bybthe way de amnestiewet blijft en niemand gaat de gevangenis in, ik hoop dat dit beetje zout goed ingewreven is.


  Maak melding

 35. Belangrijkste politieke vraag is of DDB/NDP in
  staat zijn te BEGRIJPEN dat Ons Land financieel
  aan de GROND ZIT !

  Wanneer DDB geen Saneringskabinet samenstelt dat
  onmiddellijk RIGOREUS BEZUINIGT, komt de SRD
  heel snel in een VRIJE VAL ! Met als gevolg een Staatsfaillissement !

  PS : De NEP-amnestiewet-Desi, die strijdig is met
  de Grondwet en met meerdere Mensenrechten-
  verdragen, zal binnenkort door het Inter-Amerikaanse
  Hof voor de Mensenrechten, NIETIG worden verklaard !


  Maak melding

 36. Voorzitter Jennifer van Dijk – Silos u heeft GROOT GELIJK. U heeft overtuigend bewijs in deze kwestie. Goed dat met de fout heeft begaan om een persoon van de OKB aanmatigend aan te spreken.

  Aan de andere kant moet u niet zo zwaar tillen aan deze affaire. Het blijkt hieruit weer dat we allemaal mensen zijn en dat per definitie, NIEMAND iets meer is dan een ander.

  Laat de mensen van de EU daarom bij de volgende verkiezingen maar komen, ze zien dit doorgaans als een UITJE. Dan maken de Surinamers in hun verdere ONTWIKKELING ook mee, hoe CORRUPT WESTERLINGEN ook kunnen zijn. Nauwelijks GEKWALIFICEERD en GEÏNTERESSEERD, maar de BINK uit willen hangen.

  Mevrouw Silos, “NA SO LAW E BIDJING”.

  Voor wat betreft de “reacties” van de HOOLIGANS hier op de site, moet u meer zien als VERMAKELIJK. Deze HOOLIGANS hebben doorgaans een MINDERWAARDIGHEIDSCOMPLEX van hier tot ginder. Als bijvoorbeeld één van de EU mensen in hun gezicht een “luchtje” zou hebben gelaten, zouden ze gewoon staan en giechelen.

  Deze HOOLIGANS helpen de heer Bouterse ook aan steeds meer zetels, dat is de uitkomst van hun “GEDRAG”. Een ieder die hun LEUGENACHTIGHEID leest, weet dat het nimmer om de WAARHEID zou kunnen gaan. Zo doet ieder normaal mens het tegenovergestelde wat een HOOLIGAN beweert. In het bijzonder “STEMMEN OP BOUTERSE”.

  Ik noem u enkele van de HOOLIGANS met een GROOT MINDERWAARDIGHEIDSCOMPLEX:
  Esmerald – CHRONISCH GEVAL;
  Henk Molenaar – MIDDELEEUWEN karaktertrekjes en MEER dan CHRONISCH;
  Jacobus – een MEELOPER HOOLIGAN;
  Tune – een ‘figuur’ die heel blij is met z’n HOOLIGANSTATUS en leeft er ook voor;
  Ghorah – is een “zien doen laat doen” HOOLIGAN;
  Ray – HOOLIGAN zo blij als een kind , weet zich geen raad met deze Verkiezingsuitslag, vooral hoe dat zo CORRECT gebeurd is onder de vleugels van het OKB;
  Koos – houdt z’n HOOLIGAN makkertjes de komende vijf jaar wederom bezig, een SUPER CHRONISCHE HOOLIGAN geval; hans – verkeert nog steeds in z’n ONTKENNINGSFASE als HOOLIGAN, maar blijft desondanks tekeer gaan;
  Makka – ZWAAR TELEURGESTELDE HOOLIGAN -, zijn NPS-je, 3 zetels, deze HOOLIGAN gaat er vanuit dat Jopie Pengel terug komt;
  blaka bakra – deze HOOLIGAN ziet zijn heil in om als SLAAF – door het leven te gaan, de ‘ZWARTE’ BOUNTY;
  Dre – GEFRUSTREERDE HOOLIGAN -;
  Michelin ( Woman) – deze HOOLIGAN – ziet het echt zitten als HOOLIGAN;
  Ira – HOOLIGAN – ZWAAR CHRONISCHE HOOLIGAN geval – met de meest DOORZICHTIGE LEUGENS in zijn verhaaltjes;
  Cochise HOOLIGAN al z’n hoop gevestigd had op SOMOHARDJO maar van “een koude kermis terugkomt”;
  soer – HOOLIGAN die echt niet zonder HOOLIGANS kan leven; manu de HOOLIGAN met een opgelopen TRAUMA en ZWAAR DEPRESSIEF;
  Kruwa leidt/lijdt graag z’n HOOLIGAN bestaan;
  Fri HOOLIGAN die zich als HOOLIGAN miskend voelt;
  JoJo – deze HOOLIGAN beseft nog steeds niet dat hij/zij een HOOLIGAN bestaan leidt -;
  marcel leeft het liefst als HOOLIGAN;
  Neus – VERSLAAFDE HOOLIGAN – die denk dat z’n VS-je de wereld heeft ontdekt;
  Paravrouw, HOOLIGAN die gelooft dat haar NPS na de hertelling alsnog de verkiezingen van 25 mei 2015 wint;
  Jona – HOOLIGAN DIEP en DIEP TELEURGESTELD in z’n EIGEN HOOLIGAN PRAATJES;
  Dirk – HOOLIGAN – die het echt niet meer ziet zitten.

  Saillant detail is dat HOOLIGANS vaak van hun “gedrag om te vernietigen”, meerdere nick-names hebben. Het gaat dus om een handjevol BELHAMELS.

  Mevrouw Van Dijk – Silos, maakt u zich geen zorgen. Al deze HOOLIGANS weten dat ze RECHT hebben op VRIJE GENEESKUNDIGE BEHANDELING van het PSYCHIATRISCH CENTRUM SURINAME (PCS).

  REGEREN is vooruit zien: de PRESIDENT heeft dit allemaal voor de HOOLIGANS geregeld. Ze hoeven niets te betalen en krijgen zelfs een aai op hun krullenbol van MOOIE BLONDE STAGIAIRES uit Holland. Wat willen deze HOOLIGANS nog meer?

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 37. De EU betaat uit een stelletje clowns.Ze zitten te praten over hoe ze Blatter gaan wegstemmen en als ze dan stemmen doen ze dat keurig netjes op Blatter ( Frankrijk,Spanje enz enz ) Poetin geniet van dit alles hij is intussen weer bezig troepen en matrieeel te verzamelen aan de grens bij Oekraine.Wat ik hiermee wil zeggen is Surinamers het is wel goed dat dit wordt aangegeven maar nemen jullie deze clowns niet serieus.Poetin neemt ze ook al niet meer serieus.Ik heb al vaker op deze site aangegeven,Su laat u goed informeren over de politieke spelletjes van deze westerse landen.Europa heeft heel grote problemen,Sirte is al in handen van IS.IS kan nu al zwemmen richting de landen in Europa om ze aan te vallen.
  Ik ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen.

  odi odi,Mundo


  Maak melding

 38. TAK-FI-Srefi : Neem ZELF de MEGA-staatsschuld ad
  ZES MILJARD waar,
  Neem zelf de weggehaalde goud- en deviezenreserves
  ad 625 MILJOEN USA-dollars waar,
  Neem ZELF de MAANDELIJKSE Non-productieve NDP-
  uitgaven waar,
  Neem zelf de NDP-CORRUPTIE-schandalen
  en benoemingen waar,
  Neem zelf de grove NDP-Mensenrechtenschendingen
  waar, onder meer de MASSAamoorden op eigen Volk !

  U hebt geen waarnemers nodig om straks uw broodje
  STAATSSCHULD of broodje nieuwe munteenheid de
  TIGRI te eten, na verdwijnen van de 100 % in waarde
  gedaalde SRD !


  Maak melding

 39. Ik vermoed dat de EU afgevaardigde die de baas wilde spelen een Nederlander is geweest. Het is trouwens bekend van de Nederlanders dat ze maar al te snel met het verwijtende vingertje willen gaan zwaaien.De Nederlanders hebben daarmee echt een groot cultureel probleem niet alleen in de vroegere kolonies, maar ook binnen de Europese Unie. Dit gedrag heeft hen vaak in gênante situaties terecht gebracht. Die van Praag had een grote mond over Blatter van de Fifa, maar die Blatter is opnieuw gekozen door de meerderheid van de aangesloten voetballanden.de Nederlanders mogen echt wat gaan doen aan dit cultureel probleem dat hen parten speelt.


  Maak melding

 40. Wat heeft die EU-waarnemer dan in z’n rapport gezet? Heeft hij erbij verteld dat hij zich inhoudelijk is gaan bemoeien? Mocht hij dat of niet?


  Maak melding

 41. laat ik alvast hopen dat de nieuw gekozen regering of wat het ook mag zijn,,, voor de gemiddelde mensen in sme welvaart ontwikkeling weelde brengt..

  dat er minder dan wel helemaal niet meer wordt gestolen,vermoordt,geroofd,verkracht in ons land..

  de lijder heeft voor de verkiezing beloofd,dat er minder ministers gaan komen max. 11 stuks,de ambtenaren met de helft vermindert zal worden..

  dus wachten we af,wat er komen zal..


  Maak melding

 42. @Freedom2u, ik merk dat je in je jeugd een vervelende trauma hebt opgelopen. Zoek hulp anders stort je in.

  36x het woord hooligans opschrijven is geen goed teken en macht zul je van mij niet krijgen.


  Maak melding

 43. RobG

  U vermoedt dat …. omdaar na met grote zekerheden uit te halen naar Nederlanders.

  Stel ui nu eens voor dat er een opmerking gemaakt / of wellicht een vraag gesteld is aan een rancuneus stembureau-lid met lange tenen die even blunderde.
  Ik hoop dat u inziet dat vermoeden geen basis is voor harde uitspraken.

  Wat wel zeker is dat er nu na meer dan een week nog steeds geen echte uitslag is.

  Wat ondertussen zeker lijkt dat de NDP met Kensenhuizen (meer dan 5.000 stemmen) een super overloper in huis gehaald heeft. Er rust nu een heel zware verantwoordelijkheid op meneer Kensenhuisen.


  Maak melding

 44. Ik kan alleen zeggen dat mijn hart bloed om te zien hoe surinamers met elkaar omgaan. Dat niet gezien wordt wat zich hier afspeelt vindt ik wel jammer, ik ben niet van geen ene partij (maar van suriname) dat het land waar ik geboren ben en velen ook goed vanaf komt. Ongeacht welke partij komt bij mij gaat het er om dat suriname er beter van wordt, het over en weer praten naar elkaar toe op een manier dat mij doet denken aan een nieuwe tv serie die de witte man gemaakt heeft om ons nog eens duidelijk te maken dat het niet hun systeem is maar dat van onze ( HET KRABE MENTALITEIT) voor de gene die beter wilt begrijpen waar ik het over heb kijk naar de tv serie (ZIE LINK: http://cinema.solarmovie.is/link/play/4625519/ ) ik hoop dat jullie nu zullen begrijpen dat wat er speelt. De witte man heeft gebruikt gemaakt van onze mentaliteit en misschien zal ik het niet goed zeggen volgens velen maar het blijft een feit dat wij ons zelf hebben verkocht aan de witte man, en zo goed als die witte man kan inspelen op onze mentaliteit maken zij nu weer gebruik ervan en genieten hoe de surinamers weer elkaar om de nek vliegen en beledigen noem maar op. Wat ik wil zeggen is dat wij surinamers het nu zouden moeten weten (ALS WIJ NIET BIJ ELKAAR KOMEN NU VOOR ONZE KINDEREN DAT HET NIET ZAL GEBEUREN) +- 500.000 mensen zijn wonende in suriname en toch kunnen wij niet zorgen voor een eenheid om het land waar men zoveel over praat MI LOBI SRANAN tot een grotere hoogte te brengen. PLEASE WAKE UP mensen wat voor regering ook zal komen HET GAAT OM SURINAME PLEASE WAKE UP. Tot slot VERDEELTHEID is er niet nu het moet echt begraven worden want men snap niet dat niet goed is voor onze KINDEREN. Voor diegene wie willen snappen waar ik het over heb nemen jullie je tijd en kijk naar deze 5 delige aflevering van ons SURINAME ( Dit is DEEL https://www.youtube.com/watch?v=mfnRbFTklBI ) ZIE EN BEGRIJP MI LOB UN ALLA .


  Maak melding

 45. Marcel,

  Al 40 jaar kunnen ze het niet. Nu verwacht je weelde?

  RobG luistert zeker te veel naar diabetespatient clifton limburg?

  Het gaat hier goed hoor! we hebben eten, dijken, kunnen slapen zonder diefijzer, geen wateroverlast. Kunnen alles eten wat we willen. Maak je liever druk over dat apennest genaamd Suriname.

  Denk dat je teveel geindoctrineerd bent door het paarse gezever op tv in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.